Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 12, 2010 18:24 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

szukam domu !!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro maja 12, 2010 20:00 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Kurcze no padam dziś na pysk :cry: wróciłam z pracy o 19 byłam gdzieś na końcu świata :twisted: i jeszcze ta pogoda leje ileje i końca niewidać mozna wpaść w czarną dziurę :evil:
No to fajnie, że jest jakaś jednomyślność w sprawie przekształcenia, rozmawiałam z Gosią chwilowo przez burzę nei ma dostępu do neta, ale jak odzyska to coś w tej sprawie skrobnie :) ale już wstępnie potrzebujemy minimu 15 osób do założenia takiego stowarzyszenia więc oczekuję :wink: na deklaracje kto jest chętny.
Agnieszko no wreszcie się odezwałaś super :D wszystko będzie dobrze, Nowa no właśnie te kociaki w DT tak się zmieniają, że czasami można się zdziwić - łagodne zamieniają się w łobuzy , a łobuzy w baranki.
Miałam dziś podjachać do schronu, ale niestety nie zdążyłam :( Basiu jak tam szylkrecia po sterylce. Kupiłam dziś smakołyki dla naszych kociastych serki i tuńczyka, ale niestety nie zdążyłam podjechać.
Gdybyście coś słyszały o ludziach szukających maluszków - do oddania na już 5 kociaków 8-tygodniowych podobnież w większości czarnulki, telefon z rana - kobita przygarnęła kotkę nie wysterylizowała bo nie ma kasy, nie dała tabletek bo nie wiedziała wykluło się 5 kociaków, kotka-matka do sterylki, oprócz tego ma dwie jeszcze kotki też nie sterylizowane, pewnie juz zaciążone :( teraz kobieta wyjeżdża na kurację za około półtorej tygodnia i dzwoni do mnie czy nie zabierzemy od niej kotek dwóch +5 maluchów narmalnie ręce opadają :evil: Basia podejdzie do niej i zobaczymy co z tym wszystkim zrobić, na wszelki wypadek opisałam warunki i los maluchów w schronie... pani była totalnie zdziwiona

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro maja 12, 2010 20:55 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:Kurcze no padam dziś na pysk :cry: wróciłam z pracy o 19 byłam gdzieś na końcu świata :twisted: i jeszcze ta pogoda leje ileje i końca niewidać mozna wpaść w czarną dziurę :evil:
No to fajnie, że jest jakaś jednomyślność w sprawie przekształcenia, rozmawiałam z Gosią chwilowo przez burzę nei ma dostępu do neta, ale jak odzyska to coś w tej sprawie skrobnie :) ale już wstępnie potrzebujemy minimu 15 osób do założenia takiego stowarzyszenia więc oczekuję :wink: na deklaracje kto jest chętny.
Agnieszko no wreszcie się odezwałaś super :D wszystko będzie dobrze, Nowa no właśnie te kociaki w DT tak się zmieniają, że czasami można się zdziwić - łagodne zamieniają się w łobuzy , a łobuzy w baranki.
Miałam dziś podjachać do schronu, ale niestety nie zdążyłam :( Basiu jak tam szylkrecia po sterylce. Kupiłam dziś smakołyki dla naszych kociastych serki i tuńczyka, ale niestety nie zdążyłam podjechać.
Gdybyście coś słyszały o ludziach szukających maluszków - do oddania na już 5 kociaków 8-tygodniowych podobnież w większości czarnulki, telefon z rana - kobita przygarnęła kotkę nie wysterylizowała bo nie ma kasy, nie dała tabletek bo nie wiedziała wykluło się 5 kociaków, kotka-matka do sterylki, oprócz tego ma dwie jeszcze kotki też nie sterylizowane, pewnie juz zaciążone :( teraz kobieta wyjeżdża na kurację za około półtorej tygodnia i dzwoni do mnie czy nie zabierzemy od niej kotek dwóch +5 maluchów narmalnie ręce opadają :evil: Basia podejdzie do niej i zobaczymy co z tym wszystkim zrobić, na wszelki wypadek opisałam warunki i los maluchów w schronie... pani była totalnie zdziwiona

No oczywiscie ja jestem chętna :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro maja 12, 2010 21:03 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Mar_tika wszystkiego naj :1luvu: naj :1luvu: najlepszego :torte:
sorki ale nie wiedziałam :oops:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro maja 12, 2010 21:05 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Bona44 pisze:Mar_tika wszystkiego naj :1luvu: naj :1luvu: najlepszego :torte:
sorki ale nie wiedziałam :oops:

Martusia dołączam do zyczen !!! wszystkiego naj, naj - lepszego :1luvu:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro maja 12, 2010 21:07 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:Kurcze no padam dziś na pysk :cry: wróciłam z pracy o 19 byłam gdzieś na końcu świata :twisted: i jeszcze ta pogoda leje ileje i końca niewidać mozna wpaść w czarną dziurę :evil:

zgłaszam się jak ten osioł ze Shreka - ja, ja ! mnie weźcie !!!

