Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:zacina sie wentylator-widze, ze działa chwile i przestaje-odkurzyłam kompa w srodku. Zasilacz chyba nie, bo by sie wogole nie właczał chyba, a on działa chwile i sie zagrzewa i wyłacza.Charm-pliss-jak masz jakies pomysły-co jeszcze zrobic to napisz mi na pw-tylko wiesz-jak blondynce![]()
siriwan pisze:Naprawa gwarancyjna, więc wymienili na ten sam szajsowy model.I zaś się zaczyna dziać to samo, tzn. resetuje się przy wkładaniu płyty do napędu. Na szczęście za dużo nie korzystam z CDromu.
Jedyny sposób, żeby sprawdzić czy to na pewno wina zaislacza, to dorwać sprawny zasilacz, podłączyć i zobaczyć czy dalej jest coś nie tak.
charm pisze:Nikt ci nie mówił, że na zasilaczu się nie oszczędza, bo prędzej czy później się odezwie? zwłaszcza jak używasz kompa nieco intensywniej niż tylko podstawowa obsługa?![]()
charm pisze:A do weryfikacji zasilacza najlepszy jest miernik- jako pierwsze rozjeżdża się 12V - zwykle idzie w górę - a chyba nie muszę mówić, czym może się skoczyć np 15V na dysk.... a np niektóre codegeny miały tendencje do puszczania przy awarii na płytę 220V....
Mała1 pisze:wczoraj szukałam czegos tam na wątku starym i natknełam sie na kilka róznych ulotek,plakatów, robionych przez kilka osób. Poszperajcie co macie i wklejcie pliss jeszcze raz. Trzebaby tez je gdzies zgrupowac,zeby moc korzystac w kazdej chwili.
tangerine1 pisze:głupi komp, ze pada
Mała1 pisze:nov-kociak cudnyyyy
czyja to fotka?
bo do oficjalnych ogłoszen musimy miec fotke ze zgoda autora-wiec jak sciagnieta z googli itd-to niestety nie mozna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], zuza i 818 gości