K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 18:12 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Kirke wróciła i skrzeczy. Przerywa tylko na moment, żeby sięgnąć do miski, po czym nabrawszy nowych sił kontynuuje :evil:
Byli państwo oglądać koty, myślą nad siostrzyczkami (razem lub jedną z nich) oraz nad Sezamem. Dadzą znać Tweety.
Majka dała się pogłaskać po głowie i mnie nie zjadła 8O. Za to Marcel ostro nastraszył, bo jak weszłam, siedział na oknie vis a vis drzwi do catroomu ZA SIATKĄ 8O . Okazało się, że w siatce jest dziura, więc na razie nie można okna uchylać.
Koty nakarmione, maja posprzątane i jako dodatkowa atrakcję lodowisko w cat-roomie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro paź 20, 2010 19:01 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:
jej siostra pisze:jak rano, to raczej przed południem :D

:oops: :ryk: sorry, chyba zmęczenie daje się już dzisiaj we znaki

Przepraszam, po pracy bywam złośliwa :oops:
Zrobiłam bakłażany i pasztet jajeczny i mi przeszło. W tę sobotę mogę tylko rano

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro paź 20, 2010 19:07 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Czy ktoś powiedział Małgosi, żeby nie przychodziła w sobotę?
Obrazek

miszelina

Post » Śro paź 20, 2010 20:32 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

wróciłam. Najładniejszy kociak AFN ma nadżerki w pyszczku, dlatego nie je.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro paź 20, 2010 21:08 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

miszelina pisze:Czy ktoś powiedział Małgosi, żeby nie przychodziła w sobotę?

tak, ja z nią rozmawiałam dzisiaj

Krwawa Mary lepiej osłuchowo no i .... rozmruczała się dzisiaj na rękach dr Dudy :)

W piątek na ciachnięcie jadą Flip i Flap a jutro do kontroli maluch od Jafusi

Kto mógłby przejąć puchatego Wasyla od Edytal? Ona nie jest w stanie nakarmić go na siłę a chłopak jak ma nadżerki to może nadal nie jeść mimo leków przeciwbólowych. Nie powinien u niej zostać, sama prosiła aby znaleźć inny tymczas

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro paź 20, 2010 21:35 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Wasyl nie zamierza jeść. Rano przyjdzie go nakarmić Tosza, ale nie wiem co potem

edytal

Od: Śro cze 10, 2009 20:14

Post » Śro paź 20, 2010 21:53 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

edytal pisze:Wasyl nie zamierza jeść. Rano przyjdzie go nakarmić Tosza, ale nie wiem co potem

kto ma jeszcze gram miejsca u siebie a nie chodzi na Kocimską? Niejedzenie nie sprzyja zdrowieniu u malucha. Lutra wraca ostatniego listopada, więc chociaż do tego czasu, bo (mam nadzieję, że dobrze pamiętam a nie wrabiam ją teraz :oops: ) wspominała, że chyba może go potem przejąć

Tweety

Post » Śro paź 20, 2010 22:03 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Aguś nie mam nic na koncie :(
Czy jutro Herman jedzie do veta? Jeśli tak to o której? Do 11.30 jest u mnie w mieszkaniu koleżanka, która może "wydać" Hermana, ale do 18.00 musi zostać gdzieś przechowany :( bo nikog nie ma w domu, chyba, że załatwimy temat do 11.30?
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Śro paź 20, 2010 22:26 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Jafusia pisze:Aguś nie mam nic na koncie :(
Czy jutro Herman jedzie do veta? Jeśli tak to o której? Do 11.30 jest u mnie w mieszkaniu koleżanka, która może "wydać" Hermana, ale do 18.00 musi zostać gdzieś przechowany :( bo nikog nie ma w domu, chyba, że załatwimy temat do 11.30?

wydawało mi się, że była mowa o 18-stej w ogóle :roll:

Tweety

Post » Śro paź 20, 2010 22:49 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Mam do oddania napoczęty Tobrex (otw. 10.10) i Oftaquix (otw. 09.10), ważne przez 4 tyg. po otwarciu - zostało całkiem sporo, bo na szczęście szybko się wyleczyłam.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Śro paź 20, 2010 22:56 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:
Jafusia pisze:Aguś nie mam nic na koncie :(

wydawało mi się, że była mowa o 18-stej w ogóle :roll:

Może być po 18 :D
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Śro paź 20, 2010 23:12 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:
edytal pisze:Wasyl nie zamierza jeść. Rano przyjdzie go nakarmić Tosza, ale nie wiem co potem

kto ma jeszcze gram miejsca u siebie a nie chodzi na Kocimską? Niejedzenie nie sprzyja zdrowieniu u malucha. Lutra wraca ostatniego listopada, więc chociaż do tego czasu, bo (mam nadzieję, że dobrze pamiętam a nie wrabiam ją teraz :oops: ) wspominała, że chyba może go potem przejąć

Ja sobie nie poradzę z Wasylem. Błagam, pomóżcie, bo mi kociak zejdzie z niejedzenia. Ja go nie jestem w stanie karmić z powodu braku mojej sprawności (mam nadzieję, że to czasowe, ale bardzo dokuczliwe, ja Małego nie nakarmię, a na pomoc domową raczej nie liczyłabym). Jeśli jeszcze w dodatku poczęstowałam tym wirusem moją kocią białaczkową rodzinkę, to chyba sobie strzelę w łeb - zresztą nie będzie wielkiej straty z powodu tego ostatniego, mnie dotyczącego. Leon i Lena też mogą być białaczkowi - ich siostra jest przecież dodatnia

edytal

Od: Śro cze 10, 2009 20:14

Post » Czw paź 21, 2010 7:01 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:Krwawa Mary lepiej osłuchowo no i .... rozmruczała się dzisiaj na rękach dr Dudy :)

Noo, może coś z niej będzie. :) Może w sobotę to była tylko reakcja lękowa?
Obrazek

miszelina

Post » Czw paź 21, 2010 7:47 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

edytal pisze:
Tweety pisze:

Ja sobie nie poradzę z Wasylem. Błagam, pomóżcie, bo mi kociak zejdzie z niejedzenia. Ja go nie jestem w stanie karmić z powodu braku mojej sprawności (mam nadzieję, że to czasowe, ale bardzo dokuczliwe, ja Małego nie nakarmię, a na pomoc domową raczej nie liczyłabym). Jeśli jeszcze w dodatku poczęstowałam tym wirusem moją kocią białaczkową rodzinkę, to chyba sobie strzelę w łeb - zresztą nie będzie wielkiej straty z powodu tego ostatniego, mnie dotyczącego. Leon i Lena też mogą być białaczkowi - ich siostra jest przecież dodatnia

może uda mi się wcisnąć małego do Dobrego Weta skoro nie ma nigdzie miejsca. Nie wiem jeszcze jakie są szanse, bo tam mamy 10 kotów (miejsce to jedno a kasa też pewnie będzie niezła za nich :( )

Tweety

Post » Czw paź 21, 2010 9:51 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

BARDZO dziękuję jej siostrze i miszelinie za przejęcie moich dyżurów w sobotę i niedzielę rano. Dziewczyny, jesteście super! :)
Chciałabym pomóc Wasylowi, bo to fajne bardzo kocię, w domu mam komplet, ale - Tweety - jeśli uda Ci się go umieścić w Dobrym Wecie mogę sfinansować jego pobyt. Może to choć trochę ułatwi ...
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

[poprzednia][następna]