Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 1:39 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

BOZENAZWISNIEWA pisze:Pani Anju-Pieniadze na utrzymanie dzieci ida tylko na dzieci...moja pensja jest pensja niezalezna...Maz mój takze pracuje..jako informatyk i podstawa otrzymania RZ jest pensja mojego meza i umowa o jego prace stała...Prosze sie nie martwic,państwo zadbało o to,zeby ludzie nie zyli z wychowywania dzieci nie majac własnego xródła utrzymania...chyba,ze jedt to RDD,a my taka instytucja nie jestesmy...Pieniazki jakie dostajemy na dzieci to na "czesciowe koszty pokrycia utrzymania dziecka w RZ", NA KAZDE DZIECKO INNA...a moja pensja to umowa-zlecenie...i pensja taka jest regulowana od zamoznosci starostwa, badx pezydenta miasta-pensje ustala zarzad na podstawie ilosci przyjetych dzieci i statusu rodziny...to bardzo długa procedura.Piata moja "córka'zastepcza jest na studiach i sama otrzymuje pieniadze na siebie-z urzadu państwo daje jej kwote 490zł netto, i jak sie domyslec mozna korzysta z naszej pomocy finansowej i "dorabia sobie w wekendy"
jk wyglądaja procedury, inne formalnosci i ogólne kwoty dość sprawnie się orientuję, ale nie o tym mu mowa
wiem, że przy zawodowej rodzinie zastępczej prowadzonej przez małżeństwo (a o takiej była tu mowa) wynagrodzenie przysługuje i tak tylko jednemu z małżonków, zaś ja o ew. współmałżonku wcześniej nie wspominałam, podobnie Ty Bożeno w żadnym z wcześniejszych postów (forma Pani, na forum nie jest praktykowana, odradzam ja również co do mojej osoby)

zaś zdecydowanie bardziej przydałoby się kilka słów wyjaśnienia innym osobom, odnośnie wcześniejszych cytatów m.in z Twoich postów, bo moje uwagi to przy tym drobiazg
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pon sty 18, 2010 4:48 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Bożeno tworząc ZRZ jesteś godna podziwu, wykorzystując to przy każdej próbie adopcji, dla mnie, jesteś godna pożałowania :evil: Mnie otworzyło już oczy :evil: :evil:

Jeśli ten wątek zostanie zamknięty, utworzę kolejny, bo jako, że nakłamałaś o mojej osobie na PW wielu forumowiczom, uważam, że mam do tego prawo.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon sty 18, 2010 8:12 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Dulencja pisze:Bożena się wycofała ze wszystkich wątków, na ktorych napisałam o jej działalnosci :evil: :evil:

Nawet nie próbuje odpowiedzić na zarzuty :roll: :evil: :evil: :evil:

Na prośbę Bożeny podaję informację, że wychodzi z miau. Jest mi przykro dziewczyny z Wrocławia, że nie będzie miały już informacji o swoich kotach. Mam nadzieję że mederator jak najszybciej zamknie ten watek a Panie poproszę na otworzenie własnego.
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon sty 18, 2010 8:30 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

IKA 6 pisze:
Dulencja pisze:Bożena się wycofała ze wszystkich wątków, na ktorych napisałam o jej działalnosci :evil: :evil:

Nawet nie próbuje odpowiedzić na zarzuty :roll: :evil: :evil: :evil:

Na prośbę Bożeny podaję informację, że wychodzi z miau. Jest mi przykro dziewczyny z Wrocławia, że nie będzie miały już informacji o swoich kotach. Mam nadzieję że mederator jak najszybciej zamknie ten watek a Panie poproszę na otworzenie własnego.

8O
Bez przesady IKA 6, nie graj na naszych uczuciach.
Jest jeszcze gg, poczta e'mailowa czy inne fora, na których Bożena bywa. Są też telefony.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sty 18, 2010 9:11 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Rozumiem że ja tez mam pisac o informacje, które do tej pory mogłam bez problemu i nakładu pracy przeczytac. 8O 8O 8O

IKA 6

Post » Pon sty 18, 2010 9:19 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

IKA 6 pisze:Rozumiem że ja tez mam pisac o informacje, które do tej pory mogłam bez problemu i nakładu pracy przeczytac. 8O 8O 8O

Nikt Jej z forum nie wyrzucił, to Jej wybór więc nie przerzucaj odpowiedzialności na forumowiczów.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sty 18, 2010 10:03 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Amika6 pisze:
IKA 6 pisze:Rozumiem że ja tez mam pisac o informacje, które do tej pory mogłam bez problemu i nakładu pracy przeczytac. 8O 8O 8O

Nikt Jej z forum nie wyrzucił, to Jej wybór więc nie przerzucaj odpowiedzialności na forumowiczów.

Iko - ale często były to informacje nieprawdziwe :(

Czyli co - lepiej żeby całą sprawa nie wyszła a dziewczyny z Wrocławia miały informacje na bieżąco?
A Bożena adoptowała nowe koty?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon sty 18, 2010 10:14 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

piccolo pisze:
Amika6 pisze:

Iko - ale często były to informacje nieprawdziwe :(

Czyli co - lepiej żeby całą sprawa nie wyszła a dziewczyny z Wrocławia miały informacje na bieżąco?
A Bożena adoptowała nowe koty?

Iko Bożena powinna sama zawiadomić o swoim odejściu z forum, nie poprzez pośrednika. Pokazała tym całą swoją niefrasobliwość i niestety pokazała, że znów "wykorzystała" kogoś do swoich celów, chyba to nie fair z jej strony.
Nie bardzo wierzę w to "wyjście" jak widać na wielu przykładach takie coś jak prw działa dosyć prężnie :ryk:

Poproszę jeszcze wszystkich nie oceniajcie i nie rozliczajcie prowadzenia rodziny zastępczej przez Bożenę, nie chodzi w tym wszystkim o to, a o cos zupełnie innego. :)

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon sty 18, 2010 10:25 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

będę upierdliwa :twisted: : a 3 faktura zostanie wklejona???

piccolo

Post » Pon sty 18, 2010 10:29 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

piccolo pisze:będę upierdliwa :twisted: : a 3 faktura zostanie wklejona???

piccolo :ryk: :ryk: :ryk: nie wiadomo, bo Ika swoim autorytetem poświadczyła że tak, natomiast sama Bożena się obraziła i napisała że jak uzna za stosowne :ryk:

uszanujmy Ikę, włożyła sporo pracy w stworzenie wątku i chyba nie zalezy nam na molestowaniu jej o fakturę, bo to nie jej sprawa.

Ja powtarzam nie chcę tej faktury, wiem już wszystko co chciałam wiedzieć :1luvu:

PearlRain

Post » Pon sty 18, 2010 10:35 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

PearlRain pisze:
uszanujmy Ikę, włożyła sporo pracy w stworzenie wątku i chyba nie zalezy nam na molestowaniu jej o fakturę, bo to nie jej sprawa.

Szanuje Ikę.
Ale gdzie mam zapytac o tę fakturę?
Bożena swojego wątku nie założyła przecież, co sygnalizowałam na początku.
Dlatego pytam tu i pytam Bożenę.

piccolo

Post » Pon sty 18, 2010 10:38 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

IKA 6 pisze:Na prośbę Bożeny podaję informację, że wychodzi z miau. Jest mi przykro dziewczyny z Wrocławia, że nie będzie miały już informacji o swoich kotach. Mam nadzieję że mederator jak najszybciej zamknie ten watek a Panie poproszę na otworzenie własnego.

IKA6, naprawdę nic w postępowaniu Bożeny nie budzi Twoich wątpliwości?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon sty 18, 2010 11:21 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

piccolo pisze:
PearlRain pisze:

Szanuje Ikę.
Ale gdzie mam zapytac o tę fakturę?
Bożena swojego wątku nie założyła przecież, co sygnalizowałam na początku.
Dlatego pytam tu i pytam Bożenę.

chyba Bożena zdecydowała, że nie odpowie wychodząc po angielsku z forum :!: :wink:

PearlRain

Post » Pon sty 18, 2010 12:17 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

To co budziło moje watpliwości przekazałam w bezpośreniej rozmowie z Bożeną. Przepraszam moje drogie ale nie mam zwyczaju wywlekania niczyich brudów na zewnatrz. Kazdy je ma i proponuje aby każdy zajął sie sobą. Ja tez popełniam błędy ale potrafie sie do nich przyznać. Z drugiej jednak strony nie zycze sobie aby ktokolwiek wchodził butami w moje zycie. Jak na razie dobrze na tym wychodziłam, mimo że pare osób było bardzo zainteresowanych co sie u mnie dzieje. Mam informacje od veta Bożeny. Jak wiecie padł system i trzeba odzyskiwac dane. Ja sie na tym nie znam, ale nie wydaje mi sie aby to mozna zrobić w ciagu 5 min. Nie mówiac juz o tym że lecznica musi pracować normalnie. Jeżeli vet powiedział że jest faktura za 920,- to znaczy ze ta faktura jest. To nie są słowa Bożeny a veta. I nie interesuje mnie czy ktoś jest mniej lub bardziej upierdliwy ( bardzo nie lubie takich warażeń w słowie pisanym) faktura zostanie mi przesłana, jak zostanie odzyskana. A wtedy ja wstawię, nawet po zamknieciu watku.

IKA 6

Post » Pon sty 18, 2010 12:58 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

BOZENAZWISNIEWA pisze:
zayl pisze:Dla nas [póki co] jedynym problemem jest transport Kotka do Warszawy - oczywiście nie jesteśmy w stanie przewidziec jak zareaguje Kubuś na zmiane otoczenia, i co w późniejszym czasie zmieni się w jego stanie ale dołożymy wszelkich starań aby Kociak czuł się jak najlepiej i zapewnimy mu opiekę jakiej potrzebuje, jaką tylko będziemy w stanie zapewnic.

W razie potrzeby chetnie Was wespre...

Ika przepraszam czy Bożena naprawdę opuściła miau? bo chyba coś tu nie hallo, tak tylko zauważamjak zwykle poniosły mnie emocje :1luvu:
to z wątku Kubusia :
viewtopic.php?f=13&t=101462&p=5471409#p5471409
napisane o 9:51

PearlRain

[poprzednia][następna]