JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 21:56 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Będzie dobrze, nie wiadomo, co ten biedny zwierzak przeżył w ostatnim czasie, na pewno zdobędzie Wasze serduszka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto sie 24, 2010 23:30 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

nasze serduszka to ona ma od pierwszej chwili jak ją zobaczyłam na zdjęciu na wątku :roll: :D

tu idzie walka o to abyśmy my JEJ SERDUSZKO zdobyli :roll: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sie 24, 2010 23:55 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

zdobędziecie, wspaniali z Was ludzie i kicia to doceni :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro sie 25, 2010 7:20 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

smarti pisze:nasze serduszka to ona ma od pierwszej chwili jak ją zobaczyłam na zdjęciu na wątku :roll: :D

tu idzie walka o to abyśmy my JEJ SERDUSZKO zdobyli :roll: :1luvu: :1luvu:

Jestem o tym przekonana :ok: :ok: :ok:
Zwyczajnie potrzebuje więcej czasu, widocznie życie jej nie rozpieszczało :evil:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 25, 2010 9:21 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Być może z czasem możliwe będzie powolne wycofywanie Feliwaya - trzymam kciuki, żeby Julcia w pełni doszła do siebie :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro sie 25, 2010 13:33 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

wieczorem kicia trochę spacerowała i prezentowała swoją,na razie ,niezbyt seksowną figurkę :mrgreen: :mrgreen:

chodziliśmy do niej specjalnie jak była burza ale nie zauważała raczej grzmotów-może minimalnie-- :mrgreen: siła feliwaya :mrgreen:

agnes78-kiedy ona ma przestać jeść antybiotyk,bo lekarz zapiał proverę przez "4dni po pół tabl i antybiotyk 2x 1/4 tabl."-i tu się urywa,czyli nie napisał na ile dni-może to znaczy że też 4?

A apetycik jest jak szalony zjada się każdą ilość ale najchętniej jak jest bezpośrednia dostawa do budki bo wychodzić się nie chce... :lol: no więc robimy room serwisik :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro sie 25, 2010 14:08 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

smarti pisze:wieczorem kicia trochę spacerowała i prezentowała swoją,na razie ,niezbyt seksowną figurkę :mrgreen: :mrgreen:

chodziliśmy do niej specjalnie jak była burza ale nie zauważała raczej grzmotów-może minimalnie-- :mrgreen: siła feliwaya :mrgreen:

agnes78-kiedy ona ma przestać jeść antybiotyk,bo lekarz zapiał proverę przez "4dni po pół tabl i antybiotyk 2x 1/4 tabl."-i tu się urywa,czyli nie napisał na ile dni-może to znaczy że też 4?

A apetycik jest jak szalony zjada się każdą ilość ale najchętniej jak jest bezpośrednia dostawa do budki bo wychodzić się nie chce... :lol: no więc robimy room serwisik :mrgreen: :mrgreen:

smarti, antybiotyk do 7 dni i do konsultacji do weta. Proverę dostała żeby nie było rójki, żeby można było ją bezpiecznie ciachnąć. Najważniejszy jest guz :roll: - to raczej pilna sprawa ale kotka musi być do zabiegu w bardzo dobrej formie , czyli po leczeniu antybiotykiem i przeglądzie pyszczka. Był tam okropny stan zapalny więc być może wet zadecyduje żeby antybiotyk przedłużyć lub zmienić, ale to już decyzja weta prowadzącego do którego będziecie z kicią chodzić , musi to zobaczyć i ocenić :ok:

alez ja się cieszę, że ona do Was trafiła :1luvu: nawet room serwis ma :mrgreen: sielanka :1luvu: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 25, 2010 15:03 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Foty foty foty :ryk: :ryk:

Smarti to jak maluchy idą do DS to nie robię ogłoszeń :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 25, 2010 17:44 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Agness78 pisze:alez ja się cieszę, że ona do Was trafiła :1luvu: nawet room serwis ma :mrgreen: sielanka :1luvu: :ok:

CatAngel pisze:Foty foty foty :ryk: :ryk:

przyłączam się do obu przedmówczyń :1luvu: :lol: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro sie 25, 2010 18:54 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Angel dzięki za ogł maluszków bo już dwa na 100% mają domki a chłopaczek też ma w przypadku jeśli dziecko nie ma uczulenia na koty - ci państwo robią test więc lada dzień się wyjaśni(takie poważne podejście jest godne pochwały :) :) )

ale poproszę Cię o ogł dla Julki tylko nie wiem czy już czy jeszcze jest za wcześnie-to już ja ocenić nie potrafię
-bo myślę że Julka ma jeszcze min. miesiąc aby się nadawała do adopcji :kotek:
pewni jak dobrze pójdzie to za jakieś 2 tyg może będzie sterylka i wycięcie guzka,no i potem musi porządnie dojść do siebie.
na razie to szkielecik i nawet mimo całkiem niezłego apetytu i podsuwania pożywnego jedzonka(mięsko ,convalescent itp.)dla mnie nadal wygląda jak żałosny szkielecik.
jak leży to tego nie widać ale jak stanie to żal patrzeć taki z niej pokurczyk. :mrgreen: :mrgreen:

smarti

Post » Śro sie 25, 2010 22:29 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Zrobimy tak jak będziesz gotowa, żeby Julka poszła już do adopcji to podeślij mi jej zdjęcia(najlepiej ze 4ry) i jak by ci się chciało to jakąś treść ogłoszenia, a jak będziesz leń :mrgreen: to mogę sama napisać (mój mail masz jak coś ) :wink:

CatAngel

Post » Śro sie 25, 2010 22:44 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

ok,czyli to będzie po starylce,po wycięciu guzka no i jak odstawimy narko :mrgreen:
dzięki :D

smarti

Post » Śro sie 25, 2010 22:50 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Na ogłoszenia jeszcze przyjdzie czas, tak jak pisałaś po sterylce i wycięciu guzka (że o rozweselaczach nie wspomnę ;) ). Tez się do ogłoszeń dołączę :ok:

Julcia jak księżniczka na włościach :1luvu: Ależ jej się trafiło :ok:

EDIT: "że o rozweselaczach nie wspomnę" miałam oczywiście odwyk na myśli :lol: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 25, 2010 22:54 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Gibutkowa pisze:Na ogłoszenia jeszcze przyjdzie czas, tak jak pisałaś po sterylce i wycięciu guzka (że o rozweselaczach nie wspomnę ;) ). Tez się do ogłoszeń dołączę :ok:

Ależ naturalnie :mrgreen: nie wcześniej

CatAngel

Post » Czw sie 26, 2010 18:54 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]