Bubu czyli Maciek - uśmiech szczęścia :) Gabi ['] -pamiętamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 08, 2010 21:51 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Cieszę się, że Bubusiowy stres pomału odpuszcza :D

U nas też lepiej. Wróciłamz pracy i szykowałam się do wyciągania zawartości kanapy :wink: A tam 8O 8O w ogóle nie było wlezione :mrgreen: Mała na szafkach, jak tylko mnie zobaczyła to w płacz. no to się wymiziałyśmy, Gabusia powyciągała się na wszystkie możliwe sposoby i zjadła całą puszkę Miamorka i poprawiła convą :piwa: :piwa: Wymyła się potem cała :D

Kuwetka pełna.

Naprawdę pomiędzy tym co było, a tym co jest ogromna różnica.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Sob maja 08, 2010 21:55 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dulencja pisze:Cieszę się, że Bubusiowy stres pomału odpuszcza :D

U nas też lepiej. Wróciłamz pracy i szykowałam się do wyciągania zawartości kanapy :wink: A tam 8O 8O w ogóle nie było wlezione :mrgreen: Mała na szafkach, jak tylko mnie zobaczyła to w płacz. no to się wymiziałyśmy, Gabusia powyciągała się na wszystkie możliwe sposoby i zjadła całą puszkę Miamorka i poprawiła convą :piwa: :piwa: Wymyła się potem cała :D

Kuwetka pełna.

Zobaczcie, co znaczy DOM dla kota ...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Sob maja 08, 2010 22:01 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

To widzę, że one w ogóle są fanami wysokości :)
Bubu najbardziej się interesuje tym, co jest na szafkach... :)
Ma też niestety jedną wadę - jest miłośnikiem kwiatków :roll:
Większość już jest poustawiana w mało dostępnych miejscach, ale Bubuś nadal próbuje się do nich dobrać... Muszę mu posiać jakiś owies :roll:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob maja 08, 2010 22:34 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Gabusi na siłe nie ściągam, bo ona tam właśnie czuje się bezpiecznie.

Uwielbia jak coś robię w kuchni, gada wtedy do mnie i się patrzy :wink: Oczywiście z wysokości szafek :lol: Na mizianki tymczasowa Pańcia zmuszona wleźć na taborecik :mrgreen:

Dulencja

Post » Sob maja 08, 2010 22:38 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Cudowne wieści :cry: ja to się jak zwykle poryczałam :oops:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 08, 2010 23:11 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Duszek686 pisze:Muszę mu posiać jakiś owies :roll:

Duszku-koty uwielbiaja perz!-najzwyklejszy perz!-jest go juz pełno w ogródkach,w zywopłotach,wolą go o wiele bardziej niz owies,czy inne kocie trawki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie maja 09, 2010 7:46 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

kropkaXL pisze:
Duszek686 pisze:Muszę mu posiać jakiś owies :roll:

Duszku-koty uwielbiaja perz!-najzwyklejszy perz!-jest go juz pełno w ogródkach,w zywopłotach,wolą go o wiele bardziej niz owies,czy inne kocie trawki!

To cenna wiadomość :) Dzięki :D
Mam tylko nadzieję, że im to nie szkodzi.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie maja 09, 2010 8:24 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Bez obaw-nie szkodzi!-koty mojej Mamy same chodziły do ogródka,by tam wyszukiwać smakowitego perzyku i kurczę,ja nieraz sie pomyliłam i rwałam jakąś inna ,podobna trawkę,koty nigdy sie nie pomyliły,a ja po klasie biol-chem :oops:

Acha,psy też uwielbiają!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie maja 09, 2010 10:37 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dulencja pisze:Cieszę się, że Bubusiowy stres pomału odpuszcza :D

Kuwetka pełna.

uwierzyła, nareszcie uwierzyła :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie maja 09, 2010 10:50 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Gibutkowa pisze:Cudowne wieści :cry: ja to się jak zwykle poryczałam :oops:

Przypuszczam,że niejedna z nas Edytko
Przepiękny widok jak kot odżywa

Dulencjo,Duszku :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:

Ja jestem szczęśliwa,że kociaki ten horror mają już za sobą.Teraz tylko będzie lepiej

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 09, 2010 12:29 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Gabi dziś rano dopisywał apetyt :D
Ja mam trzy piękne dziurki na dekoldzie, bo za wolno wchodziłam na taboret miziać kota :wink: To kot postanowił wyjść mi na spotkanie :lol:

Dulencja

Post » Nie maja 09, 2010 14:32 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

i oprzeć się na Twojej klatce ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie maja 09, 2010 14:34 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

magdaradek pisze:i oprzeć się na Twojej klatce ;)

pieszczotliwie się jej przytrzymując :wink:

Dulencja

Post » Nie maja 09, 2010 15:11 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dulencja pisze:Gabi dziś rano dopisywał apetyt :D
Ja mam trzy piękne dziurki na dekoldzie, bo za wolno wchodziłam na taboret miziać kota :wink: To kot postanowił wyjść mi na spotkanie :lol:

To musiał być cudowny widok :)
Kciuki za oba futerka :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie maja 09, 2010 20:38 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Duszku, Dulencjo .... :1luvu:

:oops:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]