Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 24, 2011 7:56 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Asiu i Grosiu :1luvu: Moc najgorętszych życzeń bożonarodzeniowych od stęsknionej wielbicielki! Do tych o całym mnóstwie zdrowia dla chorych kotecków szczególnie dołączają się Maniuś i Marcelinka!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob gru 24, 2011 15:19 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Jest taka noc, na którą człowiek czeka i za którą tęskni.
Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni
gromadzą się przy wspólnym stole.
Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść…
Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia…
To noc wyjątkowa…Jedyna…
Niepowtarzalna…Noc Bożego Narodzenia…
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Wto gru 27, 2011 1:34 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Kochane jestesmy już :D

Tęsknilam za Wami bardzo ale chyba udalo mi się odpocząc, mimo to :D

Grochu w super formie. Wrócił na kilka dni do mnie ale z tego co moja mama mówi dlugo ze mną nie będzie. zakochała sie w nim kobietka całym serduchem , ojciec tez i pewnie jak odpoczną po tym świątecznym biegu wezmą go do siebie na zimowe miesiące.

Bożenko jestem szczęśliwa o przeczytaniu Twojego wpisu :1luvu:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto gru 27, 2011 10:30 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Hurrraaaa, jesteście :D :D :D
Cieszę się, że odpoczęłaś Asiu. No i oczywiście cieszę się bardzo, że Twoi rodzice zakochali się w Groszku. Trudno się w nim nie zakochać :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto gru 27, 2011 11:44 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto gru 27, 2011 13:38 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Wczoraj już nie miałam siły wejść
Ale mi się micha cieszy jak Was widzę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jej,ale wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zreszta to akurat dla mnie nie dziwne,ze Grosz to kradziej serduchów wszelakich :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 27, 2011 13:43 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Coś tak czułam, że Grosio zmaluje jakąś niespodziankę na Nowy Rok! To łobuziak kochany :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro gru 28, 2011 12:56 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt gru 30, 2011 0:03 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Grosiu jedzie jutro do moich rodziców. Nie dali mi się nim nacieszyć :D
Prawda jest jednak taka, że robaczek jest izolowany cały czas przez to , że Michaś wciąż nie szczepiony ( moja wina ale i tak takiego malucha po pierwszym szczepieniu na Felv bardzo bałabym się dopuścić do Grocha. Grosiu i Michaś to jednak super kompani i jestem pewna ,ze jeśli nic się zmieni i obydwaj bedą u mnie, to trzymać się bedą razem jak nikt)i Grosieniek siedzi kupe czasu sam gdy mnie nie ma w domu. Dobrze, że rodzicie go wezmą do siebie , przynajmniej na czas zimy. Oboje w dom , zakochani w grubasku , nie będzxie sam i będzie miał poczucie , że jest kochany i ważny.

asia2

Post » Pt gru 30, 2011 0:07 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

asia2 pisze:Grosiu jedzie jutro do moich rodziców. Nie dali mi się nim nacieszyć :D
Prawda jest jednak taka, że robaczek jest izolowany cały czas przez to , że Michaś wciąż nie szczepiony ( moja wina ale i tak takiego malucha po pierwszym szczepieniu na Felv bardzo bałabym się dopuścić do Grocha. Grosiu i Michaś to jednak super kompani i jestem pewna ,ze jeśli nic się zmieni i obydwaj bedą u mnie, to trzymać się bedą razem jak nikt)i Grosieniek siedzi kupe czasu sam gdy mnie nie ma w domu. Dobrze, że rodzicie go wezmą do siebie , przynajmniej na czas zimy. Oboje w dom , zakochani w grubasku , nie będzxie sam i będzie miał poczucie , że jest kochany i ważny.

:ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 30, 2011 9:05 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Szalony Kot pisze:A czemu tylko na czas zimy, a nie - na stałe? :oops:

właśnie ??

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Pt gru 30, 2011 11:37 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Szalony Kot pisze:A czemu tylko na czas zimy, a nie - na stałe? :oops:

mocno ciepłą wiosną i latem nie ma możliwości by Grochu nie wyszedł na dwór. Moi rodzice sa starzy i nie moge im narzucić aby nie otwierali balkonu czy okien i ciągle uważali na Groszka , gzie jest i czy nie wybiega. Niestety. I tak sukces że się zgodzili na taki układ. Teraz mi go wyrywają , po zimie pewnie trudno będzie im go oddać ale wiem, że nie dopilnują a jeśliby się starali bardzo , to wiem, że to jest ponad ich siły.

asia2

Post » Pt gru 30, 2011 11:40 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

a nie idzie im zabezpieczyc okien i balkonu ??

Karolek(ona)

Post » Pt gru 30, 2011 11:44 Re: Groszek FeLV+ REMISJA

Karolek(ona) pisze:a nie idzie im zabezpieczyc okien i balkonu ??

to domek z ogródkiem, zawsze otwarty , z tarasem . Nie ma jak :cry:
Zreszta nawet jakbym się uparła na jakieś radykalne rozwiazanie (na razie mi takowe nie przychodzi do głowy) aby Grochu mógł tam zostać, to wiem, że trudno mi byłoby zmienić przyzwyczajenia 80 - letnich ludzi.

asia2

[poprzednia][następna]