Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze::-( Moja Lillunia sie wczoraj w dwuch miejscach w goscinnym zalatwila. Nie wiem, czy to problem ktory sie zdarzyl raz, czy jej cos jest. Musze obserwowac.
Poloz w to miejsce folie aluminiowa, koty tej nie lubia. A co pisze Mala Dzikuska jest dobre.
betib pisze:ja nie jestem stałą bywalczynią tego forum, nie czytam go..................jestem tu ,bo zostałam poproszona o relacje z pierwszych dni w nowym domu naszych dziewczynek co też czynię, jednak nie będę osobą ktora będzie tu stale zaglądała i podbijała wątek.........nie mam na to czasu, nie czuję takiej potrzeby..... i mam nadzieje ze zostanie to zrozumiane . Tak więc moje wizyty nie będą tu częste...przepraszam
SecretFire pisze:Aniu oddalas swoje dwie corki z powrotem jak sie w pieluchy zalatwily? Koteczki sie naucza i przejdzie.
Mala Dzikuska, moja Lilly ma teraz 1,5 roczku. Mi sie wydaje, ze ona sie przestraszyla, bo jak weszlam do mieszkania ona akurat byla w kuwecie, a ze jest strasznie plochliwa, uciekla od razu precz. Pierwszy glutek byl w progu a reszta w koncie. Ten wiekszy, to slyszalam, ze az zaplakala. No nic, musze zobaczyc...
betib pisze:( chce oduczyc je spania w lozku, bo spia u dzieci a wiadomo jakie to jest spanie z kotem )
betib pisze:okropna ta moja rodzona córka ze jej sie szybko takich slodziakow w lozku odechcialo
betib pisze:dzieki za rady
powiem tak
sama wpadlam na to zeby zmienic zwirek ale to nie dziala dom mam otwarty wiec wiadomo ze koty sa wszedzie, ale uczulam dzieci zeby zamykaly swoje pokoje
koty generalnie sa na dole i Frania sika tylko na sofe, nie pomogla folia........sika i juz
dzis w nocy mlode byly zamkniete w kabinie prysznicowej ( sporej ) mialy tam kosz i kuwete.......poszly spac bez problemu ( chce oduczyc je spania w lozku, bo spia u dzieci a wiadomo jakie to jest spanie z kotem )
az dziwne to wstaly dosc pozno, zjadly a ja musialam wyjechac na zkaupy i znow je tam dalam........poszly bez problemu i spaly jak zabite do 17.........potem karmienie i sikanie ( oczywiscie Frania nie chce
no i akurat gdy zalozylam nowz koc, doslownie minute po tym mloda perfidnie mi tam nalaladostala klapsa ale mam wrazenie ze ma to w nosie.......
ooooooooooooooooooooooooooo wlasnie widze ze sika do kuwety!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
o oddawaniu nie ma mowy..........no chyba ze naprawde nie damy rady.....ale ja jestem cierpliwa
betib pisze:wiecie......................no ja juz nie wiem co mam o tym myslec a mysle duzo czytajac takie komentrze......z tego co wiem kot dostaje klapsa gazeta bo sam odglos go przeraza ( NIE CHODZI TU O LANIE, PRANIE, TORTUROWANIE !!! ) zreszta nawet gdyby dostal klapsa to co ? mam ja ucalowac ze mi sika ???kochany kotek nie ? a ja idiotka wkurzam sie ze mi niszczy meble![]()
spanie z kotem a nie z dwoma malymi kotami..........cudowne a i jakie zdrowetaaaaaaaaaaaa z pewnoscia gdy taki maluch ma ochote na zabawy , gryzie i skacze po lozku.........okropna ta moja rodzona córka ze jej sie szybko takich slodziakow w lozku odechcialo i ja jej matka ktora zamyka koty w malym pomieszczniu gdzie pewnie brudno, chlodno i do cieplego lozka daleko.........no i pomyslec ze taka osoba jak ja miala juz kilka calkiem dobrze ulozonych kotow w swoim zyciu
masakra.........wiem co powiecie...krzywdzilam je zamiast dawac im zdychac na smietniku , kochalam ale pewnie nie wystarczajaco mocno ,bo kazalam im spac w swoich koszach zamiast z nami w lozkach .......
nie ma to jak miec odpowiednie komentrze..........przeciez fora sa od tego nie ? ...kto mocniejszy w gębie ten ma racje, zwalsza gdy towarzystwo sie zna i jest ktos nowy na pokladzie .................spoko, ja od tej chwili juz milcze ,bo nie mam ochoty denerwowac się na wlasne zyczenie, przeciez przymusu do pisania na forum dla kociarzy nie ma i nikt nie nie zmusza ...........a i tak wszystko co powiem bedzie uzyte przeciwko mnie, jezeli szanowne grono stwierdzi ,że nie jestesmy godni KOTÓW to OK, przeciez to wy wiecie ile wspanialych domow na nie czekalo nie ?![]()
zyczę powodzenia !
betib pisze: wiem co powiecie...krzywdzilam je zamiast dawac im zdychac na smietniku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości