Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 13:30 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

ragdollicja pisze:moge ponowic pytanie o mamusie nowej-juz oddanej-kolorowej?
Nie moge przestac myslec o tych trzech miotach w roku :evil: ...

Kobieta twierdzi ze kotka jest zupełnie oswojona,że rodzi kocięta na strychu lub w piwnicy.Poprosiłam aby dyskretnie wyśledziła koteczkę i dała mi znać.Prosiłam też zeby jej nie łapała,ani nie brała kociąt,tylko zorientowała się gdzie kotka je tym razem urodziła.Powiedziałam ze je zabiore,maluchy sie oswoją z człowiekiem,a mamusie ciachnę po odchowaniu maluchów i też domu poszukam(tutaj było wielkie zdziwienie,bo przecież ona dorosła jest?)
:roll: :evil:
Kobieta sie zgodziła,ale czy faktycznie chce kotkę oddac?Tego nie jestem taka pewna.
Bede do niej dzwonić,pytać.

Tak jak pisałam,nie wiem jak skończy sie historia kotki i jej aktualnego miotu.
Wiem tylko jak kończy sie historia maleńkiej kici,teraz i Wy już wiecie :wink:
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 13:38 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

A z Harego wyrasta mały kleptoman.Kradnie gdzie sie da szpulki,piłki,myszki,gumki i znosi na wersalke do małego pokoju.Im szybciej powynoszę te gadzety na miejsca,tym więcej ich znosi i układa na wersalce następnym razem.
No tak teraz ma :lol:
Weihawej widziała jak Hary paraduje z piłeczka w paszczy do małego pokoju.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 13:40 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

dziekuje za odpowiedz.
a wiadomo ile teraz maluszkow jest?

hary potter i jego czarodziejskie pileczki :D

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Czw gru 16, 2010 13:45 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Kontrola nowego drapaka z duuużym leżaczkiem:

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 13:48 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Prawie wszystkie poszły spać.Tylko Kuba miejsca nie moze sobie znaleźć

Obrazek
Obrazek

Tak sie wiercił i krecił że lezak złamał,doopka widać za ciężka

Obrazek
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 13:49 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

ragdollicja pisze:dziekuje za odpowiedz.
a wiadomo ile teraz maluszkow jest?

hary potter i jego czarodziejskie pileczki :D

Niestety nic więcej nie wiem o tych kotach.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 13:57 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Dziękuję serdecznie józefina1970 za wpłatę dla kociastych :1luvu:
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 13:59 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Aaa, nie ma za co :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 16, 2010 14:21 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Jak to złamał leżaczek ? :evil: Dupka za ciężka :wink: :lol:
I co Wiesiu nie da się nic zrobić ? :roll:
Może ten nowy hamaczek lepiej się spisze :ok: Fajowy :1luvu:

Ale się fuksło małej kici :D Super :dance2: :dance:
Za szybką aklimatyzację Asmiego i małej w nowym domku i dużo szczęścia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw gru 16, 2010 14:44 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Amyszka tak na prawde to nie wiem czy sie całkiem złamało,czy tylko coś "wyskoczyło",ten pojemnik do leżenia spadł na podłogę(na fotce)kiedy Kubas sie w nim gnieździł i krecił.A teraz zwinał się w kłębek w tym pojemniku leżacym na dole i zadowolony spi.
Czekam aż sie wyśpi,wtedy sprawdze.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 14:57 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

