Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa82 pisze:Podajcie proszę nr konta tymczasowego dla Stowarzyszenia bo chciałam wpłacić zaległą składkę za miesiąc - może cuś więcej uzbieram to możecie wydać na co chcecie, czy na remont czy na czynsz.... wiele tego nie będzie ale zawsze coś
Iweta pisze:
Czyli tamta składka miała byc tylko do sierpnia? Pewnie mi juz odpowiadałas na takie pytanie ale nie pamietama poniewaz wpłaciłas wiecej więc załozyłam, ze "starczy" do listopada
![]()
Ale wydaje mi sie, ze pisałaś do sierpnia? Wpłacac możesz nadal na moje konto.
Dorota Wojciechowska pisze:Madziula pisze:a ja się już doczekać nie mogę na wizję u wasna nowym miejscu
Magda wizjęto ty będziesz miała po 4
zapraszamy na wizytację
.Dorota Wojciechowska pisze:HE HE ALE BEZ DOOKREŚLENIA DLA MNIE WIZJA TO WIZJA![]()
Cokolwiek masz w zamiarach - przybywaj
Filomen pisze:Piotrek właśnie wrocił z Brynowa z lecznicy. W Sosnowcu ktoś wyrzucił z auta domową miziastą buraskę. Koteczka została pobita albo na skutek wypadnięcia z auta jest w opłakanym staniew każdym razie ma martwe, zaropiałe oko do usuniecia, opuchnięty pyszczek i nie wiadomo czy nie ma innych zlamań. Jutro zostanie uśpiona do zabiegu usunięcia oka i zrobiony zostanie rentgen.
Kocurek, bo to facet już po zabiegu stracił za jednym zamachem i jajca i oko![]()
uszkodzeń wewnetrznych nie ma, kości całe, prawdopodobnie jest mocno obolały.
Odbierze go Teresa i potem trafi pod skrzydła Jadzi.
Nic więcej nie wiem o nim liczę na relację od Jadzi.
Kropeczka13 pisze:Filomen pisze:Piotrek właśnie wrocił z Brynowa z lecznicy. W Sosnowcu ktoś wyrzucił z auta domową miziastą buraskę. Koteczka została pobita albo na skutek wypadnięcia z auta jest w opłakanym staniew każdym razie ma martwe, zaropiałe oko do usuniecia, opuchnięty pyszczek i nie wiadomo czy nie ma innych zlamań. Jutro zostanie uśpiona do zabiegu usunięcia oka i zrobiony zostanie rentgen.
Kocurek, bo to facet już po zabiegu stracił za jednym zamachem i jajca i oko![]()
uszkodzeń wewnetrznych nie ma, kości całe, prawdopodobnie jest mocno obolały.
Odbierze go Teresa i potem trafi pod skrzydła Jadzi.
Nic więcej nie wiem o nim liczę na relację od Jadzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości