Śpij spokojnie Maleńka Pokrzywko [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 08, 2010 11:25 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

no to już osoby z Konina muszą się skrzyknąć :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt sty 08, 2010 11:30 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - dziewczyny uratowałyscie Kotę

dagmara-olga pisze:KOCIA MAMO - proszę odpowiedz na pytanie CoolCaty !

CoolCaty pisze:
KM-Lodz pisze:kotka ma przyjechać w sobotę z badaniami czy bez. dla nas to bez różnicy. chociaż może dla niej lepiej, żeby jak najprędzej zobaczył ją lekarz. może coś zaordynuje. ale jeżeli kotka ma apetyt i je, to jakoś do soboty dotrzyma. zrobicie jak będziecie chciały.
martwi mnie tylko prognoza pogody na sobotę:-(

Przepraszam, ale mam proste pytanie - czy kotka bez względu na koszty będzie miała w Łodzi wykonywane wszystkie niezbędne badania? Czy jak dojdzie do siebie to zostanie zaszczepiona? Proszę tylko o odpowiedź tak, czy nie.

Kocia Mama chyba nie czyta, wydaje mi sie ze pisała cos takiego ze skoro juz tak wszystko fajnie pozałatwiane to Ona sie odezwie dopiero jak Pokrzywka do niej dojedzie....to pewnie wcale Jej tu nie ma niestety teraz, tak myslę...
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pt sty 08, 2010 11:36 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

jest jest :-) odpisała mi na PW , prosiłam, by i tu napisała - by była pełna jasność i żadnych pytań bez odpowiedzi.
Pozwolę sobie napisać co wiem od KM-Łodz
będzie musiała mieć zrobione badania i testy, skoro jak na razie nie ma żadnej diagnozy. a zaszczepi się ją, jak już będzie w lepszej formie, miejmy nadzieję, że będzie....
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2010 11:45 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sty 08, 2010 11:37 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

wejdźcie na stronę KM tam jest kontakt tel i chyba też gg :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 08, 2010 11:39 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

jest kontakt - jak pisałam - patrz post wyżej oraz to, że rozmawiałam z p. Milińską
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sty 08, 2010 11:45 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

a bazarek dla bidulki rozkręca się: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=105910. Zajrzyjcie czasem drogie cioteczki i podrzućcie wątek, proszę :)

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pt sty 08, 2010 12:07 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

będzie musiała mieć zrobione badania, bo nikt w ciemno leczył jej nie będzie. jest w kiepskim i dosyć zagadkowym stanie. czas pokaże kiedy będzie mogła być zaszczepiona i wysterylizowana.

nie znamy jej. na wiele pytań odpowiedzi padną, jak u nas pomieszka.

jutro jedzie docelowo do Natalii, Natalia pracuje, więc część dnia kotka będzie sama. Jeżeli okaże się, że wymaga całodobowej opieki, zamieszka u Doroty.

nie martwcie się dziewczyny, jeżeli jest szansa na to, że kotkę można wyleczyć, będzie miała dobrze:-)
Obrazek

KM-Lodz

Od: Sob paź 24, 2009 21:31

Post » Pt sty 08, 2010 12:10 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

i trzymamy kciuki za wszystko.
Część osób wpłaci pewnie kasę bezpośrednio do KM, wpłaty na moje konto rozliczę :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sty 08, 2010 12:12 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

KM-Lodz pisze:będzie musiała mieć zrobione badania, bo nikt w ciemno leczył jej nie będzie. jest w kiepskim i dosyć zagadkowym stanie. czas pokaże kiedy będzie mogła być zaszczepiona i wysterylizowana.

jutro jedzie docelowo do Natalii, Natalia pracuje, więc część dnia kotka będzie sama. Jeżeli okaże się, że wymaga całodobowej opieki, zamieszka u Doroty.

nie martwcie się dziewczyny, jeżeli jest szansa na to, że kotkę można wyleczyć, będzie miała dobrze:-)

Ta główka, to trochę jakby jakieś neurologiczne problemy...

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pt sty 08, 2010 12:24 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

Czy coś już wiadomo o dzisiejszej wizycie Pokrzywki u weta?
:ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sty 08, 2010 12:28 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

Dama Ya pisze:
KM-Lodz pisze:będzie musiała mieć zrobione badania, bo nikt w ciemno leczył jej nie będzie. jest w kiepskim i dosyć zagadkowym stanie. czas pokaże kiedy będzie mogła być zaszczepiona i wysterylizowana.

Ta główka, to trochę jakby jakieś neurologiczne problemy...

Moze niekoniecznie, moze byc po infekcji ucha albo moze miec jakies przykurcze mięśniowe....
kurcze duzo moze byc....zobaczymy co powiedza Mądrzy :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pt sty 08, 2010 12:28 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

Ja też niecierpliwie czekam na wieści od weta :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt sty 08, 2010 12:46 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

i ja :ok:
oby były dobre :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt sty 08, 2010 12:53 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

Mocno kciuki zaciskamy :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt sty 08, 2010 13:13 Re: Pokrzywka jedzie do Łodzi - zbieramy pieniądze na badania

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

[poprzednia][następna]