DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 9:48 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Czw lis 03, 2011 10:21 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

Obrazek

Obrazek

Prawie Ci sie udało.

PS. Kopiujesz link " trzeci z kolei Wklejka do umieszczenia miniatury (300x300) na forum:
i będzie OK.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lis 03, 2011 10:26 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

Obrazek

To jej ogonek, tak właśnie wygląda
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Post » Czw lis 03, 2011 11:00 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

nie jest zaciekawy
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Czw lis 03, 2011 12:20 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

witam :1luvu: lula11 .... fajnie, że dołączyłaś na ratunkowo - sos - owy wątek .... muszę nadrobić czytanie :ok:

Nie jestem dumna, bo Dzikuska tylko nakarmiłam :1luvu: :|
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Czw lis 03, 2011 12:23 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

isabell36 pisze:
animalon pisze:... tak - z samego :1luvu:

Jutro napiszę o Dzikusku .... nic z tego nie wyszło - ma alergię na klatkę :cry:

a nakrywałaś klatkę ?
to najbardziej pomaga

... jakoś dopiero potem mi to przyszło do głowy , ale już byłam zmarznięta i baaaaardzo spóźniona do pracy, więc odpuściłam sobie
Ostatnio edytowano Czw lis 03, 2011 12:46 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Czw lis 03, 2011 12:27 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

W pojedynkę złapać kota to ciężka sprawa. No chyba, że sam wejdzie bez ceregieli, a na to się w przypadku Dzikuska nie zanosi.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lis 03, 2011 12:29 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

villemo5 pisze:Animalon jak nie złapiesz Dzikusa do 11 listopada, to wtedy razem się na niego zaczaimy! :twisted:

ŁOŁ dzięki wielkie :1luvu: ...zapraszam :ok: W związku z tym, że w tym tygodniu raczej nie ma szans na łapanie , a w przyszłym tygodniu p. Cichockiego nie ma ,więc już nastawiam się na polowanie 14-tego. I do tego czasu zorganizuję klatkę łapkę - Jahoda obiecała mi podesłać wymiary klatki , którą może mi pożyczyć . Więc taka akcja musi się powieść :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Czw lis 03, 2011 12:38 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

lula11 pisze:Obrazek

To jej ogonek, tak właśnie wygląda

Kotka faktycznie ma świerzą, okropną ranę, postaram się jutro podjechać w to miejsce i "zlustruję" teren - wtedy łatwiej będę mogła ci coś podpowiedzieć .... porobię parę fotek. Fajnie , że ją podkarmiasz :ok: Super, że chcesz jej pomóc :ok: :ok:

AHA napisz przy jakim numerze klatki kotka się pojawia
Obrazek

animalon

Post » Czw lis 03, 2011 13:07 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

animalon pisze:
villemo5 pisze:Animalon jak nie złapiesz Dzikusa do 11 listopada, to wtedy razem się na niego zaczaimy! :twisted:

ŁOŁ dzięki wielkie :1luvu: ...zapraszam :ok: W związku z tym, że w tym tygodniu raczej nie ma szans na łapanie , a w przyszłym tygodniu p. Cichockiego nie ma ,więc już nastawiam się na polowanie 14-tego. I do tego czasu zorganizuję klatkę łapkę - Jahoda obiecała mi podesłać wymiary klatki , którą może mi pożyczyć . Więc taka akcja musi się powieść :ryk: :ryk: :ryk:

Ni niestety kochana - ja będę tylko w piątek po południu i cała sobotę w Szczecinie. W niedzielę podróż powrotna - małe 400 km ;)
Jak chcesz, mogę wziąć swoją klatkę ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lis 03, 2011 13:10 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

aha, to tak rekreacyjnie do Szczecina ... rozumiem. A jak klatkę oddałabym Tobie? No chyba, że chesz zahandlować ze mną?
Obrazek

animalon

Post » Czw lis 03, 2011 13:11 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

O nie, nie, nie!!!
Kaltka z trudem zdobyta i nie oddam! Ja w Szczecinie teściów mam, więc bywam od czasu do czasu ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lis 03, 2011 13:20 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

villemo5 pisze:O nie, nie, nie!!!
Kaltka z trudem zdobyta i nie oddam! Ja w Szczecinie teściów mam, więc bywam od czasu do czasu ;)

trudno :cry: :cry: :cry:
Obrazek

animalon

Post » Czw lis 03, 2011 13:27 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

Animalon, dziękuję że się zainteresowałaś, może razem uda nam się ją złapać. Ona musi być też wysterylizowona. Kilka miesięcy temu miała kociaki, ale je straciła tragicznie. Nie wiem jaki to jest numer kamienicy, ale idąc od pl. Grunwaldzkiego Śląską w stronę Jagiellońskiej, po prawej stronie jest Mik Mak i potem Żabka, to ona przy tej Żabce zawsze rano jest, a później biega po okolicznych bramach lub chowa się pod maską samochodów. I wtedy trudno ją złapać, chyba że przyjdzie znowu po południu na karmienie, ale wtedy też bywa dwie kamienice dalej koło restauracji Waza.
Może sprawdzę jaki to numer domu i podam Ci wieczorem. To nie jedyna kotka którą tam dokarmiam, są inne w różnym wieku, nawet takie maleństwo, ma ok. 2 miesięcy, ale dzisiaj go nie było, bo bym chyba złapała gdyby mi się udało. Najgorsze że one nie mają żadnych domków i mieszkają w zimnych piwnicach. Mieszkańcy już się burzą, bo koty się rozmnażają, a pani która je karmi nie pozwala na sterylizację. Ma jak najgorsze zdanie o TOZ, ale to jedyne wyjście, żeby polepszyć ich żywot.
Pozdrawiam
:1luvu:
Kod:

lula11

Post » Czw lis 03, 2011 14:12 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

Już wiem gdzie to jest :ok: Ale na wszelki wypadek napisz nr bramy. Jutro postaram się podjechać i zobaczyć i może parę fotek zrobię. A co karmicielek, to niektóre tak mają. Dobrze chociaż brzucholy kotki mają pełne :ok: MOze akturat uda ci się "ogarnąć" troszkę ten teren - współnymi siłami :piwa:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]