Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Qrde nie wiem o co chodzi... bo jak z nią rozmawiałam to mi mówiła właśnie że z kastracją nie ma problemu bo są weci w Sokółce itp, że jak jakiś schorowany to nie bardzo bo nie ma jakichś dobrych, ale kastracja bez problemu :/
J.D. pisze:Zapomniałam -a te małe to straszne dzikusy czy nie specjalnie?Co tam trzeba byłoby-odrobaczenie,odpchlenie itd......?Pokarm póki co mam ale gorzej ze środkami od weta.U mnie raczej nie otrzymam darmowej pomocy-wszystko do tej pory finansowałam sama.Jednak coraz gorzej z kasą a ja nie pracuję.Będę wystawiać bazarki z kosmetykami z Avon-u.Zaraz porobię zdjęcia.Mam nadzieję,że będą chętni.Czeka m na wieści.
Arcana pisze:Qrde nie wiem o co chodzi... bo jak z nią rozmawiałam to mi mówiła właśnie że z kastracją nie ma problemu bo są weci w Sokółce itp, że jak jakiś schorowany to nie bardzo bo nie ma jakichś dobrych, ale kastracja bez problemu :/
To moze powinnas tam wyjasnic sprawe.
Sorry za offtop.
Agnes128 pisze:Kaprys2004 pisze:Allegro mają? Inne ogłoszenia?
Niestety, rzadko oglądam prognozy pogody, ale mi się usłyszało o nadchodzącym aftykańskim tygodniu
Tak, mają ogłoszenia na portalach,a domki się nie odzywają,a kociaki rosnąW związku z tym PILNIE szukamy im chociaż DT,bo w przeciwnym razie będzie grozić im niebezpieczeństwo ze strony obcych kocurów (przychodzących do tego domu) i ze strony pobliskiej ulicy,ponieważ maluchy robią się coraz bardziej sprytne i zaczynają próby wyjścia z tego domu.
Na razie powstrzymują je przed wyjściem zabezpieczenia,ale nie wiem jak długo jeszcze się to uda.
Kociaki mają już 8 tygodni i są naprawdę sprawne...
PILNIE POTRZEBNE DS ,LUB DT,ZANIM KOCIAKOM STANIE SIĘ KRZYWDAPOMÓŻMY ZNALEŹĆ IM DOMKI
![]()
BŁAGAMY O POMOC...
ASK@ pisze:Agnes128 pisze:Kaprys2004 pisze:Allegro mają? Inne ogłoszenia?
Niestety, rzadko oglądam prognozy pogody, ale mi się usłyszało o nadchodzącym aftykańskim tygodniu
Tak, mają ogłoszenia na portalach,a domki się nie odzywają,a kociaki rosnąW związku z tym PILNIE szukamy im chociaż DT,bo w przeciwnym razie będzie grozić im niebezpieczeństwo ze strony obcych kocurów (przychodzących do tego domu) i ze strony pobliskiej ulicy,ponieważ maluchy robią się coraz bardziej sprytne i zaczynają próby wyjścia z tego domu.
Na razie powstrzymują je przed wyjściem zabezpieczenia,ale nie wiem jak długo jeszcze się to uda.
Kociaki mają już 8 tygodni i są naprawdę sprawne...
PILNIE POTRZEBNE DS ,LUB DT,ZANIM KOCIAKOM STANIE SIĘ KRZYWDAPOMÓŻMY ZNALEŹĆ IM DOMKI
![]()
BŁAGAMY O POMOC...
Jeśli kocury sie krecą tak intensywnei to matka albo ma rujkę albo zaraz będzie ją mieć. Co ze sterylką?Powinna być priorytetem, by ponownie nie mieć tych samych problemów. Kotka jeszcze wraca do maluszkó,ale jak ich zabraknie to może pójdzie w rejs i ciąża gotowa.
Trzymam kciuki za małe.
ASK@ pisze:Szkoda,że nie dokonaliście sterylki aborcyjnej. Tym bardziej,że to był/jest czas talonowy i raczej nie powinno być problemów z tym.
ASK@ pisze:szkoda ze nie zapytaliscie kogokolwiek na miau, czy na pw.
Oblatanie przychodzi z czasem. Nikt by nie odmówił porady i podpowiedzi w tym temacie.
ja też tak sie oblatałamDobrzy ludzie podpowiedzieli
monia3a pisze:Agneska pisze:J.D. zaoferowała tymczas dla kociąt z tego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=112401&p=6191150#p6191150
Swoją drogą, J.D. - jesteś wspaniałym domem tymczasowym.![]()
Czy może ktoś z Białegostoku nie będzie w najbliższym czasie jechał z Warszawy? Czy mógłby pomóc z transportem?
W sobotę będę w Warszawie to mogłabym zabrać kotki. Z Białegostoku musiałby ktoś je odebrać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, irissibirica i 370 gości