Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 24, 2010 23:20 Re: Kasa K. II - 126 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

alareipan pisze:
Fiona.22 do kiedy musisz spłacić tę kotkę, która zrobiłaś? Może bym dozbierała szybko i jak zapłacisz jedną, to wet chętniej zrobi następną ;)

Alareipan, wetka na razie grzecznie czeka na pieniążki. Oczywiście "na kreskę" wszystkich kotów nam nie zrobi :roll:
Gdyby udało się wyregulować jedną sterylkę za następnym zamachem zrobilibyśmy drugą kotkę i kocura. Ale kolejka jest kolejka i grzecznie czekamy :wink: Nie tylko nasze koty są potrzebujące.

Najgorszy problem teraz jest z drugą kocica i kocurem, który niestety jest dość mocno pobudzony. Awanturuje się strasznie i niestety dochodzi do ostrych spięć-krew się leje :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto maja 25, 2010 7:51 Re: Kasa K. II - 126 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

alareipan pisze:Wieczorową porą lecę z wiazanką podziękowań :lol: Dla MonikiWarszawa, Marty1984 i Slapcio :1luvu: :1luvu: :1luvu: Przelewy za bazarki dotarły :D

:1luvu: Bardzo dziekuję również Ryb-ce za dobrowolny haracz! :1luvu:

Kinga-kinia
i Ina dzieki za rozliczenie :ok:

Ina na konto lecznicy przelałam właśnie 240 zeta za wszystkie trzy kotki :lol: Zatem jesteśmy rozliczone :ok: :ok:

Zostało 38 zeta i aby do przodu! :D

Fiona.22 do kiedy musisz spłacić tę kotkę, która zrobiłaś? Może bym dozbierała szybko i jak zapłacisz jedną, to wet chętniej zrobi następną ;)

OGROMNIE DZIĘKUJĘ :1luvu: :1luvu: :1luvu:
fundusze zebrane z książkowego bazarku przelewam na Twoje konto.
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Śro maja 26, 2010 22:08 Re: Kasa K. II - 126 szt.+46 - Optymistycznie...aby do przodu...

Teraz mam nadzieję, że nic nie pokićkam... :roll:

Dzisiaj podziękowania płyną do kwartetu - XAgiX, Jek, Maueczarne i Iny11 :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: oraz drugiego kwartetu - Slapcio, MonikiWarszawa, Elzak3 i Lentilki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: oraz duetu Gosiak104 i Jaaany :1luvu: :1luvu: Kłaniam się! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zarezerwowałam jeden numerek dla Alanisart... kotka w ciąży :(

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw maja 27, 2010 18:29 Re: Kasa K. II - 126 szt.+46 - Optymistycznie...aby do przodu...

Witam w nowym w wątku. :D
Gratuluję nowej setki ( stron i kotów ). :mrgreen:
Nie zaglądałam, bo starałam sie wykorzystać jak najbardziej sterylki z U M.
Niestety już koniec, a mi zostało juszcze duuużo.
Czy mogę prosić o zarezerwowanie jeszcze 3 numerków.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw maja 27, 2010 19:51 Re: Kasa K. II - 126 szt.+46 - Optymistycznie...aby do przodu...

znowu jestem, melduje się po długiej przerwie;) Dzwoniły do mnie znajome, że mają 6 bezdomnych kotek na sterylke. Dało by się choć jedną czy dwie sztuki na kase zrobić? :( Prosimyyy;((((( cokolwiek;((((((

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Czw maja 27, 2010 21:29 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

Kotka od Alanisart okazała się w wysokiej ciąży... jeden wet w Kluczborku podjął się zrobienia aborcyjnej. Jutro Alanisart pojedzie na wieś i spróbuje ją złapać. Posłałam do niej 100, bo pieniądze muszą być od reki.

Fiona.22 dacie rade jeszcze poczekać do poniedziałku, wtorku na kasę za pierwszą kotkę? Mam 69 i muszę dozbierać :roll:

Kotika miałaś jeszcze 2 numerki z zeszłego wątku, więc dopisałam 1. No i jeszcze 3 koty nie rozliczone... :twisted:

Cangu zaraz dopiszę dwa numerki. Tyle że z kasą krucho, trzeba czekać :oops: Fanty na bazarek mam, ale brak czasu, żeby obfocić i wystawić :oops:

alareipan

Post » Czw maja 27, 2010 21:48 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

serdecznie dziękuje :1luvu:

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Pt maja 28, 2010 1:13 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

alareipan pisze:Kotka od Alanisart okazała się w wysokiej ciąży... jeden wet w Kluczborku podjął się zrobienia aborcyjnej. Jutro Alanisart pojedzie na wieś i spróbuje ją złapać. Posłałam do niej 100, bo pieniądze muszą być od reki.

