Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
avild pisze:1000 zł?
łomatko... a to dług, czy jakiś zabieg jest potrzebny?
casica pisze:Tweety, ja jeszcze raz poproszę o dokładne rozliczenie kosztów i wpływów związanych z operacją i rehabilitacją Miko.
Czy możecie zrobić taką prostą tabelkę? Winien - Ma, tak to się chyba nazywa.
Tweety pisze:casica pisze:Tweety, ja jeszcze raz poproszę o dokładne rozliczenie kosztów i wpływów związanych z operacją i rehabilitacją Miko.
jedynie zbiorczą tzn do dziś wpłynęło tyle, wydano tyle, może w niedzielę mi się uda, bo to muszę powyłuskiwać z konta
casica pisze:Tweety pisze:casica pisze:Tweety, ja jeszcze raz poproszę o dokładne rozliczenie kosztów i wpływów związanych z operacją i rehabilitacją Miko.
jedynie zbiorczą tzn do dziś wpłynęło tyle, wydano tyle, może w niedzielę mi się uda, bo to muszę powyłuskiwać z konta
Niech sobie będzie zbiorcza, byle konkretna.
Myślę o nim, myślę i się zastanawiam chociażwiem, że to głupie. Ale ...
Tweety pisze:
Miszelina dotarłorozumiem, że fifty-fifty Miko i Natalka?
jeżeli tak to Miko ma kolejnych 5 dni opłaconych czyli razem już 11 oczywiście licząc wszystko mocno na okrągło
casica pisze:Tweety pisze:casica pisze:Tweety, ja jeszcze raz poproszę o dokładne rozliczenie kosztów i wpływów związanych z operacją i rehabilitacją Miko.
Niech sobie będzie zbiorcza, byle konkretna.
Myślę o nim, myślę i się zastanawiam chociażwiem, że to głupie. Ale ...
miszelina pisze:Tweety pisze:
jeżeli tak to Miko ma kolejnych 5 dni opłaconych czyli razem już 11 oczywiście licząc wszystko mocno na okrągło
Podział wedle uznania, a raczej wedle kocich potrzeb.
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:
Podział wedle uznania, a raczej wedle kocich potrzeb.
to prawdę mówiąc wolałabym całość na Natalkę, bo ona nie ma za bardzo swoich fanów a wydaliśmy na nią już chyba sporo ponad 3 tysa w Miko wszyscy kochają się na zabój
miszelina pisze:Tweety pisze:miszelina pisze:Podział wedle uznania, a raczej wedle kocich potrzeb.
to prawdę mówiąc wolałabym całość na Natalkę, bo ona nie ma za bardzo swoich fanów a wydaliśmy na nią już chyba sporo ponad 3 tysa w Miko wszyscy kochają się na zabój
Nie mam zastrzeżeńNatalka mało medialna jest.
yohanna_8 pisze:pogubiłam się.. coś przeoczyłam.. jaka Natalka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 104 gości