K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 01, 2010 11:08 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Leone pisze:
Tweety pisze:Kto brał z kotowozu kontener, w którym były 2 paczki ulotek, jedne kocie i jedne psie a przynajmnjei czy ktoś wie gdzie te ulotki są teraz? Pilne

część "jak pomóc bezdomnym kotom" poszła do galerii, bo na Chocimskiej już nie było.
żadnych psich nie widzieliśmy, ale wszystko co było, zostało odstawione na Chocimską..

ale czy braliście je z kontenera? bo to było w weekend a Noemik widziała ulotki w kontenerze po weekendzie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw kwi 01, 2010 11:14 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:
Leone pisze:
Tweety pisze:Kto brał z kotowozu kontener, w którym były 2 paczki ulotek, jedne kocie i jedne psie a przynajmnjei czy ktoś wie gdzie te ulotki są teraz? Pilne

część "jak pomóc bezdomnym kotom" poszła do galerii, bo na Chocimskiej już nie było.
żadnych psich nie widzieliśmy, ale wszystko co było, zostało odstawione na Chocimską..

ale czy braliście je z kontenera? bo to było w weekend a Noemik widziała ulotki w kontenerze po weekendzie

Do galerii wzięliśmy na pewno z kontenera jedną paczkę. Wracając z Gracją, gdy byliśmy na Chocimskiej, zanieśliśmy otwarte ulotki i jeden kontener z nimi. To wszystko w weekend, później nie dotykaliśmy, ani nie widzieliśmy ulotek.
Zapomnieliśmy Ci jeszcze powiedzieć, że na pace jest Twój transporter od Patki.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw kwi 01, 2010 11:22 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tosia przesyła wszystkim w AFN najlepsze życzenia świąteczne. Panna za rok będzie się wyprowadzała do Torunia do ogródka i komfortowych warunków.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw kwi 01, 2010 11:34 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Leone pisze:
Tweety pisze:ale czy braliście je z kontenera? bo to było w weekend a Noemik widziała ulotki w kontenerze po weekendzie

Do galerii wzięliśmy na pewno z kontenera jedną paczkę. Wracając z Gracją, gdy byliśmy na Chocimskiej, zanieśliśmy otwarte ulotki i jeden kontener z nimi. To wszystko w weekend, później nie dotykaliśmy, ani nie widzieliśmy ulotek.

czy ta druga paczka wtedy tam była? gdzie stał ten kontener?

Tweety

Post » Czw kwi 01, 2010 11:59 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Miszelina, Ty masz dyżury za Milu dzisiaj i jutro, tak?

Tweety

Post » Czw kwi 01, 2010 12:11 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:Miszelina, Ty masz dyżury za Milu dzisiaj i jutro, tak?

Dzisiaj jest czwartek, po południu jestem zawsze. Rano mnie nie było, pracuję. Nie wiem, kto wziął zastępstwo ranne.
Od jutra jestem dwa razy dziennie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw kwi 01, 2010 12:27 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

miszelina pisze:

Dzisiaj jest czwartek, po południu jestem zawsze. Rano mnie nie było, pracuję. Nie wiem, kto wziął zastępstwo ranne.

no to może się okazać, że siedzą lekko głodne, bo Milu wysyłała mi w nocy sms'a, że jej nie ma i że chyba Ty masz za nią dyżur.
2 x dziennie jesteś do poniedziałku, tak?

Tweety

Post » Czw kwi 01, 2010 12:39 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:
Leone pisze:Do galerii wzięliśmy na pewno z kontenera jedną paczkę. Wracając z Gracją, gdy byliśmy na Chocimskiej, zanieśliśmy otwarte ulotki i jeden kontener z nimi. To wszystko w weekend, później nie dotykaliśmy, ani nie widzieliśmy ulotek.

