Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartynaP pisze:paulina777 pisze:Ja też bardzo dziękuję za pomoc od Gosi F.
Na Gagarina wczoraj kupiłam za 24zł a/d i zapłaciłam 200zł długu za leki, za pobyt Uszatki w szpitalu, za zmiany wenflonów i Krówkę która była ratowana - mam wszystkie wydruki.
Na dzień wczorajszy dług za trzy kociaki które są teraz w szpitalu to 190zł :/ ja na koncie mam 190,91.
Czy mogę kogoś prosić o wystawienie bazarku??? Podeśle zdjęcia i opisy .
moge wystawic![]()
podaje maila martynka146@wp.pl
paulina777 pisze:MartynaP pisze:paulina777 pisze:Ja też bardzo dziękuję za pomoc od Gosi F.
Na Gagarina wczoraj kupiłam za 24zł a/d i zapłaciłam 200zł długu za leki, za pobyt Uszatki w szpitalu, za zmiany wenflonów i Krówkę która była ratowana - mam wszystkie wydruki.
Na dzień wczorajszy dług za trzy kociaki które są teraz w szpitalu to 190zł :/ ja na koncie mam 190,91.
Czy mogę kogoś prosić o wystawienie bazarku??? Podeśle zdjęcia i opisy .
moge wystawic![]()
podaje maila martynka146@wp.pl
Uffff. dzięki ogromne!
Zaraz podeślę wszystko na mejla
paulina777 pisze:Dzwoniłam w sprawie trzech najsłabszych maluchów, nie jest źle ale dobrze też nie jest. Najgorszy Maryś nie ma już trzasków w płucach, osłuchowo jest minimalnie lepiej. Biega, bawi się, śpi spokojnie, nie oddycha przez pyszczek i ma apetyt – ale nadal zostaje w lecznicy.
Dwa buraski dzisiaj muszą wrócić do domu, jest poprawa, ale w razie czego mam z nimi natychmiast przyjeżdżać. Boję się tego jak cholera, ale muszę je zabrać do domu
paulina777 pisze:![]()
Ogląda zdjęcia moich aniołków i nie mogę sobie wyobrazić jak można takie słodziaczki oddać do schronu. Jakim to trzeba być spaczonym bydlakiem?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1694 gości