Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:po 6tym sierpnia, jak miszelina wróci i będę miała trochę spokojniejsze sumienie z kociarniąbędę cię chciała wykorzystać, żeby zabrać moje dwa malce do dudy na drugie szczepienie i przegląd, dobrze?
Kocuria pisze:fretka przy mnie zwymiotowała na różowo, śluz z krwiąobserwować tą pannę uważnie!
queen_ink pisze:Chciałabym w tym tygodniu zaszczepić Szyszkę. Potrzebuję pomocy transportowej z Prokocimia na Ruczaj, poza czw po 17 i pt jakoś wieczorem, z resztą się dostosuję. Lutro, ile wcześniej musisz poinformować Hyrax?
katgral pisze:dziewczyna ode mnie z pracy znalazła kotkę z pięcioma kociętami. F..CKRozważa zabranie ich do siebie ale.....
CZY KTOŚ MA POŻYCZYĆ DUŻĄ KLATKĘ??? Obmyślamy plan pomocy, ale bez klatki ani rusz
lutra pisze:katgral pisze:dziewczyna ode mnie z pracy znalazła kotkę z pięcioma kociętami. F..CKRozważa zabranie ich do siebie ale.....
CZY KTOŚ MA POŻYCZYĆ DUŻĄ KLATKĘ??? Obmyślamy plan pomocy, ale bez klatki ani rusz
Kasia, u Dr Dudy jest klatka duża królicza. Jeśli nie jest tam potrzebna, to myślę, że możesz pożyczyć, ale ręczysz za nią Filipkiem, bo to taki królik, co się nie da rozwalić.
Zlloty pisze:NATYCHMIASTOWO POTRZEBNY TRANSPORT DLA VANJI I MUZEALNIAKÓW! BARDZO PILNE!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 194 gości