Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Cześć Kochane!!!
Dzięki za wsparcie i kciuki![]()
Wróciłam i niestety nie krokiety mi zaszkodziły, tylko salmonella. Nie wiadomo skąd ta cholera i teraz muszę się wciąż badać i strasznie na siebie uważać,żeby maleństwo było bezpieczne.Bardzo się martwię, ale mam nadzieję, że będzie dobrze...
Wyszłam dzisiaj i jutro na bank uzupełnię wszystkie przelewy. Dzisiaj już nie dam rady
Wróciłam i niestety nie krokiety mi zaszkodziły, tylko salmonella. Nie wiadomo skąd ta cholera i teraz muszę się wciąż badać i strasznie na siebie uważać,żeby maleństwo było bezpieczne.Bardzo się martwię, ale mam nadzieję, że będzie dobrze...
Wyszłam dzisiaj i jutro na bank uzupełnię wszystkie przelewy. Dzisiaj już nie dam rady
Thorkatt pisze:A ja tak z innej beczki - jeśli ktos bedzie mial kontakt z kapsułką po jajku niespodziance ew. rękawiczkach przy farbie do wlosów to prosze nie wyrzucać - chetnie przygarnę ( do szczurzaków).
Klusek mnie dzisiaj zaopatrzył, ale tak na przyszłość.
Dziękuje za uwagę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 110 gości