Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Jaki jest duży?? Widzi już na oczka??ma zombie ?
Filomen pisze:Piotrek z Januszem własnie kończą przenoszenie kotów z adopcji do nowych apartamentówpodobno w starej budzie jest straszna wilgoć i nie można tam dać kociąt
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:Piotrek z Januszem własnie kończą przenoszenie kotów z adopcji do nowych apartamentówpodobno w starej budzie jest straszna wilgoć i nie można tam dać kociąt
A może po prostu trzeba tam częściej grzać żeby wilgoć wyszła
majencja pisze:jak ma zombie to 2-3 dni i mozna go nauczyć konsumpcjiMała juz wcina
Nie wiem czy nie lepiej byłoby malucha do moich - byłoby mu raźniej ale duży rudziaszek musiałby być zabrany ode mię na wymianę ,bo 4 na raz to trochę dużo
mar_tika pisze:Dwa lata temu chłopak(z rodziną)z Zawiercia adoptował od nas z KCh koteczkę czarną LAKI.W czasie roku szkolnego zorganizował zbiórke w Gimnazjum nr 6 i SZ.p nr 13 w Zawierciu na rzecz kotów z naszego schr.Dziś przywiózł dary.Odebrała, ale nie policzyłam.Miałam zwariowany dzieńPrzyjechało suche jedzonki ,puszki i saszetki dla doroslych .Przywiózł też podkłady do boksów.Bedę to dowoziła sukcesywnie do schroniska i jak policze to wrzucę na wątek:)
Filomen pisze:dalej mamy nie obsadzone dyzury
w schronie tak dużo maluchów, jesteście bardzo potrzebni, prosimy to tylko kilka dniFilomen pisze:lipiec
7 - czwartek - Mar_tika
8 - piątek -Magda
9 - sobota - Dorotka
10 - niedziela - Monika
11 - poniedziałek
12 - wtorek-Magda
13 - środa - Kinga
14 - czwartek -
15 - piątek -
16 - sobota - Dorotka
17 - niedziela - Marta, Monika
18 - poniedziałek - Alienor
19 - wtorek
20 - środa - Kinga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 330 gości