UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 7:40 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ja również nie mogę doczekać się fotek szczęściarza i jego "siostrzyczek" Seniorit :D :1luvu:
Ogromnie się cieszę, że Pucuś ma się tak dobrze :1luvu: :kotek:
Ciekawe jak tam podpasanko :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 27, 2010 19:56 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

W końcu jestem! Przepraszam za opóźnienie ale jaka nagroda za czekanie! Nowe foty Pucusia z Kacpusią :kotek: :kotek: Bubcia miałaby na razie same prychane foty więc nie stresuję jej dodatkowo :evil:

Obrazek
Pucuś na pierwszym planie, w tle kanapo-drapak :kotek:

Obrazek
Pucuś statecznie. Puculek to oaza spokoju i liczymy, że tym przekona Seniority. Nawet jak prychają mu pysio w pysio to Pucuś wygląda bez zmian :kotek:

Obrazek
Kacpusia patrzy na Pucusia z wysokości nie mylić z wyższości ;)

Obrazek
Dwie żyry :1luvu: :twisted: Jerzykowka jak widzisz konkurencja Smużki rośnie a Pucuś ma nie lada wzór do naśladowania :roll:

Obrazek
Chwilę wcześniej... "Hej Pucuś! Co chcesz jeść?! :ryk:

Obrazek
A to Bubcia jeszcze sprzed ery Pucusia. Mam nadzieje, że niedługo Puculek będzie leżał obok :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro paź 27, 2010 20:32 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ojej ale uczta dla oczu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Puculek jaki śliczny, jaki duży, jaki czyściutki
i nareszcie widać piękny biały śliniaczek!
Jakie cuuuuudne Seniority i sprytne, lodówkę otwierają!
zakochałam się w biało czarnym brzuchalku Bubci :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 27, 2010 20:52 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Catnaperka pisze:Obrazek

Wszystkie fotki śliczne, ale ta rozłożyła mnie na łopatki :ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 27, 2010 21:06 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

zuch chłopak :1luvu:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Czw paź 28, 2010 7:55 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Pucuś tak rozkwitł, że aż trudno go poznać :D :D :D Ech, co znaczy miłość i troska...
Piękny, słodki kocio i piękne Seniority :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kacpusia buszująca w lodówce jest powalająca :ryk: :ryk: :ryk:

Catnaperko, Smużka w naszym konkursie podtuczania chyba zostaje w tyle :twisted: , ale z godnością przyjmiemy porażkę :lol:

Uściski przeserdeczne dla całej Waszej Ekipy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw paź 28, 2010 8:59 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Pucuś jest rozczulający. On chyba często ma półotwarty pyszczek i jezorek widać :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a Twoje koteńki sa cudowne i jakie sprytne!!!! :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 28, 2010 9:00 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Catnaperka pisze:
Obrazek
Pucuś na pierwszym planie, w tle kanapo-drapak :kotek:

Ale pięknie pręży klatę z dumną miną :mrgreen:
No, słodki jest :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw paź 28, 2010 9:33 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

WOW! Ależ Pucuś jest duży 8O
I taki cudny i słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 28, 2010 11:24 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Jak cudownie oglądać Pucusia na zdjeciach w domu :D
A czy nadal tak mruczy?

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt paź 29, 2010 9:56 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Kacpusia i Buba dziękują za wyrazy zachwytu, który im się rzecz jasna (wg nich?) należy :ryk:
Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam Pucusia w schronisku. Wydał mi się taki malutki! Jak pół mojej Kacpusi. Dopiero w domu stwierdziłam, że to naprawdę duży kotek, z dużymi łapkami :) A że apetyt ma powalający to i szanse na przerośnięcie Pu ma powalające :twisted:
Magdaradek właśnie jak Pucuś przyjechał z nami do domu to prawie nie chował języczka. Ale teraz zdarza mu się to tylko jak smyramy go w takim jednym punkcie pod bródką :D Wtedy wystawia i chowa języczek :D
Tak w ogóle to dzisiaj po raz pierwszy do mnie burknął jak go dotknęłam, a wczoraj mrrrrruczał :kotek: Jeszcze nie często mu się to zdarza ale nie ma się co dziwić :evil: Może jeszcze nie jest pewien, że może mruczeć bez obaw... Chociaż często chodzi po mieszkaniu i miauczy (szczególnie w nocy i ok 5-6 rano :twisted: Wtedy biegniemy, żeby pogłaskać. A dzisiaj jedziemy na zdjęcie szwów :ok:
A i wiecie co? Puculek bawi się szeleszczącym papierkiem! Ja mu szuram a on sunie łapkami po dywanie i łapie papierek, podgryzając nam palce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie paź 31, 2010 19:33 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Obrazek
:mrgreen: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie paź 31, 2010 19:43 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ten to się urządził wspaniale :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a jak po zdjęciu szwów, wszystko dobrze i zagojone ?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie paź 31, 2010 19:51 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Oczka wyglądają ładnie. Na razie łyse i różowiutkie ale podobno zarosną kłaczkami 8) Wszystko ładnie się goi, katarku już prawie nie ma :1luvu: Pucuś ma czujnik na sen. Dodam, że nasz sen. Jak tylko zrobi się w domu cisza i oddech się wyrówna Pucuś zaczyna koncert :strach: Powoli stajemy się Zombie :strach: :love: Rzecz jasna Pucek w dzień odsypia :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 01, 2010 10:30 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Jak dobrze, że Pucuś tak wspaniale dochodzi do siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wcale mu się nie dziwię, że chciałby Was mieć stale przy sobie i dlatego w nocy protestuje :wink: :D

Pucuś wyciągnięty na legowisku :1luvu: :1luvu: :1luvu: , aż się łezka w oku kręci ze wzruszenia i szczęścia...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]