FFA Łódź 812+542 - nowy wątek, zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 11:54 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

jest szansa, że mi podczas imprezy kota nauczą grzeczności? :roll:
i co się stanie, jeśli nagle okaże się, że po imprezie zostały trzy transporterki z zawartością?

aha, i skąd można wziąć takie tabliczki o groźnych kotach?
:lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro mar 23, 2011 15:44 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

Femka pisze:jest szansa, że mi podczas imprezy kota nauczą grzeczności? :roll:
Nie :D

Femka pisze:i co się stanie, jeśli nagle okaże się, że po imprezie zostały trzy transporterki z zawartością?
Podarujemy komuś :mrgreen:

Femka pisze:aha, i skąd można wziąć takie tabliczki o groźnych kotach? :lol:
Z Tesco :D

Ochroniarze w mojej firmie po akcji łapankowej Manoli są wyczuleni i "donosżą" mi o kotach odwiedzających nasz parking. Dziś pan poinformowął mnie o czarnym i rudym - rudy wiem, że ciachnięty, czarny?
Koty kręcą się wokół mojego samochodu, zapewne przesiąkniętego interesującymi woniami :oops:
Więc dziś, w taki piękny słoneczny dzień, zachęcający do kocich spacerów, nastawiłam klatkę. I właśnie czeka w niej na podróż do lecznicy coś pingwinowate, duże i mocno nieuprzejme.
Chyba jutro rano też klateczkę nastawię?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro mar 23, 2011 15:46 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

tez bym nastawila klateczke - jakbym ja miala :(

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Śro mar 23, 2011 15:52 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

Miodalik pisze:tez bym nastawila klateczke - jakbym ja miala :(

Kochana pamiętam, może już jutro?
Karmiciele się pobudzili, wyrywają nam klatki z rąk..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Śro mar 23, 2011 15:54 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

ile kosztuje taka klatka?
Obrazek

Femka

Post » Śro mar 23, 2011 19:01 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

Mam domek chętny na kociczkę, dorosłą, najchętniej buraskę. Domek w Łodzi, na Chojnach. Matka z córką (15 lat).
Kotka ma być spokojna i przyjacielska. Tel. podam na PW.
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Czw mar 24, 2011 9:00 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

23 marzec, włóczka+ agata+bordo, akcja RETKINIA , kryptonim-blok 208, efekt: złapane 3 bure koty, płeć: w marzeniach dziewczyny, w rzeczywistości NN, reszta wiesci niebawem :)
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Czw mar 24, 2011 10:26 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

Klatka-lapka chyba od 250 pln w gore :(

Akcja z kryptonimem ? Fajne ! Moze tez wymysle ? Moglabym sie poczuc jak Super Woman albo Agentka (to ulubiona bajka mojej corki) ratujaca kotki przed niechciana ciaza 8)

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Czw mar 24, 2011 11:06 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

Femka pisze:ile kosztuje taka klatka?
łapka 250 PLN + 23% VAT, stacjonarna 160 PLN + 23% VAT

Borówka16 pisze:Mam domek chętny na kociczkę, dorosłą, najchętniej buraskę. Domek w Łodzi, na Chojnach. Matka z córką (15 lat).
Kotka ma być spokojna i przyjacielska. Tel. podam na PW.
Dzięki wielkie - dziś zadzwonię :)

bordo pisze:23 marzec, włóczka+ agata+bordo, akcja RETKINIA , kryptonim-blok 208, efekt: złapane 3 bure koty, płeć: w marzeniach dziewczyny, w rzeczywistości NN, reszta wiesci niebawem :)
Wow :1luvu: :ok: podziwiam i czekam na uszczegółowienie

A to wczorajszy przystojniak z mojej pracy – piękny, potężny i bogato uposażony kocurro – wzbogacił lecznicową kolekcję pisanek :D

Obrazek

Marija telefonicznie kazała dopisać czarnulkę i szylkretkę, szylkretka wyrzucona domowa, pani karmicielka chyba znajdzie dla niej dom :ok.

kalewala

Post » Czw mar 24, 2011 11:27 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

Czarnulka jest z Justynowa. Przyuważyłam ją jadąc od babci mojej Heleny z Koluszek. A że przypadkiem w aucie miałam klatkę, kocica pojmana została i powieziona na zabieg :ok: Będę w sobotę jechała do babci, zabiorę z lecznicy i wypuszczę :mrgreen:
Szylkretka domowa, łaskawa, wyrzucona w Parku Staszica. Znalazła ją pozaforumowa Grażyna i zapilotowana przeze mnie, na zabieg zawiozła. Szylka ma nawet jakiś Domek na oku :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw mar 24, 2011 11:27 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

Pisałam o kotce zamkniętej w domu na Helskiej?

No więc w nocy przyjechała policja, ale nie weszła na teren posesji, bo nie było właściciela, a karmicielka z Dorotką nie doczekały się patrolu - noc była…
Umówiły się na kolejny dzień, patrol przyjechał w obecności karmicielki, ale znów nie wszedł, bo jw.

To anielsko spokojną i cierpliwą do przesady Dorotkę wyprowadziło z równowagi – popędziła na Helską, po drodze zgarnęła koleżankę, przeszły przez plot, zobaczyły kota przez okno. Dorotka w amoku zaczęła szukać czegoś ciężkiego do rozbicia wielkiej podwójnej szyby. Mniej zemocjonowana (na szczęście) koleżanka starannie obejrzała okna i dała radę je uchylić. Zabrały kota, przeszły przez płot i… stanęły oko w oko z właścicielem – właśnie przyjechał. Wyjaśniły mu, że znęca się nad kotem, i psem (pies wilkowaty bardzo przyjazny jest karmiony przez płot, też szukamy mu domu), że kot o niego nie wróci, i że złożą w tej sprawie stosowne oficjalne zawiadomienia.
I godnie oddaliły się, zostawiając faceta chyba nieco wstrząśniętego.
Kotka już wysterylizowana, czeka na dom w pomocnym jak zwykle Centrum :)

I skromniutko, bo taką skromniutką informację dostałam do Miodalik – kotka sąsiadów, za ich niechętną zgodą, pojechała na sterylkę. Sąsiedzi za sterylkę zapłacili.

kalewala

Post » Czw mar 24, 2011 11:48 Re: Łódź 812+57 - TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

annskr pisze:I godnie oddaliły się, zostawiając faceta chyba nieco wstrząśniętego.

Super akcja :mrgreen: , super dziewczyny :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw mar 24, 2011 12:10 Re: Łódź 812+63- TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

o ja - super akcja!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw mar 24, 2011 12:49 Re: Łódź 812+63- TNIEMY!! głosujcie na nas, please :)

Dla Miodalik, Dorotki i jej koleżanki - hip hip hurra :ok:
Obrazek

Femka

Post » Czw mar 24, 2011 16:12 Re: Łódź 812+63- znaleziona stauszka mala sunia, Radogoszcz-help

Na rondzie przy Castoramie - Radogoszcz - od wczoraj leży niewielka stara sunie, gładkowłosa, w obróżce bez chipa - tyle wiem
Panie z Radogoszcza wzięły ją do weta, nie mamy co z nią zrobić...

kalewala

[poprzednia][następna]