Były tam dwie. My wzięliśmy jedną, zanieśliśmy dziewczynom. Drugiej nie ruszaliśmy.
Kontener był na pace, były dwa, nie powiem Ci teraz, czy ten był bliżej drzwi, czy też jakiego był koloru.
Ostatnio edytowano Czw kwi 01, 2010 12:47 przez Leone, łącznie edytowano 1 raz

Leone

Post » Czw kwi 01, 2010 12:46 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:
miszelina pisze:

no to może się okazać, że siedzą lekko głodne, bo Milu wysyłała mi w nocy sms'a, że jej nie ma i że chyba Ty masz za nią dyżur.
2 x dziennie jesteś do poniedziałku, tak?

Tak.
Ale ja wyraźnie pisałam, że dyżur wezmę od piątku.
Obrazek

miszelina

Post » Czw kwi 01, 2010 13:39 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Leone pisze:
Tweety pisze:Do galerii wzięliśmy na pewno z kontenera jedną paczkę. Wracając z Gracją, gdy byliśmy na Chocimskiej, zanieśliśmy otwarte ulotki i jeden kontener z nimi. To wszystko w weekend, później nie dotykaliśmy, ani nie widzieliśmy ulotek.

Były tam dwie. My wzięliśmy jedną, zanieśliśmy dziewczynom. Drugiej nie ruszaliśmy.
Kontener był na pace, były dwa, nie powiem Ci teraz, czy ten był bliżej drzwi, czy też jakiego był koloru.[/quote]

ale czy to był ten kontener, w którym były te psie ulotki?

Miszelina, pewnie Milu nie zrozumiała

Tweety

Post » Czw kwi 01, 2010 13:47 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:ale czy to był ten kontener, w którym były te psie ulotki?

Nie mam pojęcia, my nie widzieliśmy żadnych psich ulotek

Leone

Post » Czw kwi 01, 2010 13:48 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:Miszelina, pewnie Milu nie zrozumiała

Przecież inteligentna dziewczyna jest. Wklejam cytat przedniego wątku:

miszelina pisze:
milu pisze:Proszę o zamiany za mnie 1 i 2 kwietnia rano - na Święta wyjeżdżam na Litwę do rodziny. W zamian moge wziąć jakieś poranne weekendowe dyżury, niestety popołudnia odpadają :/

Milu, wezmę za Ciebie 2 kwietnia (piątek) rano, we czwartek pracuję i nie dam rady.

Pewnie przeoczyła. Nic to, koty z głodu chyba nie padły. :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Czw kwi 01, 2010 14:21 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

z tego co ustaliłam to Leone widzieli kontener z ulotkami w niedzielę, koło stołu, podobnie jak Noemik w poniedziałek wieczorem, późnym wieczorem, wczoraj już ich nie było. Czy we wtorek, poza Magdą, lub środę do południa, był ktoś na Chocimskiej kto widział/brał ten transporter? Nie sposób było wziąć z ulotkami i nie zauważyć, bo ciężkie jak upiór. To są ulotki dla Ostródy, które już dawno tam powinny być ...

Tweety

Post » Czw kwi 01, 2010 14:27 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

No pięknie... Ostróda baaaardzo prosi o ujawnienie się "porywacza" ulotek ;) . U nas są ulotkowe braki.

Kurczę, czy u nas z czymś nie ma braków??? Ulotek brak, DT brak, porządnych lub porządnie wyposażonych wetów brak. Katastrofa i apokalipsa... a raczej... prowincja... 8O
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw kwi 01, 2010 14:30 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

vega29 pisze:No pięknie... Ostróda baaaardzo prosi o ujawnienie się "porywacza" ulotek ;) . U nas są ulotkowe braki.

Kurczę, czy u nas z czymś nie ma braków??? Ulotek brak, DT brak, porządnych lub porządnie wyposażonych wetów brak. Katastrofa i apokalipsa... a raczej... prowincja... 8O

Aga coś tam wspominała jako bylibyście w lesie a przynajmniej tak się postrzega Ostródę :wink:

Tweety

[poprzednia][następna]