Jak dobrze, że znalazł się u Ciebie cudna kobietko

Moderator: Estraven
Szenila pisze:Jeśli uważacie, że jest to dobry dom i warto skorzystać, chętnie zaproponuje tej pani kota, którego macie pod opieką.
.
moś pisze:Szenila pisze:Jeśli uważacie, że jest to dobry dom i warto skorzystać, chętnie zaproponuje tej pani kota, którego macie pod opieką.
.
Ps, to bylo dośc niemile
kotkins pisze:Ależ śliczny!!!!
I widać,że zarośnie.
Słuchaj Szenila a wyniki on ma dobre?
Co z nerkami(pers z niego wszak a był w średnich warunkach), no i szczepieniami??
Ja Cię rozumiem w kwestii adopcji.
Ale ja jestem ze "szkoły Neigh": radykalnie i zasadniczo.I kierować się intuicją własną a nie "bo nie będzie go/jej nikt inny chciał.
Piękny persik Ci rośnie.
Opowiedz teraz o charakterku.
Jak pomyślę,że ktoś go wyrzucił najprawdopodobniej..
moś pisze:[quote="Szenila
Podsumowując: mało komunikatywny, ciapowaty, nienażarty strzępek bez nosa
Szenila pisze:-jak ostatnio rano ktoś go wpuścił do mojej sypialni (ja jeszcze spałam) i wlazł mi do łóżka, wszedł na poduszkę prosto przed mój nos i skrzeknął "mnieeeee", to jeszcze nie obudzona, otworzyłam oczy i wrzasnęłam tak, że chyba mnie było na całą ulicę słychać. No, otwieram oczy, a tam potwór bez nosa ciągle nie mogę się przyzwyczaić i zapamiętać, że on taki Koszmar się popatrzył na mnie, posłuchał.... i zaczął udeptywać poduszkę.
katarzyna1207 pisze:A ja stanowczo ŻĄDAM zmiany imienia![]()
![]()
... On już sobie zasłużył na Kaszmira ...Jest po prostu cudny ...
i z zachowania tak typowo "persi" ... Dla wyjaśnienia dodam, że dwa lata temu zostałam porażona nagłym atakiem persjozy ...choroba okazała się przewlekła i nieuleczalna ...
A przed chorobą na widok persa też robiłam blleee i takie oczy
![]()
![]()
, jak widziałam zabiegi wystawców przygotowujących plaskacza do wystawienia na ringu sędziowskim ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości