dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 22:22 Re: dt Smarti 6

A jak to z Trusią... niekończąca się "zabawa"... tylko zefirek przez mieszkanie przeleci, a już ją boli gardło, charczy i nie chce jeść :roll: Mimo że Ania jej podaje scanomune na wzmocnienie. No bubel, nie kot! ;)
Ostatnio edytowano Pon sie 29, 2011 22:29 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon sie 29, 2011 22:23 Re: dt Smarti 6

alareipan pisze: No bubel, nie kot! ;)

No wiesz :!: po prostu skandal :!: :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sie 29, 2011 22:24 Re: dt Smarti 6

smarti - masz jakieś niusy dla nas dzisiaj? :roll: :D :D :D :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sie 29, 2011 22:29 Re: dt Smarti 6

ok Ania-trudno-niech Ci będzie...jeśli tylko jutrzejszy plan się powiedzie :D

dziś i tak odbył się wieeelki sukces-całe towarzystwo jest już na górze!
a mianowicie....wszystkie kociaki razem-póki co z mamusią-czyli Coffi ...
jutro ma do nich dołączyć domniemano-przyszywany tatuś czyli Promyś-i jesli ten eksperyment sie uda to tym samym w pokoju Promysia zamieszka Kulka i Boniek i jeśli tam Mechanik się przyjmie to ok-jeśli nie to zabierasz go do siebie :mrgreen: -bo ja innej możliwości ulokowania go nie mam..

czyli znowu...wszystko zależy od zachowania ...Księcia Promysia :mrgreen: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sie 29, 2011 22:31 Re: dt Smarti 6

jasne że mam...w zedytowanym poście :mrgreen:

smarti pisze:......
Aburacze= serdecznie dziekuję za piękne ogłoszenia w imieniu ogłaszanych kiciow :D :kotek: :1luvu:

...i uffff.....nareszcie pierwsza Szczytnianka pojechała do domku na dokocenie do rocznego krówisia Ediego :D :kotek: :ok:
czarna kicia z białą kropką z Szarańczy :D

odbyło się to dzieki Bogu i .....Edytce-mam nadzieję że to na dobry początek :ok: :ok: :ok: :ok:
... i Buba i Burania niby mają już domki ale domki znowu zamilkły...nie mówiac już o parce kociaków z Szarańczy,czarnej dziewczynce i burej dziewczynce które to kicie zwyczajnie zostały oszukane :mrgreen: :ryk:
...widać to nie były te domki...trudno-poczekamy....byle czego nie bierzemy... :twisted: :D

...a...i jeszcze mój TŻ dziś powiedział że jego zdaniem Ciumcia nie wytrzymała psychicznie swojego życiorysu i dostała regularnego świra...niestety ja też jestem podobnego zdania...
dziś przywaliła Syjameczce i generalnie nigdy nie wiadomo czy da się pogłaskać czy raczej sfuka człowieka na czym świat stoi...
nie uwierzę że Król Łagodności Imć Sznycel tak na nią wpływa ani też ze zabawowa i słodka Syjamunia tak na nia działa...to jej prywatny-osobisty i dobrze wypielęgnowany świr wprowadza ją w taki stan a Promyś był tylko katalizatorem-zresztą nie widują się już od wielu dni a Ciumcia nic a nic nie normalnieje :twisted: :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sie 29, 2011 22:44 Re: dt Smarti 6

ach fakt - jesteś miłośniczką dopisywania niusów, zapomniałam o tym, poza tym ostatnio niechętnie wracam do wcześniejszych postów.. :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto sie 30, 2011 6:36 Re: dt Smarti 6

Cześć Smartinkowo! :)
Widzę, że sporo się dzieje u Was.
Mam nadzieję, że już wszyscy zdrowi?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 30, 2011 7:50 Re: dt Smarti 6

To ja tylko na chwilkę.
Pojechalyśmy po buranię ale mała czarna skradła serce koleżanki (taka miłość od pierwszego spojrzenia)
Mała czarna w swoim już domku nieśmiało wyszła z kontenerka, rezydent stał z jednej strony kanapy ona z drugiej, chwilę popatrzyli na siebie, kot zastygł a mała zaczęła wszystko obwąchiwać i usadowiła sie na fotelu. Jednak długo tam nie posiedziała , poszła zwiedzać.
Dziś rano dostałam sms-a "Wachają się z Edkiem, ten zaczepia, ta narazie nieufna. Na Ryśka (psa) zareagowała lotem do sufitu na firankę i prubą staranowania okna, ale teraz już mogą przebywać w jednym pokoju, dobrze to wróży" do tego miałam załączoną fotkę jak Mała leży sobie wygodnie z Dużym w pościeli :)
Mam nadzieję, że życie upływać im będzie w spokoju i radości.
Czego życzę też pozostałym kiciom.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto sie 30, 2011 7:56 Re: dt Smarti 6

:piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I mam nadzieję, ze w końcu adopcje ruszą tzn koty będą jechać do swoich domów a nie tylko ja na wizyty pa.. :roll:

Marzenia11

Post » Wto sie 30, 2011 9:24 Re: dt Smarti 6

Z wątku Szczytna:
Marzenia11 pisze:Na koniec:
nie chcę prowadzić żadnych kłótni, chciałam przedstawić tylko fakty, tym bardziej, ze zostałam oskarżona starając się wydobyć Mikę ze schronu, o zaprzepaszczenie wieloletniej współpracy horacy7 ze schroniskiem. Zostałam też przez Was oskarżona o to że przeze mnie zostały wstrzymane adopcje.
Dlatego napisałam - na pytanie skierowane do pani K z Urzedu MIasta, dlaczego jest taki problem z adopcjami, odpowiedziała, ze nie ma informacji żadnej o kotach, ani zdjęć, ani tego jak się czują i nie ma ich też wolontariuszka schroniska. Wolontariuszka schroniska nic nie wie na temat tych kotów.

horacy7 - czasami milczenie jest wymowniejsze niż słowa. Właśnie trzeba było powiedzieć, a nie milczeć. I owszem, mi nie jestes do niczego potrzebna, ale kotom jak najbardziej, własnie tym nad ktorymi często płaczesz - swoim milczeniem utrudniłaś adopcje dorosłych kotów, w tym Przylepy.

Przedstawiłam fakty i tyle. Więcj dyskutowac nie mam zamiaru. jak ktoś będzie miał jakiś konstruktywny pomysł co dalej zrobić poproszę o pw.

M11, czemu po tej wypowiedzi pani z Urzędu Miasta nie powiedziałaś po prostu, że z kotami wszystko OK, nie zaproponowałaś wysłania zdjęć? Wytłumacz mi to, bo naprawdę nie rozumiem. Przecież widujesz je dość regularnie.
Smarti, czy nie przychodzi ci do głowy, że zamiast toczyć prywatną wojenkę z Horacy7 mogłabyś wykazać łut dobrej woli i spróbować wyjaśnić sytuację? Gdybyś to zrobiła, Przylepa wyszłaby wczoraj ze schronu. Nie żal ci jej? Ważniejsza jest gra w "moje na wierzchu"? Będziesz siedzieć i czekać na "wizytę poadopcyjną", a te biedaki będą gnić w schronie? To naprawdę zaczyna wyglądać tak, jakby wam na kotach wcale nie zależało :(
To jest mój "konstruktywny pomysł" - POINFORMUJCIE RZETELNIE SCHRONISKO W SZCZYTNIE O LOSIE ZABRANYCH PRZEZ WAS KOTÓW. I zróbcie to na tyle szybko i skutecznie, aby np. dla Przylepy nie było za późno...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 30, 2011 9:26 Re: dt Smarti 6

Zosieńko, czy przyjmiesz do swojej głowinki, że schronisko zostalo poinformowane? :D

sorry, ale ja juz nie mogę inaczej napisac, bo jak probówałam normalnie to nie pojęłaś..

Marzenia11

Post » Wto sie 30, 2011 9:39 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Zosieńko, czy przyjmiesz do swojej głowinki, że schronisko zostalo poinformowane? :D

sorry, ale ja juz nie mogę inaczej napisac, bo jak probówałam normalnie to nie pojęłaś..

Mój nick to Zofia&Sasza. Schronisko jak widać zostało "poinformowane" raczej nieefektywnie, skoro odmówiło wczoraj wydania Przylepy. Zamierzacie coś z tym zrobić?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 30, 2011 10:08 Re: dt Smarti 6

Zofia&Sasza pisze:
Marzenia11 pisze:Zosieńko, czy przyjmiesz do swojej głowinki, że schronisko zostalo poinformowane? :D

Mój nick to Zofia&Sasza. Schronisko jak widać zostało "poinformowane" raczej nieefektywnie, skoro odmówiło wczoraj wydania Przylepy. Zamierzacie coś z tym zrobić?

:D zamierzamy

Marzenia11

Post » Wto sie 30, 2011 22:52 Re: dt Smarti 6

smarti - chciałam tylko napisać, ze już wiem ktory to Funiek :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro sie 31, 2011 10:59 Re: dt Smarti 6

Witamy Smartinkowo! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]