Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Agnes to porozmawiaj może z sąsiadami to może nie wywalą.
Ja mam chętnych na czarnulka ale musiałby być gotowy do adopcji.on to całkowity dzikunek?
smarti pisze:Cudny kicio![]()
trzeba go koniecznie odjajczyć i zaszczepić żeby był gotowy.
Ta dziewczyna chce gotowego kicia i nie może czekać tak długo bo jej kicia swiruje z samotności.
One chce kicia,po kwarantannie po drugim szczepieniu,najchętniej czarnego..może ktoś wie..
jessi74 pisze:smarti pisze:Cudny kicio![]()
trzeba go koniecznie odjajczyć i zaszczepić żeby był gotowy.
Ta dziewczyna chce gotowego kicia i nie może czekać tak długo bo jej kicia swiruje z samotności.
One chce kicia,po kwarantannie po drugim szczepieniu,najchętniej czarnego..może ktoś wie..
moze Odysek u Figaro 52 viewtopic.php?f=1&t=108136 zdrowy, dwukrotnie zaszczepiony..... tak długo juz czeka na dom..... pod koniec października jadę w okolice Warszawy, można by coś wymyśleć z transportem...
i w skrócie o Odysku http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6855371 ... acych.html
makabresku pisze:Chyba dobrze. Przerzucił sie z mokrej paszy na suchą i nic innego nie chce jeść. Zaraz mu zaniosę gotowane mięso, bo muszę mu w czymś przemycać leki. Strasznie jest sfrustrowany bidul, to ograniczenie przestrzeni wyraźnie źle mu robi.
Kasia od Behemotha pisze:jasna cholera. Jak się uda pomóc jednemu kotu to jak z pod ziemi wyrastają kolejne. Studnia bez dna
Lisabeth pisze:Biedny Zombik! Poczuł się lepiej i chciałby rozprostować łapki... Hrabia, jak już zaczął dochodzić do siebie, to robił straszne podchody, żeby tylko przedostać się z balkonu do mieszkania. W końcu, jak zaczął płakać i miauczeć w nocy na balkonie, musiałam go wpuścić.
Oby Zombik jak najszybciej znalazł swoją przestrzeń życiową
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 446 gości