DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 9:21 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

O matko, nie zawstydzaj mnie, Edytko :oops: :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 11, 2011 11:13 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Wiedziałam, wiedzialam, a przynajmniej taką miałam nadzieję od samego początku :1luvu:
Smartinki, muszę koniecznie Was ucałować :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lip 11, 2011 15:17 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

magdajedral pisze:No to ze Promys zostanie u smarti na zawsze to ja wiedzialam odkad kocurro wyzdrowial. Nie dziwie ze ze go nie oddasz bo to piekny Okaz.

magdajedral pisze:Jestem za mimo, że nic nie wygrałam. Mam ochotę spróbować te pierogi.... no i może ktoś mi kapkę winka wleje...

no jak to Madzia 8O
Ty masz dokument-a więc masz nagrodę pocieszenia :piwa: -z odbiorem osobistym !!! :D

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:W związku z wielką wagą konkursu Bardzo Wysoka Komisja Konkursowa,po burzliwych i długotrwałych naradach, uznała że wszystkie osoby które "obstawiały dokocenie Promysiem już dawno"......otrzymają nagrodę pocieszenia w postaci jednej butelki pysznego wina :piwa: :piwa: :piwa:
prosimy więc o ujawnianie się :D z odpowiednią dokumentacją 8) w trzech egzemplarzach z odpowiednimi pieczatkami 8) :D

Koniecznie z odbiorem osobistym :D :D :D

Myślę tak:
1. nagrody za typowanie smarti jako ds dla Promysia mają być odebrane osobiście
2. Erin wybiera się w najbliższym czasie do Warszawy

tadam!!!!!

PIEROGI I PIEROGOWA IMPREZA???? :D :D :D

Czyli,zgodnie z tym co napisała Marzenia impreza pierogowa połączona z odbiorem osobistym nagród!!

Nagrodę Główną wygrywa Jamkasica !!! Nagrodę specjalną wygrywa Marzenia11 !!!

Narody pocieszenia wygrywają:
Erin,
Magdajędral,
Jus87.
Szalony Kot,
Bianka4,
CatAngel,
Turkusowa,
Edytka B-a,
MałgosiaZ.

z honorowym udziałem Alareipan-nie widzę inaczej (oczywiście wraz z honorową nagrodą pocieszenia) :D

lista nagrodzonych będzie uzupełniana na tej stronie w miarę napływu dokumentów :D :piwa:

a więc prosimy serdecznie o nadsyłanie zgłoszeń na wątek :D :piwa: :piwa: :piwa:

W zw.z powyższym Erin-na kiedy będziesz gotowa z pierogami?

musimy ustalić którąś sobotę-ja od razu mówię że w weekend 23-go nie mogę-mam im Mamy.
może sobota 30-go?
tfu,tfu,tfu- mam nadzieję że tym razem nic nam już nie uniemożliwi w imprezy pierogowej :( :ok:
Ostatnio edytowano Pon lip 11, 2011 16:36 przez smarti, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lip 11, 2011 15:28 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

no wariatki :ryk:
jak się taka impreza szyluje to ja proponuję już zacząć te pierogi lepić!
Smarti, gratuluję Wam dokocenia. I to ciornym! :1luvu:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon lip 11, 2011 15:43 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Promyczka na razie wypuściłąm "na budynek" czyli na parter-biega oczywiście jak wariat-zawsze libił to uciekać..
na razie nie będę go wypuszczała na ogród-poczekam aż sam odkryje kocią klapkę albo aż nie bedzie już taki zwariowany-bo na razie to mógłby być za bardzo oszołomiony nowym życiem..

Moim kotom otworzyłam na stałe kocią klapkę-mają to w nosie i śpią na dole na krzesłach :mrgreen: wszystkie się obraziły bo dziś nie wyszły nawet na kawę z nami na taras (bo jakby któremuś przyszło do makówki wyjść za parkan to teraz by już na pewno nie miało jak wrócić :oops: )

MałgosiaZ.-czy Ty przypadkiem nie obstawiałaś że zostawimy Promyczka??

może ktos jeszcze??

Chatte na pewno tak pochłonęła kanalizacja że nie zagląda do nas ale jestem pewna że też obstawiała :D :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lip 11, 2011 15:51 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Hola, hola! :lol: A warunki dla Promyczka macie? Czy ktoś z członków rodziny ma alergię na kocią sierć? Czy macie zabezpieczone okna? Jaką karma będziecie go karmić? Co zrobicie z kotem na czas wyjazdu? Co zrobicie w przypadku zachorowania kota? Czy weźmiecie kota ze sobą w razie przeprowadzki? :ryk: :ryk: :ryk: ...Kasia pomóż, bo więcej nie pamiętam gupawych pytań z ankiety adopcyjnej ;)

Wizyta (przed)(po)adopcyjna konieczna, jak nic! ;)

A czy do mojej honorowej obecności należy się też jakaś honorowa nagroda? :P :mrgreen: Od razu powiem, że może być w płynie ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon lip 11, 2011 16:00 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Iwonko - obstawiałam , ale słownie . Nie mam dokumentu :oops: . Więc siedzę cichutko.
Sama bym takiego kocurka nie oddała :1luvu: .

Tak czy inaczej - gratulacje :ok: :ok: :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon lip 11, 2011 16:04 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

alareipan pisze:Hola, hola! :lol: A warunki dla Promyczka macie? Czy ktoś z członków rodziny ma alergię na kocią sierć? Czy macie zabezpieczone okna? Jaką karma będziecie go karmić? Co zrobicie z kotem na czas wyjazdu? Co zrobicie w przypadku zachorowania kota? Czy weźmiecie kota ze sobą w razie przeprowadzki? :ryk: :ryk: :ryk: ...Kasia pomóż, bo więcej nie pamiętam gupawych pytań z ankiety adopcyjnej ;)
;)

..i najważniejsze- dlaczego w ogóle chcecie adoptować to zwierzątko? 8)
trzeba też wymienić i krótko opisać zwierzęta jakie już się posiada i posiadało, więc zaczynam rozumieć czemu Iwona nie chce sama odwiedzić schronu 8O :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pon lip 11, 2011 16:15 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

jamkasica pisze:..i najważniejsze- dlaczego w ogóle chcecie adoptować to zwierzątko? 8)

Ano tak! To moje ulubione pytanie z serii gupawych! :lol: :lol: :lol: :ryk: Aż kusi by wydać odpowiedzi w formie książkowej :mrgreen:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon lip 11, 2011 16:32 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

jamkasica pisze:
alareipan pisze:Hola, hola! :lol: A warunki dla Promyczka macie? Czy ktoś z członków rodziny ma alergię na kocią sierć? Czy macie zabezpieczone okna? Jaką karma będziecie go karmić? Co zrobicie z kotem na czas wyjazdu? Co zrobicie w przypadku zachorowania kota? Czy weźmiecie kota ze sobą w razie przeprowadzki? :ryk: :ryk: :ryk: ...Kasia pomóż, bo więcej nie pamiętam gupawych pytań z ankiety adopcyjnej ;)
;)

..i najważniejsze- dlaczego w ogóle chcecie adoptować to zwierzątko? 8)
trzeba też wymienić i krótko opisać zwierzęta jakie już się posiada i posiadało, więc zaczynam rozumieć czemu Iwona nie chce sama odwiedzić schronu 8O :wink:

no wszystko przebrnę ale to pytanie mnie powala..oprócz tego że to by jakiś czas potrwało :ryk:
co będzie jak o którymś chwilowo zapomnę :roll: to mnie na pewno zdyskwalifikuje :roll:

natomiast na pytanie-dlaczgo chcecie adoptować to zwierzątko mam jedną ,dość perfidną odpowiedż :D (bo tak w ogóle odpowiedzi znalazło by się kilka :D )-aby nikt inny go już nie adoptował !!!

a wiecie że Kropka wyszła,usiadła przy szparze w furtce ,patrzy tęsknym wzrokiem na ulicę i tak siedzi,patrzy,siedzi i patrzy,siedzi,,,,,,żal mi jej :oops: ...co w tych cholerach jest-żeby nie wiem ile terenu im dać to i tak będzie im mało...

smarti

Post » Pon lip 11, 2011 19:07 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Miłej imprezy pierogowej :1luvu: A jakiś pierożek z wróbelkiem albo myszką dla Promysia jest przewidywany?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lip 11, 2011 19:08 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Uuu, ale się dzieje :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A wizyta przed adopcyjna już była w lutym, teraz czas na wizytę poadopcyjną :wink:
Połączoną z konsumpcją, tudzież spożyciem napojów rozweselających, jak widzę :mrgreen:
Ja od dziś jestem na dwutygodniowym urlopie, więc myślałam, że się w tym okresie wybiorę do W-wy.
Ale ostatni weekend lipca też jest OK.

Smarti, a zmieniony tytuł wątku oznacza, że już skończyliście robić zabezpieczenia terenu przed ucieczkami kociastych?
I nadziwić się nie mogę, że Promyś tak bryka 8O W Białymstoku był taki spokojny - a to się rozchodził Księciunio - jak te drożdże do moich pierogów :wink:

Taizu, no coś Ty? Z jaką myszką, z jakim wróbelkiem?
Z rybką albo wołowinką - dla Księciunia same frykasy przywiozę.
Dla Smartinkowa również :)

Erin

Post » Pon lip 11, 2011 19:41 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Erin pisze:Uuu, ale się dzieje :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:)

dobrze mówi! Polać jej! :wink: :lol:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pon lip 11, 2011 19:42 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

jamkasica pisze:
Erin pisze:Uuu, ale się dzieje :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:)

dobrze mówi! Polać jej! :wink: :lol:

Kooffaaannaaa, prawdziwy gazownik nigdy nie odmawia :mrgreen:

Erin

Post » Pon lip 11, 2011 20:29 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

No to rezerwuję termin :ok:
Tylko jak ja dopasuję imiona do nicków i jak to wszystko zapamiętam to nie wiem :roll: Chyba będę musiała w notesie zapisać :oops:
Erin, zaczynaj lepić pierogi, bo się nie wyrobisz :twisted:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]