To futerko można ściągnąć -zamek od spodu)i tam pod nim jest śruba co to trzymała,więc może tylko śruba wyskoczyła :lol: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw gru 16, 2010 16:18 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Uff, ale wrażeń :) Po drodze jeszcze wet, więc dopiero usiadłam i już piszę, co się dzieje. Przede wszystkim Legnica, bardzo miło było Cię poznać :) Ciebie i całą gromadę. Zakochałam się w Kubie, który towarzyszył mi w piciu herbaty. Ma piękny kolor i urzekający z niego pieszczoch :1luvu:
Kasieńka wpięła się w moją bluzkę niczym broszka :) Artemis cały czas się przyglądał, kontrolując, czy coś nie kapnie ze stołu ;) Carmen łasiła się i wdzięczyła. Aż ciężko było wyjść!
Ale, że nie z pustymi rękami... 8) Mała tri bez imienia na razie jest po prostu prześliczna, normalnie laleczka :1luvu: A że wczoraj wieczorem nie było mnie tutaj, to nie wiedziałam w ogóle o jej istnieniu. Mam dla niej plan, niekoniecznie zostanie u mnie. Raczej trafi jako drugi kot do mojej przyjaciółki, a jeśli nie, to oddam ją po sterylce. Czas pokaże :) Na razie jest pod łóżkiem.
Asmi jest uroczy! Całą drogę nieprzerwanie do mnie gadał. Próbował otworzyć sobie transporter, zaczepiał kierowcę(mnie) łapką, w końcu próbował złowić moją torebkę. Paluszek, będziecie mili z niego dużo radości :) Teraz zwiedza mieszkanie. Już i jadł, i zaliczył kuwetę i poznał wszystkie koty - mniej lub bardziej naokoło ;) Cookie pozwolił mu jeść z własnej miski 8O Tym razem to Bisou jest oddelegowany do pokazania małemu, gdzie jego miejsce ;)

A, mała tri ma 2-2,5 miesiąca. I bogate życie toczy się w jej futerku (już niedługo :twisted: ). Zapewne życie wewnętrzne ma równie bogate, więc w poniedziałek odrobaczamy.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw gru 16, 2010 16:37 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Weihaiwej pisze:Uff, ale wrażeń :) Po drodze jeszcze wet, więc dopiero usiadłam i już piszę, co się dzieje. Przede wszystkim Legnica, bardzo miło było Cię poznać :) Ciebie i całą gromadę. Zakochałam się w Kubie, który towarzyszył mi w piciu herbaty. Ma piękny kolor i urzekający z niego pieszczoch :1luvu:
Kasieńka wpięła się w moją bluzkę niczym broszka :) Artemis cały czas się przyglądał, kontrolując, czy coś nie kapnie ze stołu ;) Carmen łasiła się i wdzięczyła. Aż ciężko było wyjść!
Ale, że nie z pustymi rękami... 8) Mała tri bez imienia na razie jest po prostu prześliczna, normalnie laleczka :1luvu: A że wczoraj wieczorem nie było mnie tutaj, to nie wiedziałam w ogóle o jej istnieniu. Mam dla niej plan, niekoniecznie zostanie u mnie. Raczej trafi jako drugi kot do mojej przyjaciółki, a jeśli nie, to oddam ją po sterylce. Czas pokaże :) Na razie jest pod łóżkiem.
Asmi jest uroczy! Całą drogę nieprzerwanie do mnie gadał. Próbował otworzyć sobie transporter, zaczepiał kierowcę(mnie) łapką, w końcu próbował złowić moją torebkę. Paluszek, będziecie mili z niego dużo radości :) Teraz zwiedza mieszkanie. Już i jadł, i zaliczył kuwetę i poznał wszystkie koty - mniej lub bardziej naokoło ;) Cookie pozwolił mu jeść z własnej miski 8O Tym razem to Bisou jest oddelegowany do pokazania małemu, gdzie jego miejsce ;)

A, mała tri ma 2-2,5 miesiąca. I bogate życie toczy się w jej futerku (już niedługo :twisted: ). Zapewne życie wewnętrzne ma równie bogate, więc w poniedziałek odrobaczamy.

oo puchatka sie rozkreca :1luvu:
super pozytywny opis, az milo czytac :piwa:

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Czw gru 16, 2010 16:59 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Asmi juz skradł serce mego TZ-ta, przyszedł się przytulić, daj buzi i łapie za palce :1luvu: Będą zdjęcia :D Tylko nie wiem, kiedy zdążę je wrzucić. Juro rano jedziemy do Krakowa! Pasażer będzie nie zagadywał :P

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw gru 16, 2010 18:08 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Nie wiem tylko czy aby nie na próżno będziesz jechać do Krakowa.Cos Paluszek nie ma?
Ciesze sie ze Asmi tak bezstresowo przyjął Twoje koty.Może nie zauważy że nie jest w Legnicy tylko zwiedza swiat?
Legnica

[poprzednia][następna]