Piękny Wypadek - kiedyś umierał przy drodze, dziś szuka domu

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 10, 2012 11:57 Re: Piękny Wypadek - kiedyś umierał przy drodze, dziś szuka

Co za luzak :piwa:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Czw paź 11, 2012 7:33 Re: Piękny Wypadek - kiedyś umierał przy drodze, dziś szuka

Dodam jeszcze ze Wypcio domku nie szuka...postanowił zostać jednak z nami. Dogadał sie z reszta kociaków, zaakceptował psiaki...stwierdził ze ja jestem jego własnością i nie ma opcji na przeprowadzkę.

fur

Od: Śro paź 10, 2012 8:33

Post » Czw paź 11, 2012 8:06 Re: Piękny Wypadek - kiedyś umierał przy drodze, dziś szuka

fur pisze:Dodam jeszcze ze Wypcio domku nie szuka...postanowił zostać jednak z nami. Dogadał sie z reszta kociaków, zaakceptował psiaki...stwierdził ze ja jestem jego własnością i nie ma opcji na przeprowadzkę.

Co za super wiadomość!! :piwa:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw paź 11, 2012 8:10 Re: Piękny Wypadek - kiedyś umierał przy drodze, dziś szuka

tamiss pisze:
fur pisze:Dodam jeszcze ze Wypcio domku nie szuka...postanowił zostać jednak z nami. Dogadał sie z reszta kociaków, zaakceptował psiaki...stwierdził ze ja jestem jego własnością i nie ma opcji na przeprowadzkę.

Co za super wiadomość!! :piwa:

dokładnie - a można liczyć na częstsze zdjęcia futerek ??
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw paź 18, 2012 7:06 Re: Piękny Wypadek - kiedyś umierał przy drodze, dziś szuka

Karolek(ona) pisze:
tamiss pisze:dokładnie - a można liczyć na częstsze zdjęcia futerek ??

Czasami cos wstawie:)

Ulubione miejsce na drzemkę Wypciowa
Obrazek

fur

Od: Śro paź 10, 2012 8:33

[poprzednia]