Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 6:06 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mocne kciuki
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto lip 19, 2011 7:52 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

ja też.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 19, 2011 8:55 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Przed chwilą dzwoniłam do lecznicy - niestety za późno, żeby dowiedzieć się o szczegółach co w nocy się z kotami działo. Wychodzi na to, że wszystko OK - bowiem w zapiskach szpitalikowych brak jest alarmujących informacji :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj Misio powinien mieć konsultacje kardiologiczne - najpierw osłuchowe, a potem ewentualnie echo serca.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto lip 19, 2011 8:56 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

czyli dalsze kciuki dalej potrzebne :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto lip 19, 2011 10:55 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Marcel dzisiaj samodzielnie załatwił wszystkie sprawy fizjologiczne :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nie było żadnego wyciskania :D :D :D :D :D :D

Aleksandra59

Post » Wto lip 19, 2011 10:58 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Marcel :ok:
magdajedral

Post » Wto lip 19, 2011 11:44 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Aleksandra59 pisze:Marcel dzisiaj samodzielnie załatwił wszystkie sprawy fizjologiczne :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nie było żadnego wyciskania :D :D :D :D :D :D

zuch facet :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto lip 19, 2011 11:50 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Marcelku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro lip 20, 2011 8:37 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Ja na szybko - mam młyn w pracy :twisted: :twisted:

MISIEK MA PRAWIDŁOWE SERCE :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Wczoraj było badanie (nie wiem jakie, ale chyba echo serca :oops: ), ale w każdym razie wszystko wskazuje na to, że jest w porządku :D :D :D :D

Spadam do roboty, po południu postaram się więcej napisać.

Aleksandra59

Post » Śro lip 20, 2011 8:39 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Aleksandro dzięki za dobre wieści - czekamy na więcej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro lip 20, 2011 8:40 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Wczoraj byłam w lecznicy po kota i zrobiłam fotki kocurkom.
Marcel mnie olał zupełnie, dobrze ze choć na chwilę odwrócił pyszczek i udało mi się zrobić jedną fotkę, a Misiu jest tak mega przerazony że to az nieprawdopodobne. Siedzi w klatce przykrytej kocykiem, a po odkryciu chowa się gdzie może. Fotki jakieś mam, ale nie chciałam jeszcze bardziej (jeśli w jego przypadku można jeszcze bardziej) go stresować. Wkleję później.

Wychodząc Misiu był zabierany na ekg - akurat była pani kardiolog. Z oczu się ciągle leje ropa, ale może już nie tak bardzo, nie mogę dokładnie powiedzieć, bo go w sobotę oglądałam z daleka (wystarczy :cry: ).
Marcel miał konsultację ortopedyczno-neurologiczną i niestety... nie odzyska czucia i nie będzie się załatwiał normalnie. Miednica się zrośnie, a z kręgami nic się nie da zrobić. Jeśli dojdzie do martwicy ogona trzeba go będzie amputować. Sioo na pewno robi bezwiednie pod siebie, trzeba go jeszcze przyobserwować jak jest z qpą.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lip 20, 2011 8:41 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Aleksandra59 pisze:Ja na szybko - mam młyn w pracy :twisted: :twisted:

MISIEK MA PRAWIDŁOWE SERCE :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Wczoraj było badanie (nie wiem jakie, ale chyba echo serca :oops: ), ale w każdym razie wszystko wskazuje na to, że jest w porządku :D :D :D :D

Spadam do roboty, po południu postaram się więcej napisać.

Oj, pisałysmy razem - SUUUUPEEEEER!!!!!!!
Jak się cieszę!!!

Marzenia11

Post » Śro lip 20, 2011 8:46 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

To wychodzi na to, ze Misiu ma problem z zębami (ale za to mega) i przewlekłym powikłaniem bakteryjnym po kk.. To z fizycznych, bo psychicznie to pewnie JEDNA WIELKA DEPRECHA.. ktora przecież tez nie dodaje uroku..
Jak ja bym chciała zobaczyć miny tych wszystkich, którzy mówili aby go zostawić w schronie, bo on jest ciężko chory, ma wirusówki, nie adopcyjny i już nic się nie da zrobić i mu pomoc.. Dobrze, ze został wyciągnięty..

A Mika też była przerazona i w lecznicy na pierwszej wizycie uciekła w gabinecie i 3 osoby ją łapały z ręcznikami i na podbierak..
Ostatnio edytowano Śro lip 20, 2011 9:19 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Śro lip 20, 2011 9:02 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Zapomniałam jeszcze napisać o Marcelu - tuż przed moim przyjściem do lecznicy przyszły winiki badania moczu - wetka tylko rzuciła na nie okiem i są w pęcherzu kryształy i to w dużej ilości. Trzeba będzie kupić karmę Urinary - tylko ma się dzisiaj okazać czy zwykłe, czy high dilution bo chyba moderate calorie to jednak nie :wink:

Marzenia11

Post » Śro lip 20, 2011 10:00 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

[quote="Marzenia11"]Wczoraj byłam w lecznicy po kota i zrobiłam fotki kocurkom.
Marcel mnie olał zupełnie, dobrze ze choć na chwilę odwrócił pyszczek i udało mi się zrobić jedną fotkę, a Misiu jest tak mega przerazony że to az nieprawdopodobne. Siedzi w klatce przykrytej kocykiem, a po odkryciu chowa się gdzie może. Fotki jakieś mam, ale nie chciałam jeszcze bardziej (jeśli w jego przypadku można jeszcze bardziej) go stresować. Wkleję później.

czy to znaczy że aparat już sprawny i są zdjecia o których wczoraj rozmawiałysmy?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

[poprzednia][następna]