Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 12, 2010 6:56 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Hej słoneczko! Jaki słodki czarnusio! :1luvu: 8)
Iwanek! :lol:
Ehhh..ludzie nie wiedzą czego chcą.
Kasiulek, ja będziesz mala czas, to zdjątka prosimy! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie wrz 12, 2010 8:56 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Bry maluchy :1luvu:
Może ten domek wcale nie był mu pisany.

kalair pisze:Kasiulek, ja będziesz mala czas, to zdjątka prosimy! :D

A ja poproszę też na maila, bo dzisiaj trzeba wznowić allegro :)

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie wrz 12, 2010 10:51 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Beatko-nawet nie wiem,czy ten domek czasem dzisiaj po malucha nie przyjedzie-nic nie wiem,nie mam do nich żadnego kontaktu,poczekajmy do wieczora-dobrze?
Jak się trochę obrobię z grzybami,to postaram sie pocykac jakieś fotki,to prześlę Ci na maila!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 12, 2010 10:55 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Zdjęcie grzybów jakie udało Ci się zebrać też poprosimy :mrgreen:
Będziemy zazdrościć :wink:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie wrz 12, 2010 11:07 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

To na razie grzyby :lol:

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie wrz 12, 2010 11:15 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

O ja nie mogę 8O
Ale zbiory!!!
Ja nie umie zbierać, choć bardzo lubię. Kupuję na ryneczku. :oops:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie wrz 12, 2010 11:27 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Ewa,ja wolę zbierać niż jeść-po prostu jestem maniakiem zbierania!
To wcale nie są duże zbiory-powiedziałabym raczej,że liche!
Większość to podgrzybki,trochę kurek ,kilka prawdziwków i bagniaki(maślak pstry)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 12, 2010 12:47 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Uff!-najgorsze za mną-oczyściłam grzyby do suszenia,teraz sobie troszke poleżą na balkonie,póki słonko grzeje,troszkę obeschną,a wieczorkiem do piekarnika wrzucę i niech sie suszą.Zostały mi do odmoczenia w wodzie i obgotowania grzybki do octu i do późniejszego zamrożenia,ale to już pikuś!

Maluchy coraz bardziej chcą nawiązać kontakt z resztą pomieszczenia,bo Ptyś łazi pod drzwi i miauczy-one słyszą i chcą wyjść-rano mi zwiały pod nogami,na szczęście udało mi się je przechwycić,zanim wpadły do pokoju,ale z wujciem się spotkały-Ptysieniek już machał jęzorem,musiałam go odciągnąć,boby je zalizał,a małe jeszcze nie do końca wyleczone,no i nie odrobaczone!
Jutro zapytam wetkę,kiedy można je odrobaczyć,wtedy mogłabym juz Wierkę oddać Ewie,a Iwanka wypuścić,bo sam w łazience nie może zostać-bedzie płakał :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 12, 2010 13:29 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

kropkaXL pisze:To na razie grzyby :lol:

Obrazek

Obrazek

Aż mi ślinka pociekła :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie wrz 12, 2010 13:45 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

A mi bateria zdechła :lol: -aparat sie ładuje,bo chciałam Iwankowi zdjęcia cyknąć,zrobiłam chyba trzy i klops!
Ale będą-jakie?-Bóg raczy wiedzieć,bo kto miał w domu maleńtasa ,ten wie,że zrobić takiemu zdjęcie,to nie lada wyczyn-no chyba,że śpi :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 12, 2010 14:07 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

kropkaXL pisze:A mi bateria zdechła :lol: -aparat sie ładuje,bo chciałam Iwankowi zdjęcia cyknąć,zrobiłam chyba trzy i klops!
Ale będą-jakie?-Bóg raczy wiedzieć,bo kto miał w domu maleńtasa ,ten wie,że zrobić takiemu zdjęcie,to nie lada wyczyn-no chyba,że śpi :lol:

Kasieńko, Cypek ma ponad dwa lata, a też nie idzie mu zdjęcia zrobić. :wink: Taki temperamencik :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Nie wrz 12, 2010 14:10 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Tak,ale ja muszę mu zdjęcia do ogłoszeń zrobić :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 12, 2010 14:33 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Wiem Kasiu, wiem.
Obrazek

bulba

Post » Nie wrz 12, 2010 14:42 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

I chciałabym żeby ktoś sie na podstawie tych zdjęć zakochał,żeby maluch znalazł domek.
A jak będą nieudane to nic z tego nie wyjdzie :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 12, 2010 14:53 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Kasiu, a pamiętasz zdjęcia Beatki robione w piwnicy. Też pisałaś, że lepszych nie będzie, bo nie ma na to warunków. A i tak Becia domek znalazła. Jak ktoś się ma zakochać, to nawet jak będzie zdjęcie niewyrazne i zamazane, to i tak się zakocha. A przecież kocio cudny jest i taki kofffany :1luvu:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]