Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdajedral pisze:No to ze Promys zostanie u smarti na zawsze to ja wiedzialam odkad kocurro wyzdrowial. Nie dziwie ze ze go nie oddasz bo to piekny Okaz.
magdajedral pisze:Jestem za mimo, że nic nie wygrałam. Mam ochotę spróbować te pierogi.... no i może ktoś mi kapkę winka wleje...
Marzenia11 pisze:smarti pisze:W związku z wielką wagą konkursu Bardzo Wysoka Komisja Konkursowa,po burzliwych i długotrwałych naradach, uznała że wszystkie osoby które "obstawiały dokocenie Promysiem już dawno"......otrzymają nagrodę pocieszenia w postaci jednej butelki pysznego wina![]()
![]()
![]()
prosimy więc o ujawnianie sięz odpowiednią dokumentacją
w trzech egzemplarzach z odpowiednimi pieczatkami
![]()
Koniecznie z odbiorem osobistym![]()
![]()
![]()
Myślę tak:
1. nagrody za typowanie smarti jako ds dla Promysia mają być odebrane osobiście
2. Erin wybiera się w najbliższym czasie do Warszawy
tadam!!!!!
PIEROGI I PIEROGOWA IMPREZA????![]()
![]()
![]()
alareipan pisze:Hola, hola!A warunki dla Promyczka macie? Czy ktoś z członków rodziny ma alergię na kocią sierć? Czy macie zabezpieczone okna? Jaką karma będziecie go karmić? Co zrobicie z kotem na czas wyjazdu? Co zrobicie w przypadku zachorowania kota? Czy weźmiecie kota ze sobą w razie przeprowadzki?
![]()
![]()
...Kasia pomóż, bo więcej nie pamiętam gupawych pytań z ankiety adopcyjnej
jamkasica pisze:..i najważniejsze- dlaczego w ogóle chcecie adoptować to zwierzątko?![]()
jamkasica pisze:alareipan pisze:Hola, hola!A warunki dla Promyczka macie? Czy ktoś z członków rodziny ma alergię na kocią sierć? Czy macie zabezpieczone okna? Jaką karma będziecie go karmić? Co zrobicie z kotem na czas wyjazdu? Co zrobicie w przypadku zachorowania kota? Czy weźmiecie kota ze sobą w razie przeprowadzki?
![]()
![]()
...Kasia pomóż, bo więcej nie pamiętam gupawych pytań z ankiety adopcyjnej
..i najważniejsze- dlaczego w ogóle chcecie adoptować to zwierzątko?![]()
trzeba też wymienić i krótko opisać zwierzęta jakie już się posiada i posiadało, więc zaczynam rozumieć czemu Iwona nie chce sama odwiedzić schronu![]()
jamkasica pisze:Erin pisze:Uuu, ale się dzieje![]()
![]()
![]()
![]()
Ale ostatni weekend lipca też jest OK.
dobrze mówi! Polać jej!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, misiulka i 103 gości