Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 02, 2009 1:09 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

1000 zł?

łomatko... a to dług, czy jakiś zabieg jest potrzebny?
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Śro gru 02, 2009 8:46 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

avild pisze:1000 zł?

łomatko... a to dług, czy jakiś zabieg jest potrzebny?

ta operacja, którą wczoraj miała Natalia, razem z rhinoskopią i innymi badaniami oraz pobytem tyle nas kosztuje

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 02, 2009 11:29 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety, ja jeszcze raz poproszę o dokładne rozliczenie kosztów i wpływów związanych z operacją i rehabilitacją Miko.
Czy możecie zrobić taką prostą tabelkę? Winien - Ma, tak to się chyba nazywa.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro gru 02, 2009 11:43 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

casica pisze:Tweety, ja jeszcze raz poproszę o dokładne rozliczenie kosztów i wpływów związanych z operacją i rehabilitacją Miko.

jedynie zbiorczą tzn do dziś wpłynęło tyle, wydano tyle, może w niedzielę mi się uda, bo to muszę powyłuskiwać z konta

Tweety

Post » Śro gru 02, 2009 11:57 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety pisze:
casica pisze:Tweety, ja jeszcze raz poproszę o dokładne rozliczenie kosztów i wpływów związanych z operacją i rehabilitacją Miko.

jedynie zbiorczą tzn do dziś wpłynęło tyle, wydano tyle, może w niedzielę mi się uda, bo to muszę powyłuskiwać z konta

Niech sobie będzie zbiorcza, byle konkretna.
Myślę o nim, myślę i się zastanawiam chociażwiem, że to głupie. Ale ...
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro gru 02, 2009 12:18 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Mruczałki, drapałki pod bródką i ogonki naprężone dla Mikusia :kotek:

Dołożymy jeszcze troszkę na niego, po tym tygodniu :ok:
Obrazek Obrazek

yohanna_8

Od: Pt paź 23, 2009 20:20

Post » Śro gru 02, 2009 12:26 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

casica pisze:
Tweety pisze:

Miszelina dotarło :1luvu: rozumiem, że fifty-fifty Miko i Natalka?
jeżeli tak to Miko ma kolejnych 5 dni opłaconych czyli razem już 11 oczywiście licząc wszystko mocno na okrągło

Tweety

Post » Śro gru 02, 2009 12:34 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety pisze:
jeżeli tak to Miko ma kolejnych 5 dni opłaconych czyli razem już 11 oczywiście licząc wszystko mocno na okrągło

Podział wedle uznania, a raczej wedle kocich potrzeb.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro gru 02, 2009 12:37 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

casica pisze:
Tweety pisze:

powiem tak, niejedną pannę ten chłopczyna rzucił na kolana i niejedna do niego wzdycha :D
Mam nadzieję, że któraś skutecznie :wink:

Tweety

Post » Śro gru 02, 2009 12:42 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

miszelina pisze:
Tweety pisze:

to prawdę mówiąc wolałabym całość na Natalkę, bo ona nie ma za bardzo swoich fanów a wydaliśmy na nią już chyba sporo ponad 3 tys :( a w Miko wszyscy kochają się na zabój

Tweety

Post » Śro gru 02, 2009 12:52 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

dwa dni poszły na MIKO :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro gru 02, 2009 12:54 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety pisze:
miszelina pisze:
Tweety pisze:

to prawdę mówiąc wolałabym całość na Natalkę, bo ona nie ma za bardzo swoich fanów a wydaliśmy na nią już chyba sporo ponad 3 tys :( a w Miko wszyscy kochają się na zabój

Nie mam zastrzeżeń :) Natalka mało medialna jest.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro gru 02, 2009 12:59 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

pogubiłam się.. coś przeoczyłam.. jaka Natalka :?:
Obrazek Obrazek

yohanna_8

Od: Pt paź 23, 2009 20:20

Post » Śro gru 02, 2009 12:59 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

miszelina pisze:
Tweety pisze:
miszelina pisze:Podział wedle uznania, a raczej wedle kocich potrzeb.

Nie mam zastrzeżeń :) Natalka mało medialna jest.

bo powikłania po kk to niby błaha sprawa ale to nad nią wisi wyrok uśpienia jeżeli będzie się nadal dusić a nie nad Miko. Ech, to życie .... :(

czyli wycofuję te 5 dni dla Miko

Tweety

Post » Śro gru 02, 2009 13:05 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

yohanna_8 pisze:pogubiłam się.. coś przeoczyłam.. jaka Natalka :?:

czarna piękność z ostródzkiego schronu, którą pani kierownik przeznaczyła do eliminacji (jak to ładnie nazwała :evil: ) W ostatnim dniu uciekła spod morbitalu. Ropa zatyka jej zatoki tak, że kot się bez przerwy dusi, mimo, że jest od czerwca na lekach. Co tydzień ma płukane zatoki czołowe pod narkozą a wczoraj wieczorem miała operację u dr Niedzielskiego (tego od Miko) i usuwane zatoki nosowe aby udroznić i poszerzyć powierzchnię oddychania i spływania tego dziadostwa, jeszcze nie znam efektów ale znam przybliżone koszty - 1000 zł (to wiadomość sprzed operacji)

Tweety

[poprzednia][następna]