TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 24, 2011 8:17 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

To ja jeszcze o wczorajszych maluchach.
Rogatek jest słodkim rudym chłopaczkiem, ma jedno oczko do podleczenia, ale ogólnie wydaje się być w niezłym stanie. Tylko jeść nie bardzo chciał. Ale jak potem zawinęłam go w ręczniczek i mi zasnął na rękach słodko mrucząc, byłam już cała przez niego zdobyta ;)
Rosiczka to czarna dziewczynka. Przeraźliwie chuda, leciutka jak piórko. Nie wiem czy ma oczy i w jakim stanie, powieki są zamknięte, pod spodem ropa, która wylewa się strumieniem. Rozpacz :( No i dodatkowo rozpacz z karmieniem - w ogóle nie chciała łykać :( Może Asia wymyśliła na nią jakąś metodę.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto maja 24, 2011 12:58 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Rogatka da się nakarmić jak mu się porządnie unieruchomi głowę. I jak się go NIE trzyma za kark.

Rosiczkę shandlowałam ;) szanse ma znikome, ale jeśli w ogóle jakieś ma - to je właśnie zwiększyła, będzie miała indywidualną opiekę, wprawną medycznie ;) Niebawem ma ją ujrzeć Maciek i cieszę się, że to nie ja usłyszę co powie :twisted: Da się ją karmić, ale powoli. Dziś pewnie dostanie wenflon, wczoraj i rano robiłam jej kroplówki podskórne.

Poloniści, Ateiści i renatowe srają zgodnie, więc całe towarzystwo wsadziłam na nifu.

Kotka żwawa, szara malutka też. ciemna - w sumie też żwawa, ale jednak bardzo marna. Tyle, że daje się ładnie karmić.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto maja 24, 2011 13:00 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Ciągle trzymam :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 24, 2011 15:00 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jak te od nas? :)

Alisia

Od: Wto lut 15, 2011 20:16

Post » Wto maja 24, 2011 15:56 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Z pozostałych jedna to ta szara, od początku najsilniejsza, druga to jedna z najmniejszych

Szara to ta jaśniejąca przy doopce? Chociaż żal wszystkich maluchów :cry: , to mam nadzieję, że to ona, nie dlatego, że od razu mi w oko wpadła z wyglądu, ale z całego miotu, wg mnie, ma największe szanse na dom przez ten kolor.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto maja 24, 2011 16:37 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

z grubsza zaktualizowałam pierwszy post

Amen pojechał do domu :)

Koteczekanusi - tak

Alisia - masz odpowiedź tuż nad swoim pytaniem :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Wto maja 24, 2011 17:57 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Amen już dojechał.Schował się do transporterka a Rezydentka go pilnuje z odpowiedniej odległości.
Widzę, że strony mojej rezydentki tylko ciekawość i strach.Ona się chyba malucha boi.
Asiu dziękuję Ci za wszystko jak tylko przyjechałam do domu to zapisałam co i kiedy.
Teraz dokocenie czas rozpocząć.3majcie kciuki proszę
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Wto maja 24, 2011 18:07 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

:ok:
Alfons Allais

Aleba

Post » Wto maja 24, 2011 18:56 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Renatob i Alisio - będę Was przeklinać jeszcze w trzecim pokoleniu za te kociaki :twisted: małe to, głupie, języki potrafią tylko ssać - a uparły się na pokarm stały. W efekcie za każdym razem jestem up...na w gerberku po łokcie :twisted: a czarne na dodatek ssą sobie wzajemnie... odbyty :roll:

Mała koteczka (od kotki) ma się nadal zaskakująco dobrze. To jest w zasadzie wbrew naturze. Z tym, że od matki bierze tylko ciepło i przytulanie - cała reszta jest na mojej głowie. Jej większa siostra za to korzysta z każdej okazji napicia się i robi się szersza niż dłuższa.

Rogatek powoli godzi się z tym, że trzeba jeść, choć do entuzjazmu to jeszcze daleka droga. Mam wieści z USG tego lepszego oka Rosiczki, że "struktur ocznych nie stwierdzono".

Poloniści i Ateiści mają dziś limitowane żarcie, więc mam nieustanny koncert.
Obrazek

jopop

Post » Wto maja 24, 2011 19:25 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Renatob i Alisio - będę Was przeklinać jeszcze w trzecim pokoleniu za te kociaki :twisted: małe to, głupie, języki potrafią tylko ssać - a uparły się na pokarm stały. W efekcie za każdym razem jestem up...na w gerberku po łokcie :twisted: a czarne na dodatek ssą sobie wzajemnie... odbyty :roll:

Bosh... Wyje ze śmiechu :ryk: :twisted:

Alisia

Od: Wto lut 15, 2011 20:16

Post » Wto maja 24, 2011 19:27 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Obrazek

jopop

Post » Wto maja 24, 2011 19:39 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Co to znaczy "struktur ocznych nie stwierdzono"? Znaczy nie wykształciło jej się oko? Czy że nie wyrosło jej na na nim nic brzydkiego?

edit: obejrzałam fotki i odp. Aleby. Czyli jednak pierwsze?
Ostatnio edytowano Wto maja 24, 2011 19:44 przez koteczekanusi, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto maja 24, 2011 19:40 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Mam wieści z USG tego lepszego oka Rosiczki, że "struktur ocznych nie stwierdzono".

Tego się obawiałam :(

A gdzie zdjęcia Rogatka???
Alfons Allais

Aleba

Post » Wto maja 24, 2011 19:44 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Jak rozumiem, kotka jest ślepa? :(

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto maja 24, 2011 20:33 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

No to się zaczęło.Mały zjadł gotowanego kurczaka i się bawi.Za to rezydentka syczy na wszystkich na mnie na męża i na małego.Jakieś pomysły?
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

[poprzednia][następna]