Fiona.22 dacie rade jeszcze poczekać do poniedziałku, wtorku na kasę za pierwszą kotkę? Mam 69 i muszę dozbierać :roll:

Kotika miałaś jeszcze 2 numerki z zeszłego wątku, więc dopisałam 1. No i jeszcze 3 koty nie rozliczone... :twisted:

Cangu zaraz dopiszę dwa numerki. Tyle że z kasą krucho, trzeba czekać :oops: Fanty na bazarek mam, ale brak czasu, żeby obfocić i wystawić :oops:

Rzeczywiście nie wykorzystałam jeszcze 2 numerków. Dzięki za dopisanie. :)

Rozliczę w weekend moje dwa. Z 3 będzie gorzej, bo to Anka robiła sterylkę.
Nieraz jej mówiłam, że ma się rozliczyć, ale ona była zajęta zamianą mieszkania. Trzeba jej wybaczyć. :)

Pochwalę sie tylko, że w czasie 2 miesiecy udało mi się wysterylizować całe stadko kotów majowych,
za wyjątkiem kotki, która uciekła z klatki, całe stadko kotów stoczniowych, za wyjątkem 2 kotek,
które zdążyły urodzić, częściowo koty "z Zieleniaka" oraz część kotów z Chełmu, których jest tam wprost ogrom. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt maja 28, 2010 22:14 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

kotika pisze:Pochwalę sie tylko, że w czasie 2 miesiecy udało mi się wysterylizować całe stadko kotów majowych,
za wyjątkiem kotki, która uciekła z klatki, całe stadko kotów stoczniowych, za wyjątkem 2 kotek,
które zdążyły urodzić, częściowo koty "z Zieleniaka" oraz część kotów z Chełmu, których jest tam wprost ogrom. :)

gratuluję :D

i nieśmiało anonsuję- Sabina z PKDT ma do kastracji 4 - 5 ciężarnych kotek sąsiadów- lekarz nie będzie się dopominał od razu o pieniążki, ale kiedyś spłacić go trzeba... :( więcej pewnie sama napisze :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt maja 28, 2010 23:56 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

alareipan pisze:

Bez stresu, poczekamy. Następne zabiegi umówione dopiero na piątek 5.06 8)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon maja 31, 2010 15:55 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

witam, jestem jedną z dziewczyn z pomorskiego kociego domu tymczasowego- gdynia. nigdy nie prosilismy o pomoc i to przeważnie my mogliśmy pomagać. od jakiegos czasu ilość zwierząt które ratujemy przekracza nasze mozliwości finansowe. po roku przymusiłam sąsiadów do sterylizacji, na cito były wykonane sterylki aborcyjne- 3. mam dług u weterynarza na 650zł, ogólnie 5 sterylizacji. u sąsiadów bieda aż piszczy, mała lepianka, i nie mam szansy na zwrot od nich nawet złotówki. ludzi niezaradni, ale zwierzęta kochają. maja 13 kotów i jakbym nie ukróciła tego dalszego rozmnażania, za chwilę było by 113 kotów. sasiedzi mieszakają przy obwodnicy i koty gina pod kołami , ich zwierzęta te przychodza do mnie jeść, a na to mnie nie stać- bowiem u mnie przebywa 30 kotów z PKDT, a bywało więcej.
ja prywatnie zrobiłam u weterynarza dług na 650 zł i dlatego zwracam się do was z uprzejmą prosba o zwrot choć 2 sterylek. mam bliźniaki, nie pracuję, nie stac mnie na taki dług, a nie chciałam obciążać tek duzymi kosztami PKDT bo resztka pieniędzy musi isc na utrzymanie kilkudziesiecicu zwierząt ktróe uratowaliśmy.
usmiecham się do was i prosze o pomoc, pokwitowanie d weta będzie.
sabina PKDT.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto cze 01, 2010 14:24 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

fajnie, że się dopisałaś :) jak wróci Ania- matka założycielka, będą numerki i dalsze bazarki :)

a chwilowo zapraszam skromniutko:

viewtopic.php?f=20&t=112106
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto cze 01, 2010 21:46 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Optymistycznie...aby do przodu...

potrzebuje pomocy
dwie kotki, jedna w ruji, przebywaja w towarzystwie doroslego kocura-niekastrata :roll:
kotki mlodziutkie, niespelna roczne, kocurek podobnie
przypuszczalnie jest to rodzenstwo

po milosci jaka do siebie palaja przypuszczam, ze juz jest po sprawie...
zaraz po dlugim weekendzie chce je zawiezc na zabiegi
przynajmniej kocice, bedzie to kosztowalo 330zl (2x130zl sterylki + 70zl kastracja)
pomozcie mi to sfinansowac

ja staram sie nadrobic Grosikowy dlug ktory wynosi 920zl :(
jestem bankrutem
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Śro cze 02, 2010 23:04 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Poproszę Fionę o dane :)

Moje drogie mam problem z dostępem do netu :cry: - postaram sie jak najszybciej odpowiedziec na wszystkie posty

alareipan

Post » Śro cze 02, 2010 23:06 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Poproszę Fionę o dane :)

Alu jakie dokładnie dane mam dosłać ?
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]