Czy Bolek przekonał się do swojego domku? str.26. Nowości :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 20:55 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

TRZYMAM :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro lis 24, 2010 20:55 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Za oba kotki :ok:

Miałam kotkę z potrzaskaną szczęką, ponad dwa miesiące miała kagańczyk na dzióbku, jadła przez strzykawkę, ale było warto i jest ok, śladu nie ma, wszystko się ładnie pozrastało. Maciusiu, dasz radę :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lis 24, 2010 20:59 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Boluś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Maciuś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 24, 2010 21:54 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Czy Maciuś ma osobny wątek?

Ayadeco

Od: Nie paź 03, 2010 6:54

Post » Śro lis 24, 2010 22:16 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

ogromne, OGROMNE kciuki za obu chłopaków!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Czw lis 25, 2010 7:44 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Maciuś nie ma wątku, może Sonia93 jako, że zna go nie od dziś założy.
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Czw lis 25, 2010 8:06 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Aniu zdjęcia Maciusia na maila to zrobię mu allegro cegiełkowe.
Jeszcze jakby ktoś umiał napisać ładny, ścickający za serce tekst to byłoby bosko ;)

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw lis 25, 2010 8:30 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

zaglądam z rana - oby dzisiejsze wieści był dobre :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lis 25, 2010 14:04 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Kocia Lady pisze:wczoraj wieczorem dostałam telefon, że Boluś chyba będzie mieć DS, przekazała mi info pani Ola, znajoma opiekunek Bolka :dance: :dance:
kciuki za chłopaków, trzymajcie się :ok: :ok:

niczego bardziej nie pragniemy i dużo, duzo ciepłych mysli , kciuków, aby domek pokochał Bolusia
strasznie czyta sie o Maciusiu,tyle bólu.... co sie dzieje ze stworami zwanymi ludzmi ? :?: :!:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lis 25, 2010 14:08 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

cały czas trzymamy kciuki za nasze kochane biedne kiciaki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lis 25, 2010 14:49 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Niestety nie umiem zakładać wątku , jestem to od nie dawna zalogowana i z trudem poruszam się na tym forum , owszem widziałam Maciusia z dwa razy (chodz to nie istotne), to moja koleżanka dokarmiała jego w innym bloku .
Bardzo proszę ,może któras bardziej obeznana zrobiła by Maciusiowi wątek ....karmicielka Maciusia nie ma internetu, a ja nie wiem jak :(
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Czw lis 25, 2010 15:10 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Napisałam pw ale możesz mieć problemy:)

A to w sumie proste. Obok przycisku "odpowiedz" na dole strony po lewej stronie jest pzycisk "nowy temat". Kliknij na niego i pisz pierwszy post. To da Ci możliwość zmany tytułu w razie potrzeby. Bo wchodzisie w opcje "zmien" polewej stronie tego postu i masz możliwość uzupelnienia i zmiany tytułu.

Trzymam kciuki za oba koty:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lis 25, 2010 15:42 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Bolek, nie wygłupiaj się i skończ strajk! Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
(jednak dobrze, że chociaż pije)

Maciusiowi chyba faktycznie należałoby założyć oddzielny wątek, może szybciej zostanie odnaleziony. Kiciuniu kochana, całuski na obolałą mordkę :1luvu: i kciuki za szybki, kochający cię domek :ok: :ok: :ok:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Czw lis 25, 2010 15:58 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Jeśli jest problem założenia nowego wątku przez kogoś na tym forum ,to muszę sięgnąć po pomoc kogoś z moich domowników .... a co ma byc w tym temacie ? .... czy naprawdę nikt nie moze pomóc Maciusiowi , którego karmicielka nie posiada internetu ... a ja jestem jeszcze ,ze tak powiem nie douczona .
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Czw lis 25, 2010 19:08 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Witam wszystkich i przepraszam za moją nieobecność, ale musiałam wyjechać. Widzę jednak, że Kocia Lady wszystko pięknie przekazała i ogarnęła :) Dzięki ;) Z wieści Bolkowych. Jedzenie ciężko wchodzi, ale za namową opiekunek jednak wchodzi, a to najważniejsze. DS jest pewny i dobry, znaleziony przez Panią Aleksandrę- jedną ze wspaniałych karmicielek z tamtego rejonu. Obiecuję, że będziemy Was na bieżąco informować co dzieje się z Bolkiem-kanapowcem. Dzięki też za KCIUKowców- mam nadzieję, że doprowadzą Bolka do szczęśliwego końca :ok:

Kosztorysu nadal nie mamy, ponieważ nie możemy się go doprosić od lekarzy :? W każdym razie dziękujemy serdecznie WSZYSTKIM aniołkom, które wpłaciły na Boleczka choćby najmniejszą sumę. Mamy nadzieję, że zmieścimy się w kwocie, bo przecież na pomoc czeka jeszcze szpitalny towarzysz Bolka-Maciek.
Sonia93 pisze:Jeśli jest problem założenia nowego wątku przez kogoś na tym forum ,to muszę sięgnąć po pomoc kogoś z moich domowników .... a co ma byc w tym temacie ? .... czy naprawdę nikt nie moze pomóc Maciusiowi , którego karmicielka nie posiada internetu ... a ja jestem jeszcze ,ze tak powiem nie douczona .

hejjj cioteczki, kto pomoże?? Ja nie chcę się już zabierać za kolejny wątek, bo trzeba Bolka doprowadzić do stanu "używalności", a czasu brak :roll:

W szczególności ja, Marta, Justyna i Kocia Lady chciałyśmy podziękować anahit :1luvu: Za jej zaangażowanie, zainteresowanie, dojrzałe podejście, kciuki i wszelką pomoc. Jesteś naprawdę wspaniałym Kocim Aniołkiem, który wiem, że Boleczka już dawno przygarną do serca :ok: Na pewno tego nie zapomnimy :1luvu: Na forum tak króciutko, a na PW napisałam jeszcze Ci parę słów :oops:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]