Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Kurcze no padam dziś na pyskwróciłam z pracy o 19 byłam gdzieś na końcu świata
i jeszcze ta pogoda leje ileje i końca niewidać mozna wpaść w czarną dziurę
![]()
No to fajnie, że jest jakaś jednomyślność w sprawie przekształcenia, rozmawiałam z Gosią chwilowo przez burzę nei ma dostępu do neta, ale jak odzyska to coś w tej sprawie skrobnieale już wstępnie potrzebujemy minimu 15 osób do założenia takiego stowarzyszenia więc oczekuję
na deklaracje kto jest chętny.
Agnieszko no wreszcie się odezwałaś superwszystko będzie dobrze, Nowa no właśnie te kociaki w DT tak się zmieniają, że czasami można się zdziwić - łagodne zamieniają się w łobuzy , a łobuzy w baranki.
Miałam dziś podjachać do schronu, ale niestety nie zdążyłamBasiu jak tam szylkrecia po sterylce. Kupiłam dziś smakołyki dla naszych kociastych serki i tuńczyka, ale niestety nie zdążyłam podjechać.
Gdybyście coś słyszały o ludziach szukających maluszków - do oddania na już 5 kociaków 8-tygodniowych podobnież w większości czarnulki, telefon z rana - kobita przygarnęła kotkę nie wysterylizowała bo nie ma kasy, nie dała tabletek bo nie wiedziała wykluło się 5 kociaków, kotka-matka do sterylki, oprócz tego ma dwie jeszcze kotki też nie sterylizowane, pewnie juz zaciążoneteraz kobieta wyjeżdża na kurację za około półtorej tygodnia i dzwoni do mnie czy nie zabierzemy od niej kotek dwóch +5 maluchów narmalnie ręce opadają
Basia podejdzie do niej i zobaczymy co z tym wszystkim zrobić, na wszelki wypadek opisałam warunki i los maluchów w schronie... pani była totalnie zdziwiona
Bona44 pisze:Mar_tika wszystkiego najnaj
najlepszego
![]()
sorki ale nie wiedziałam
terenia1 pisze:Kurcze no padam dziś na pyskwróciłam z pracy o 19 byłam gdzieś na końcu świata
i jeszcze ta pogoda leje ileje i końca niewidać mozna wpaść w czarną dziurę
![]()
No to fajnie, że jest jakaś jednomyślność w sprawie przekształcenia, rozmawiałam z Gosią chwilowo przez burzę nei ma dostępu do neta, ale jak odzyska to coś w tej sprawie skrobnieale już wstępnie potrzebujemy minimu 15 osób do założenia takiego stowarzyszenia więc oczekuję
na deklaracje kto jest chętny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fumcia01, puszatek i 135 gości