Szura pisze:Ten biały kocio to szylkretka (chyba) przypomina moje neveczkiA mnie najbardziej podoba się ten niebieski lub czarny cętkowany maluch
Tak, To szylkrecia!

Proszę, jak wesoło..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:Ten biały kocio to szylkretka (chyba) przypomina moje neveczkiA mnie najbardziej podoba się ten niebieski lub czarny cętkowany maluch
SecretFire pisze: Ostatnio mi wyrzuty robiono, ze zczlowieczejam moje futra... Tylo ze sie nazywaja Lilly i Emil...
aka_nina pisze:Mój pies ma na imię Aro, ale to nie ja wymyśliłam. Za to imię żółwia to już moja sprawka: Gangster-Pierce.
[b]Whisky, Brandy, Bourbon, Bimber, Tequila, Malaga, Malibu, Coco, Milky, Diament, Jacob, Gucci, Black, Bond, Sawyer, Pepsi, Rocco, Carbon[/b]
Nie wiem, nie wiem, nie wiem, nie wiem. Kto ma inne pomysły?
kropkaXL pisze:aka_nina pisze:Mój pies ma na imię Aro, ale to nie ja wymyśliłam. Za to imię żółwia to już moja sprawka: Gangster-Pierce.
[b]Whisky, Brandy, Bourbon, Bimber, Tequila, Malaga, Malibu, Coco, Milky, Diament, Jacob, Gucci, Black, Bond, Sawyer, Pepsi, Rocco, Carbon[/b]
Nie wiem, nie wiem, nie wiem, nie wiem. Kto ma inne pomysły?
Te wyboldowane już są,czekamy na decyzję Ani-Kasi86
Mała Dzikuska pisze:A może wszystkie na jedną literkę, jako że z miotu jednego...
Na przykład:
L - Lenka
L - Lesio
L - Lilka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Wojtek i 171 gości