4cm kota - Kreska za TM [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 17:09 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

ciekawa.świata sprawiłaś, że odeszła w kochającym domu czując ciepło bliskiej osoby. To bardzo wiele.
Przytulam Cię mocno.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto paź 26, 2010 17:56 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa. To naprawdę dużo dla mnie znaczy w tej sytuacji.

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Wto paź 26, 2010 18:24 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

moja Mruńka tak samo odeszła, wiem jak to jest, dałaś jednak ciepło i miłość, a że na krótko? Nie to się liczy, chodzi o jakość uczucia.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto paź 26, 2010 18:57 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

szlag by to trafil, no nie wierze :(((((!

[*]
Kresuniu, Kresinko, chudziutka kiciu... bądź z nami duchem, kochaj nas, jak my Ciebie:((
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Wto paź 26, 2010 20:39 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

Rok temu, 1 grudnia moja chora na FIP Sally odeszla na moich rekach za TM. Ciekawa, mocno przytulam. Wiem, co czujesz...

Kreseczko, teraz brykaj zdrowa i szczesliwa... Jesli spotkasz mala, czarna Sally, powiedz jej prosze, ze tesknimy na Nia...

[*]
------------------------------------------------------------
Sally [*] 12/2/2009 - pamietam i tesknie Malenka...

<><><><><><><><><><><><>

Czarna Amy - Her Craziness
Rudy Milton - His Laziness

ania-mania

Od: Pt gru 04, 2009 2:19

Post » Śro paź 27, 2010 0:00 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

Takie smutne. Ciekawa świata-ważne ,że dzięki Tobie Kreska zaznała miłości , opieki , troski-zrobiłaś wszystko co mogłaś. Ona jest teraz szczęśliwa tam gdzie jest. Do zobaczenia, Kreseczko
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Śro paź 27, 2010 6:34 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

Dopiero teraz doczytałam.
Smutno... :cry: :cry: :cry:

(*)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro paź 27, 2010 7:29 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

ciekawa.swiata! Dałaś tej kici mnóstwo miłości i widziałam sama, że była u Ciebie szczęśliwa! Odeszła wiedząc, że są ludzie, którzy potrafią kochać! To bardzo dużo!
Wygramy tę wojnę z kocim nieszczęściem! Dzięki Tobie w sumie 7 kciorów ma ciepły dom ( w tym dwa moje). A wierzę, że będzie ich więcej!
Kreska odeszła szczęśliwa i kochana - i to jest najważniejsze!
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro paź 27, 2010 9:42 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

Zołzik pisze:ciekawa.swiata! Dałaś tej kici mnóstwo miłości i widziałam sama, że była u Ciebie szczęśliwa! Odeszła wiedząc, że są ludzie, którzy potrafią kochać! To bardzo dużo!
Wygramy tę wojnę z kocim nieszczęściem! Dzięki Tobie w sumie 7 kciorów ma ciepły dom ( w tym dwa moje). A wierzę, że będzie ich więcej!
Kreska odeszła szczęśliwa i kochana - i to jest najważniejsze!

Wciąż zadaję sobie pytanie - dlaczego na to ścierwo (FIP) nie ma jeszcze leku, terapii choćby eksperymentalnej? Od roku sama szukam wszystkiego na temat FIP i ciągle powtarza się jedno - brak terapii! Jest choroba ludzka wywoływana przez wirusy Corona - SARS ale wywołuje ją wirus Corona z innej grupy niż FIPowy. Z drugiej strony białaczka ludzka i kocia też nie mają wiele wspólnego poza niektórymi objawami a leczy się je interferonem z dość dobrym skutkiem... może to jest jakiś trop? Tylko kto by się chciał podjąć stworzenia takiej terapii? Odnoszę wrażenie że choroby zwierząt są traktowane po macoszemu, rzadko można spotkać weta, który jest też naukowcem i chce szukać, dociekać... Smutne to, bo tak naprawdę w tej walce kociarze są praktycznie sami... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 01, 2010 17:30 Re: 4cm kota - Kreska za TM [']

Tak trudno pogodzić się z tym, że Kreseczka musiała odejść, ale wiemy na pewno, że była na koniec szczęśliwa - bo była kochana i miała wspaniały domek - coś, na co tyle czekała, co było dla niej najważniejsze na świecie, a to wszystko dzięki Ciekawejświata, która otoczyła ją opieką, czułością, uczuciem, która mówiła, że tyle osób ją kocha i że czeka na nią stały kochający domek. Za to wszystko dziękuję w imieniu swoim i Kreseczki Ciekawejświata i wszystkim Cioteczkom, które ją uratowały oraz tak wytrwale wspierały :cat3: Teraz Kresia będzie kibicować ratowaniu kolejnych potrzebujących pomocy ogonków i wierzę, że przyniesie im dużo szczęścia w szukaniu domków

Bastaba

Od: Pon paź 11, 2010 22:06

[poprzednia]