BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 14, 2011 11:03 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

mnie jest obojętne, każdy termin jest dobry :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt sty 14, 2011 11:06 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Ale mi chodzi o to, że on nawet nie odrobaczony jest...
Pierwszy wolny: poniedziałek 17 stycznia?
Tylko byśmy musiały umówić się w Warszawie, ja przyjadę PKP (koszt 50 zł w dwie strony)
najszczesliwsza

Post » Pt sty 14, 2011 11:08 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Łał!!!
Ale tempo!
SUPER!!! :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt sty 14, 2011 11:14 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Ja ogólnie poniedziałki tylko, bo wtedy TŻ ma wolne i z Młodym posiedzi.
Bo do 16 się nie wyrobię w dwie strony, prawda? :) (do 16 jest przedszkole..., więc każdy inny dzień tygodnia do 16 mam czas)
najszczesliwsza

Post » Pt sty 14, 2011 11:17 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

może poczekajmy aż Ania będzie wiedziała, czy mogą pojechać jutro samochodem :D

osłabionego kota lepiej chyba na razie nie odrobaczać, żeby mu nie zaszkodzić
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sty 14, 2011 11:21 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Ok. U Ani będę około 14 z kawałkiem, więc coś się na pewno dowiem z jutrem.

Znikam, pędzę szukać notatek, bo mam tylko 4 kolokwia :D

Jak coś to mnie łapcie na telefon 691 777 295 lub GG, ale to duuużo później odczytam...

Będę około po 18 :)
najszczesliwsza

Post » Pt sty 14, 2011 11:22 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

:ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sty 14, 2011 16:35 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Niestety, pomimo szczerych chęci nie dam rady pojechać z Borgiskiem ,więc myślę że najlepsze wyjście to szukać na wątku transportowym-transportu :wink:
Za Borgiska :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Pt sty 14, 2011 16:44 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Na wątku transportowym są dwie osoby na tej trasie, trzeba by się z nimi skontaktować. Możemy też założyć wątek na transportowym. Mnie jest wszystko jedno którego dnia podjadę do Warszawy, nie wiem jak najszczęśliwsza jest z czasem, żeby "wydać" Borgisa. Może najlepiej, żeby Agata porozmawiała z ludźmi z wątku, żeby informacje nie szły naokoło?
Albo powiedzcie mi w jakich dniach/godzinach Agata może Wydać kota albo z nim podjechać gdzieś w mieście, to ja będę dzwonić i pisać.
Ale zagmatwałam :mrgreen: chodzi mi o to: ustalmy kto organizuje transport (rozmawia z ludźmi, robi ogłoszenia itd) :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sty 14, 2011 18:47 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

karmi dziękuję Ci za Borgiska.
:1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pt sty 14, 2011 22:12 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu transportu, albo ja w poniedziałek pojadę...

Mam 4 kolokwia, nie wiem w tej chwili jak się nazywam, ale znam typy interakcji :ryk: :ryk:

Jestem pod telefonem i GG wieczorem w ten łikend...
A i pod telefonem znaczy, że jak nie odbieram, to mam zajęcia tzn. właśnie coś oblewam :roll:
najszczesliwsza

Post » Pt sty 14, 2011 22:29 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

najszczesliwsza pisze:Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu transportu, albo ja w poniedziałek pojadę...

Mam 4 kolokwia, nie wiem w tej chwili jak się nazywam, ale znam typy interakcji :ryk: :ryk:

Jestem pod telefonem i GG wieczorem w ten łikend...
A i pod telefonem znaczy, że jak nie odbieram, to mam zajęcia tzn. właśnie coś oblewam :roll:

A więc co robimy? Ja myślę abyś Kamari napisała do tych ludzi z wątku i ustaliła czy mogą i kiedy zabrać Borkisa a my z Agatą dopasujemy się i dostarczymy kociaka w określone miejsce(jesteśmy 2 ,więc albo ja albo Agata) ,to jest moja propozycja .
Anna Kubica

Post » Sob sty 15, 2011 5:54 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Napisałam do dwóch dziewczyn z wątku transportowego, dodałam tam też wpis i zrobiłam wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=122790

Teraz czekamy na odpowiedzi i trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob sty 15, 2011 9:24 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za udaną akcję :wink:
Anna Kubica

Post » Sob sty 15, 2011 9:42 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Mamy transport :dance: mamy transport :dance:

I to najlepszy na świecie, Borgis pojedzie pod skrzydłami Arcany :aniolek:

Arcana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kamari

[poprzednia][następna]