Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 09, 2011 9:57 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Erin pisze:Witajcie Słoneczka! :)
Dziś wielki dzień Devi - trzymam kciuki, żeby wszystko się udało :ok:
A Carlito widać, że wkurzony, ale zapomni :ok:

Na przepis nadal czekam Obrazek :mrgreen:

Na tych zdjęciach Carlitko nie był wkurzony ;) cały czas był miziany przeze mnie i Marzenię ;) to jest mina zadowolonego kota więc pomyśl jak może wyglądac wkurzony kot :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro mar 09, 2011 9:59 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Jus, ja wiem jak, oj wiem :wink:

Cioteczki, zaglądajcie na bazarek, plisss :oops:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 09, 2011 14:41 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

Pan już w drodze do mnie z lotniska.
Devi czeka w transporterku gotowa i lekko senna-nie bez walki (moja reka we krwi mimo obciętych pazurków)ale udało mi się podać jej proszeczek uspokajajacy.
wytuliłam ją i wycałowałam od wszystkich cioteczek i powiedziałam jej do uszka wszystko o co mnie proszono..

strasznie jestem zdenerwowana-płakać mi się chce-jedzie przeciez taki kawał drogi ode mnie...

Bądż już zawsze szczęśliwa Kochana Devuniu ..
:kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

..i bądż dzielna w samolocie :ok: :ok: :ok:

..i bądż dobrą przyjaciółką dla Żabika :kotek: :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 09, 2011 14:46 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

Czy jeszcze dzisiaj będziemy miały jakieś wieści od Pana ? :> bo ona jeszcze nie wyjechała, a ja mam jakiś stresik wewnętrzny!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro mar 09, 2011 14:48 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

Podziwiam Cię Smarti, ja bym zeszła na miejscu ze stresu :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 09, 2011 14:51 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

Smarti, ukochaj kocinkę ode mnie :cry:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro mar 09, 2011 14:51 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

Trzymamy kciuki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 09, 2011 14:56 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

TRZYMAM NAJMOCNIEJ JAK POTRAFIĘ!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I tez podziwiam smarti - jak oddawałam Zosię i Klarę to wyłam, a przecież to tylko inne miasto i na dobrą sprawę zawsze mogę je odwiedzić.
magdajedral

Post » Śro mar 09, 2011 15:47 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

smarti pisze:dziewczyny-która z Was jest chętna na wizytę pa na ul Księżycowej na Bielanach?

dzwoniła p. dla Trisi i czuję że to TA PANI :ok:

to pierwszy Pani kicio-przed wizytą musimy porozmawiać bo panią trzeba wyedukować ale p. wydaje się idealna.osiedle strzezone-parter-spokojna okolica.
pani ok 30tki,samotna i wyraziła się że 'jestem i będe samotna',Pani ma stała pracę.
zapytała mnie w pierwszych słowach "jakie warunki musi spełnić aby dostać Trisię"-a to juz świadczy ze potraktuje ją z szacunkiem a nie jak dodatkowy mebel...

może Marzenia albo Sz.Kot a moze razem?

Carlito po pobraniu krwi-wsciekły-zwymyślał mnie na czym swiat stoi jak próbowałam go przytulic-nawet do niego nie wchodzę bo się boję... :strach:

Blusia była na zastrzyku-ma zajete na szczęście tylko górne drogi oddechowe.

Trusia wyszła zza pieca i spi na polarku na piecu tak mocno że nawet nie usłyszała ze mój Tż-wchodził,,coś jej się śni bo gdzieś biegnie...niech śpi,ślicznotka :kotek: :1luvu:

Bella (czyli ruda) to megaprzylepa i prawdziwa piękność :1luvu: :1luvu:

Napiszcie pw do asia2. To jej rejon.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro mar 09, 2011 18:24 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

smarti pisze:Pan już w drodze do mnie z lotniska.
Devi czeka w transporterku gotowa i lekko senna-nie bez walki (moja reka we krwi mimo obciętych pazurków)ale udało mi się podać jej proszeczek uspokajajacy.
wytuliłam ją i wycałowałam od wszystkich cioteczek i powiedziałam jej do uszka wszystko o co mnie proszono..

strasznie jestem zdenerwowana-płakać mi się chce-jedzie przeciez taki kawał drogi ode mnie...

Bądż już zawsze szczęśliwa Kochana Devuniu ..
:kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

..i bądż dzielna w samolocie :ok: :ok: :ok:

..i bądż dobrą przyjaciółką dla Żabika :kotek: :kotek:

i co ............
poleciała Obrazek
kiedy Pan się odezwie
jakie mialaś wrażenie po spotkaniu z nim...
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro mar 09, 2011 18:55 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

Bylo troche przygod na lotnisku ale poleciala. Za godz powinna byc w domu -pan obiecal smsa. Wiecej napisza smarti i/lub alareipan. Kciuki caly czas za adaptacje.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 09, 2011 21:59 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

I co, dolecieli :?: Straszne jest to czekanie na wiadomości :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro mar 09, 2011 22:00 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

Pan dzwonił już z domu :D Devi cały lot przespała, obudziła się po lądowaniu, żeby sobie trochę pomarudzić ;) Jedno siu było w kontenerku, ale na szczęście Pan miał dla Devi poduszeczkę z gąbki, która szybko wchłonęła co trzeba.

W domu Deva wylazła z kontenerka, Żabik wyszedł jej radośnie na powitanie za co oberwał po głowie i schował się pod kanapą... Jako, że już miała go z głowy ruszyła na inspekcję nowego lokum, obeszła kąty, posiedziała na parapecie, poleżała na Żabikowym fotelu, walnęła siu w kuwetę, zżarła z michy i zadowolona... Pan też zadowolony, że podróż minęła w miarę... no oprócz momentu, w którym kazali mu Devi wyciągnąć z transportera do prześwietlenia... porada dla wszystkich: na lotnisku warto mieć szelki! No iogólne zadowolenie... oprócz Żabika oczywście, bo on zadowolony, że dostał w pysk pewnie nie jest ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro mar 09, 2011 22:07 Re: Kicie u Smarti 3 -Devunia już gotowa do podróży!

no i Devi pozamiatała na wejściu Obrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]