Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dzonss pisze:Jerzy juz w nowym domku!!![]()
![]()
Na razie zwiedza mieszkanie i je (taki dzis głodny biedaczek). Poza tym poddawany jest przytulaniu i mizianiu. Kopra ma problemy techniczne dlatego na razie ja przekazuję te dobre wieści![]()
Jeszcze raz dziękujemy Tweety za transport
Tweety pisze:dzonss pisze:Jerzy juz w nowym domku!!![]()
![]()
Na razie zwiedza mieszkanie i je (taki dzis głodny biedaczek). Poza tym poddawany jest przytulaniu i mizianiu. Kopra ma problemy techniczne dlatego na razie ja przekazuję te dobre wieści![]()
Jeszcze raz dziękujemy Tweety za transport
nie ma za co, kociak był bardzo grzeczny a tak daleko jechał.
Wrocławianki, jakbyście miały jeszcze coś do przewiezienia to w ten weekend prawdopodobnie będziemy jechać znowu
dzonss pisze:A ja mam wieści od Jerzego i Moniki![]()
Jureczek jest grzeczny w nocy, nie płacze, widać szybko się zadomowiłŚpi na biurku, stole lub parapecie, wyglada przez okno.
Jesli chodzi o kupale to widać małą poprawęNiestety rana na karku się troche babrze, musiała zostać zabandazowana, dostaje tez coś do smarowania i antybiotyk.
Ech dzielny chłopak ten Jerzy! I dzielna jego Duża![]()
dzonss pisze:No miał. Nie pisałam o tym? Może tylko Kruszynie na pwTak, ma ranke/ zmiane skórną na karku, wg naszego weta była to reakcja na środek przeciw pchłom (bo w miejscu gdzie takie preparaty sie podaje)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Gosiagosia, squid i 341 gości