Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia96 pisze:A czy w kierunku alergii też będzie krew badana?
Pytam, bo mam złe doświadczenie z wołowiną. Mnie kazali weci na początku podawać kotce tylko i wyłącznie wołowinę jako najmniej alergizującą. Po testach okazało się, że Alusia ma największy wskaźnik uczulenia właśnie na wołowinę. Czyli z jednej strony było leczenie, a z drugiej podawane było jej coś co ją najbardziej uczulało.
lanua pisze:no własnie, ja tez poproszę numer konta
sylwia637 pisze:lanua pisze:no własnie, ja tez poproszę numer konta
Nr konta wysyłam na pw dziekujemy za kazde wpłaty. i w związku z tym mam zapytanie?
Czy na głównym watku moge zrobic roliczenie czyli wpisuje nick osoby ktora wplaciła i kwote tak?
zuzia96 pisze:sylwia637 pisze:lanua pisze:no własnie, ja tez poproszę numer konta
Nr konta wysyłam na pw dziekujemy za kazde wpłaty. i w związku z tym mam zapytanie?
Czy na głównym watku moge zrobic roliczenie czyli wpisuje nick osoby ktora wplaciła i kwote tak?
Tak, nick i kwotę, zwykle rozliczenie wpisuje się w pierwszym poście![]()
Lecę robić bazarek dla Basiuni
sylwia637 pisze:ale ja nie zakładałam wątku, tylko koleżanka. to moge na moim pierwszym poście wpisac rozliczenie?
Krzysiekbolo pisze:Rozmawialiście z wetem o bólu odczuwanym przez Basię? Dostała coś na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości