MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 12, 2011 11:23 Re: MINIA, MINIUSIA ciężko walczy.... SZCZECIN

Po dłuuuugiej przerwie wróciłą nasza księżniczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: i tak wygląda:

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Udało się :ok: :ok: :ok: Jestem przeszczęśliwa i łezka się kręci :kotek:

.... i szukam dla kici domku . W ciągu dnia pomyślę nad tekstem do ogłoszenia
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon wrz 12, 2011 12:51 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

.... za kochany domek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pon wrz 12, 2011 13:24 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

Rety, jaka kruszyna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za domek najwspanialszy :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon wrz 12, 2011 13:54 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

Aż się nie chce wierzyć :1luvu: :1luvu: :1luvu:
GRATULACJE :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon wrz 12, 2011 14:28 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

.... kociunia jest baaaardzo dzielna .... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Wto wrz 13, 2011 21:40 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

Witam
Koteczka właśnie przyjechała do mnie. Jest wspaniała !!! Moje koty w porównaniu do niej to nudziarze :lol: Cały czas jest w ruchu, biega....obecnie roznosi łazienkę :lol: . Mnie to nie przeszkadza, natomiast mam obawy czy sąsiedzi będą rano zadowoleni :mrgreen: (moja łazienka, po długości graniczy z ich pokojem). Kotusia szuka domu !!! Jak tylko uda mi się zrobić jej nie rozmazane zdjęcie to od razu wkleję. Naprawdę takiego kota to nie widziałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Wto wrz 13, 2011 22:05 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

Proponuję zaskoczyć ją z aparatem we śnie. To pewnie jedyne momenty, w których maluszki robią sie fotogeniczne :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 14, 2011 6:44 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

Niestety, ale mała tej nocy nie potrzebowała snu :mrgreen:
Animalon zajął się już ogłoszeniami . . . Jestem ciekawa jak będzie z nowym domkiem. Po tym co przeszła, chciałabym aby miała spokojny cichy domek. I najlepiej bez dzieci. Mini pozostał uraz. Rusza główką na boki, jakby brak jej było koordynacji. Trudno to opisać. W niczym jej to nie przeszkadza, normalnie się bawi. Ruchy główką nasilają się podczas, stresu, niepewności. . . Gdy przyjechała do mnie to przy poznawaniu kątów ruszała mocniej. Teraz zajęta cały czas zabawą prawie w ogóle nie wykazuje zmian. Nie wskakuje na meble, i bawi się wszystkim co napotka na drodze.
Nie można podchodzić do niej nagle, bo może się wystraszyć wielkich nóg. Dlatego gdy podchodzę to przykucam i wyciągam rękę. Motorek oczywiście działa (nie jest popsuty :D ), ale Minia chyba potrzebuje więcej czasu. Bardzo przywiązała się do weterynarza, jego żony i ich psa (bokser). Chciałabym, by pozostała u mnie jak najkrócej by ponowne, późniejsze zmiany nie wiązały się z kolejnym stresem.
Szukamy domku, najlepiej ze starszymi ludźmi !!

ja1

Post » Śro wrz 14, 2011 6:46 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

HOp hop domku, gdzie jesteś :mrgreen:

ja1

Post » Śro wrz 14, 2011 8:38 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

Cioteczki, nie zaczynajcie od "niestety" bo mi się słabo zrobiło zanim doczytałam reszty... :mrgreen:
Kiciunia młoda, to jest nadzieja, że jej się jeszcze powolutku naprawi

Domek hop hop! :ok: :ok: :ok:
No nie wiem, jak "starszy" domek zniesie nocne szaleństwa :mrgreen: :lol:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro wrz 14, 2011 11:50 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

ja1 :1luvu: :1luvu: :1luvu: dzięki za pomoc - ratujesz mnie przed zakoceniem... potwierdzam - MINIa jest baaaaaaardzo grzeczniutka, nie atakuje , nie fuka tylko mruuuuczy :kotek: jest odważna... po przywiezieniu do nowego miejsca ruszyła na salony oraz bardzo radosna - do zabawy wystarczy nakrętka lub zwinięta reklamówka... jest cudowna
ja1 zapoluje na dobre zdjęcia i wtedy jeszcze zamówię pełen pakiet ogłoszeń u Agn
Ostatnio edytowano Śro wrz 14, 2011 14:56 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 14, 2011 11:51 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

domku :1luvu: mały przyjaciel o wielkim sercu czeka na ciebie :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 14, 2011 14:55 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

Ogłoszenie dla MINIUSI będzie w piąkowym FAKCIE ... domku , kochany domeczku Przyjaciel ciebie szuka :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 14, 2011 15:01 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

... szukamy "dorosłego" domku :ok:
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 14, 2011 22:59 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

Bagheero :D Wszystko już obmyśliłam. "Starsze" domki chodzą późno spać i przeważnie wcześnie wstają, a poza tym są przygłuche, więc nocne szaleństwa absolutnie nie będą miały na ich kondycję wpływu :mrgreen:
Teraz Minia (mimo różnych kulek do zabawy) zaciągnęła ze sobą nakrętkę od napoju do domku i tam po kilkuminutowej zabawie usnęła.
Nadal nie mam zdjęcia, ponieważ urządzenia w moim domu zaczęły odmawiać posłuszeństwa :( A poza tym Minia bardzo niespokojnie reaguje na nagły błysk lampy.
Szukamy domku !!!
Chętnie również przyjmę pomoc doświadczonych osób, do przeprowadzenia "rekrutacji" po piątkowym wydaniu Faktu (ogłoszenie pewnie będzie na stronach miejscowych). Mam nadzieję, że będzie odzew. A bardzo bym chciała by to był właściwy domek. Dzięki Animalonie za pokrycie kosztów pobytu Minii oraz reklamy w Fakcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja1

[poprzednia][następna]