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro maja 12, 2010 21:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

JESTEM WŚCIEKŁA :twisted:
TELEFON DZIŚ NURKOWAŁ W KAŁUŻY wrrrrrrrrr........... :twisted: :twisted: :twisted:
INTERNET PRAWIE NIE CHODZI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jestem praktycznie bez łącznośći, a tu zabiegi pełną parą, parę rzeczy do załatwienia. Normalnie załamka totalna.
MIKUŚ

Post » Śro maja 12, 2010 21:41 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Ponadto byłam u tej Pani..........od kotów :|
No załamać się mozna. Staruszka 80 lat. 3 kotki /niesterylizowane/ + 4 maluszki 7 tygodniowe + 2 kocury niekastrowane.
LUDZIE - ILEŻ MOŻNA............. :evil: :evil: :evil: :evil:

Pani oczywiście nic nie ma, nie zapłaci ani grosza, ledwo sama zyje co widać po warunkach mieszkalnych :roll:
Nie zapłaci zadnego zabiegu. Kocięta zarobaczone, zapchlone - no paskudna sytuacja :evil:

I jak tu się kurna nie załamać........... :? Oczywiście prośba zeby wszystkie koty zabrać :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Niech to szlag wszystko trafi wrrrrrrrr................
MIKUŚ

Post » Śro maja 12, 2010 21:51 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

I tak.......jak juz się wyzywam to do końca się wyzyję :evil:

Gratuluję wszystkim hodowcom psów czy kotów - nie wazne.
Otóz dzięki Wam "ludziom" - szczenięta i kocięta mnozą się na potęgę....
Dlaczego jestem tak wściekła?
Napiszę, choć miałam się powstrzymać. Otóz tak......
Od ok. 3 miesięcy pod moim blokiem mieszka Pan. Pan mieszka w AUCIE!!! Jest bezdomny. Człowiek pracuje, ale zycie mu się niepoukładało i tak oto dziś mieszka z 2 owczarkami niemieckimi w samochodzie. Pan jest człowiekiem! Postanowił zyć w "4kółkach" poniewaz nie odda psów za nic w świecie. MOPS proponował mu jakiś kąt, ale oczywiście bez psów. Bo przeciez zwierzę to tylko zbędny mebel :evil:
Facet ma psa i sukę ONKI. I myślę ze kazdy juz się domyśla. Suka właśnie jest cięzarna. Niestety nie zdązył na zastrzyk BO NIE MA PIENIĘDZY!!! Rozumię go doskonale. Dlatego zaoferowałam mu pomoc.
Dzięki dobrym duszom, które zechciały zasponsorować STERYLKĘ stało się to mozliwe. Zabieg ma być w poniedziałek.
I tu zgadnijcie co się stało............
Wielki Pan - pieprzony hodowca - zadzwonił do Niego z pretensjami ze suki nie moze wysterylizować, suka ma mieć młode, On oczywiście wielki "miłośnik:" poniesie wszystkie koszta. A SZCZENIAKI SIĘ SPRZEDA!!!!!!!!!!!!

Myślałam ze mnie dziś do szpitala wywiozą.
Normalnie przepraszam: kurwicy dostałam :evil:
MIKUŚ

Post » Śro maja 12, 2010 22:29 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

No Basiu no rzeczywiście fatalne to wszystko, może pogadaj z tym facetem, z "auta" a co ma hodowca do tego że mu zabroni i że się nie zgadza, a co jak hodowca szczeniaków nie sprzeda, kurde sama nie wiem :cry: jutro zadzwonię do Ciebie w sprawie tej kobiety chyba coś trzeba wymyśleć sama nie wiem, ona twierdziła, że jedzie na jkąś kurację, a może tak mówiła, bo mysli ze jej to pomoże w wydaniu tych kotów... łoooo matko same problemy

terenia1

Post » Śro maja 12, 2010 22:31 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Tworzę listę chętnych deklarujących się wiadomo do czego :D
1. Iwetka
2. Filomen
3. terenia1 sama się zapisuję :)

terenia1

Post » Śro maja 12, 2010 22:33 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Marta jeszcze zdążyłam :mrgreen: wszystkiego naj, naj, naj :1luvu:

terenia1

Post » Śro maja 12, 2010 22:40 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Mnie tez wpisać proszę 8)
MIKUŚ

Post » Śro maja 12, 2010 22:45 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Tworzę listę chętnych deklarujących się wiadomo do czego :D
1. Iwetka
2. Filomen
3. terenia1 sama się zapisuję :)
4.MIKUŚ

terenia1

Post » Śro maja 12, 2010 22:51 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

tereniu moje kociatko ma juz prawie dom jak beda ludzie dzwonic bede podawac telefon do ciebie to te kociaki od tej pani bedziesz miala dla nich domki
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

[poprzednia][następna]