Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 14:10 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Dziś, od przedpołudnia aż do teraz, ofiarnie sprzątałam mieszkanie (ofiarnie, albowiem odkurzacz spalił mi się do końca, w związku z czym 'odkurzanie' przyszło mi odprawić na kolanach, mokrymi papierowymi ręcznikami :roll: ).
Podczas sprzątania w kuchni na chwilę (dosłownie na kilka sekund) straciłam z oczu miskę z wodą z Ajaxem...
Nie wiem, jak one tego dokonały, ale wpadły do tej miski jednocześnie oba :twisted: Nie wiem, bo zarejestrowałam dopiero efekt tej niecnej krowiej działalności: wielkie chlup i w jednej chwili woda wszędzie: na wyczyszczonych drzwiczkach kuchenki, wypolerowanych blatach, drzwiczkach szafek, podłodze... Woda wszędzie oraz dwa urocze malutkie krówki, calutkie mokre i otrząsające się tuż przy oknie balkonowym (szczęśliwie jeszcze nieumytym ;)) :twisted: :twisted: :twisted:

Mają szczęście, że nie są starsze i grubsze. Gdyby były, miałabym dwie kolejne (po Norci, którą zawsze tym straszę) porcje wołowiny na beef strogonowa dla ojca :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 11, 2011 16:39 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Nikt nie gratuluje krówkom :twisted: ?
Śpią sobie teraz biedactwa :twisted:

I jak się dobrze przyjrzeć, to wcale nie są już takie małe. Z obu razem byłaby całkiem spora potrawka :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 11, 2011 17:47 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Przepraszam, że się wtrącam nie całkiem a może całkiem w temacie...
Bo tak podczytując obśmiałam się z opowieści o dietowaniu...
A to temat interesujący dla większości z nas...

Widziałam "na mieście" kobitkę w t-shircie "Jestem na dwóch dietach,
bo na jednej jestem głodna"

Pozdrawia
posiadaczka oprócz innych kocich nabytków jednej krówki ale nie monstrualnej, bo z ADHD.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie wrz 11, 2011 18:24 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Dziś, od przedpołudnia aż do teraz, ofiarnie sprzątałam mieszkanie (ofiarnie, albowiem odkurzacz spalił mi się do końca, w związku z czym 'odkurzanie' przyszło mi odprawić na kolanach, mokrymi papierowymi ręcznikami :roll: ).
Podczas sprzątania w kuchni na chwilę (dosłownie na kilka sekund) straciłam z oczu miskę z wodą z Ajaxem...
Nie wiem, jak one tego dokonały, ale wpadły do tej miski jednocześnie oba :twisted: Nie wiem, bo zarejestrowałam dopiero efekt tej niecnej krowiej działalności: wielkie chlup i w jednej chwili woda wszędzie: na wyczyszczonych drzwiczkach kuchenki, wypolerowanych blatach, drzwiczkach szafek, podłodze... Woda wszędzie oraz dwa urocze malutkie krówki, calutkie mokre i otrząsające się tuż przy oknie balkonowym (szczęśliwie jeszcze nieumytym ;)) :twisted: :twisted: :twisted:

Mają szczęście, że nie są starsze i grubsze. Gdyby były, miałabym dwie kolejne (po Norci, którą zawsze tym straszę) porcje wołowiny na beef strogonowa dla ojca :mrgreen:

Jak powszechnie wiadomo niektóre Krowy lubią się pławić w okolicznych rzekach czy jeziorkach tak więc nie da się wykluczyć że i Twoje odziedziczyły to zamiłowanie po przodkach :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie wrz 11, 2011 18:34 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Przypominam tylko, że te akurat krowy są zarazem kotami :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie wrz 11, 2011 18:37 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Przypominam tylko, że te akurat krowy są zarazem kotami :roll:

I to niczego nie wyklucza 8) , nawet Dorcia lubuje się w przesiadywaniu pod strumieniem letniej wody płynącym z kuchennego kranu :wink:

bubor

Post » Nie wrz 11, 2011 19:38 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Nikt nie gratuluje krówkom :twisted: ?

Ja! Ja!

Gratuluję!!! :lol:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie wrz 11, 2011 20:58 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wyczyn chyba godny Piotrusia, także jest czego :twisted:

Pamiętam jak moje ukochane Ropuszysko, 2-miesięcznym kocięciem będąc, wskoczyło mi z rozpędu do talerza z ciepłą zupą pomidorową :roll: :strach:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 12, 2011 16:38 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Żyjemy, jemy, szalejemy, rośniemy :D

Dzięki Cioci Yavien jutro nabędę dla dzieciaków następne kurze cycki, a dzięki Cioci Anulce i Wujkowi Buborowi krowiątka dostaną pojutrze nowe kłuje :wink:

Serdecznie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

EDIT: I kogo ja będę tak męczyć codziennie, kogo tak zacałowywać po łebkach, kiedy ich oddam :crying: ???
Kiedyś krówki nie należały do moich najukochańszych ubarwień, ale po zeszłorocznym Malucie i jego mamusi Tulii, a teraz po chłopcach... Mogę powtórzyć za Adą: Aj love krowe :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 12, 2011 18:04 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Znajdą się inne równie fajne acz niekoniecznie Krówskie łebki ............ 8) :wink:

bubor

Post » Pon wrz 12, 2011 18:34 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Ale kiedy ja teraz love krowe i tylko krowy chcę... Czarnych nie mogę, bo by zostały, czarna szylkretka i jakiś normalny, głaskalny pingwinek z całą pewnością też - podczas kiedy krówki JESZCZE oddaję...

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 12, 2011 18:40 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Ale kiedy ja teraz love krowe i tylko krowy chcę... Czarnych nie mogę, bo by zostały, czarna szylkretka i jakiś normalny, głaskalny pingwinek z całą pewnością też - podczas kiedy krówki JESZCZE oddaję...

Powiem Ci w sekrecie że jedna nakrapiana główka mogłaby zdecydowanie zmienić Twe pro krówskie nastawienie 8)

bubor

Post » Pon wrz 12, 2011 18:44 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Że niby Kropcia? Przecież i tak ją dostanę po Twojej śmierci :mrgreen: :ryk: :ryk:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 12, 2011 18:46 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Że niby Kropcia? Przecież i tak ją dostanę po Twojej śmierci :mrgreen: :ryk: :ryk:

Kto wie , może wcześniej spotkasz na swej drodze taki urokliwy pysio 8) ..........
Obrazek

bubor

Post » Pon wrz 12, 2011 18:49 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Toż dlatego mówię, że szylkretek NA TYMCZAS brać nie mogę :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]