ZOMBIK za TM (')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 12:56 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Agnes to porozmawiaj może z sąsiadami to może nie wywalą.
Ja mam chętnych na czarnulka ale musiałby być gotowy do adopcji.on to całkowity dzikunek?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 11, 2010 13:19 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

smarti pisze:Agnes to porozmawiaj może z sąsiadami to może nie wywalą.
Ja mam chętnych na czarnulka ale musiałby być gotowy do adopcji.on to całkowity dzikunek?

Smarti to jest MEGA MIZIAK :1luvu: włazi na człowieka.... dlatego tak mi go szkoda :cry:
Nasze okoliczne dziczki sobie radzą, są dokarmiane i posterylizowane.... 3 z nich są już od 3 lat w dobrej kondycji.
Dzisiaj - jeśli się zjawi wieczorem planujemy go złapać. Jest szansa na TDT na tydzień - na kastrację i podleczenie ( ma wyciek z jednego oczka, ale bardzie wygląda na jakiś mechaniczny uraz) , co później..... nie wiem :roll:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon paź 11, 2010 13:27 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Agnes,opisz dokładnie kicia-wiek wygląd,będę pytać..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon paź 11, 2010 13:34 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Kocurek na oko koło 1-1,5 roku :oops: wygląda ładnie, nie jest bardzo wychudzony.
Pierwszy raz w naszej okolicy widziałam go w zeszłą środę. Myślałam, że to kotek wychodzący ale
niestety pojawia się regularnie od czasu kiedy zaczęłam go dokarmiać ok 17 :(
W piątek koło 23 siedział pod klatką i płakał.... a w sobotę był już przed 8 w tym samym miejscu....
więc opcje kota wychodzącego wykluczam :roll: :( Z jednego oczka wyciek, drugie wygląda zdrowo.
Sierść zmierzwiona, brudna ale ładna - szklista. Jeszcze pełnojajeczny :?
Mega miziasty.... zaczepia przechodzących ludzi :(

Fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dziewczyny, przepraszam za "zaśmiecanie" wątku Zombika :oops: :oops: :oops:
ale same rozumiecie.... kicio czeka na pomoc :cry: :oops:

Agness78

Post » Pon paź 11, 2010 13:38 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Cudny kicio :1luvu:
trzeba go koniecznie odjajczyć i zaszczepić żeby był gotowy.

Ta dziewczyna chce gotowego kicia i nie może czekać tak długo bo jej kicia swiruje z samotności.

One chce kicia,po kwarantannie po drugim szczepieniu,najchętniej czarnego..może ktoś wie..

smarti

Post » Pon paź 11, 2010 14:18 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

smarti pisze:Cudny kicio :1luvu:

Ta dziewczyna chce gotowego kicia i nie może czekać tak długo bo jej kicia swiruje z samotności.

One chce kicia,po kwarantannie po drugim szczepieniu,najchętniej czarnego..może ktoś wie..

moze Odysek u Figaro 52 viewtopic.php?f=1&t=108136 zdrowy, dwukrotnie zaszczepiony..... tak długo juz czeka na dom..... pod koniec października jadę w okolice Warszawy, można by coś wymyśleć z transportem...
i w skrócie o Odysku http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6855371 ... acych.html

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon paź 11, 2010 14:45 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

jessi74 pisze:
smarti pisze:Cudny kicio :1luvu:

moze Odysek u Figaro 52 viewtopic.php?f=1&t=108136 zdrowy, dwukrotnie zaszczepiony..... tak długo juz czeka na dom..... pod koniec października jadę w okolice Warszawy, można by coś wymyśleć z transportem...
i w skrócie o Odysku http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6855371 ... acych.html

właśnie o Odysku myślałam :ok:

Agness78

Post » Pon paź 11, 2010 15:55 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Przepraszam, za mały przerywnik... :oops: :oops: :oops:

Jak się czuje Zombik? Co u niego?

Agness78

Post » Pon paź 11, 2010 17:30 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Chyba dobrze. Przerzucił sie z mokrej paszy na suchą i nic innego nie chce jeść. Zaraz mu zaniosę gotowane mięso, bo muszę mu w czymś przemycać leki. Strasznie jest sfrustrowany bidul, to ograniczenie przestrzeni wyraźnie źle mu robi.
Obrazek

makabresku

Od: Nie lis 22, 2009 19:14

Post » Pon paź 11, 2010 17:39 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

jasna cholera. Jak się uda pomóc jednemu kotu to jak z pod ziemi wyrastają kolejne. Studnia bez dna :roll:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pon paź 11, 2010 18:09 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

makabresku pisze:Chyba dobrze. Przerzucił sie z mokrej paszy na suchą i nic innego nie chce jeść. Zaraz mu zaniosę gotowane mięso, bo muszę mu w czymś przemycać leki. Strasznie jest sfrustrowany bidul, to ograniczenie przestrzeni wyraźnie źle mu robi.

:-( ale się wyleczy bidulek.
Kasia od Behemotha pisze:jasna cholera. Jak się uda pomóc jednemu kotu to jak z pod ziemi wyrastają kolejne. Studnia bez dna :roll:

niestety w naszym kraju pełnym "dobrych" ludzi tak to wygląda
Agness ten czatnuszek jest mega miziakiem, osatnio pędził za Pawłem do garażu jak oddawałam transporter. Super że udało mu się znaleźć TDT oby się udało znaleźć DT dla niego i dla Zombika.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto paź 12, 2010 11:22 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

podnoszę :(

kopiejka

Od: Pt lut 13, 2009 21:36

Post » Wto paź 12, 2010 13:14 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Biedny Zombik! Poczuł się lepiej i chciałby rozprostować łapki... Hrabia, jak już zaczął dochodzić do siebie, to robił straszne podchody, żeby tylko przedostać się z balkonu do mieszkania. W końcu, jak zaczął płakać i miauczeć w nocy na balkonie, musiałam go wpuścić.
Oby Zombik jak najszybciej znalazł swoją przestrzeń życiową :ok:

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Wto paź 12, 2010 15:23 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Lisabeth pisze:Biedny Zombik! Poczuł się lepiej i chciałby rozprostować łapki... Hrabia, jak już zaczął dochodzić do siebie, to robił straszne podchody, żeby tylko przedostać się z balkonu do mieszkania. W końcu, jak zaczął płakać i miauczeć w nocy na balkonie, musiałam go wpuścić.
Oby Zombik jak najszybciej znalazł swoją przestrzeń życiową :ok:

oby...

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto paź 12, 2010 15:38 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, leczenie u Makabresku szuka DS!

Czy są już znane wyniki Zombika?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]