Moderator: Estraven
a ja dzis nie wyspana przez mojego ramolka takie rzygole szly całą noc,,,,,ech dzis znowu na kroplowkiIKA 6 pisze:Mój Maszko zaczyna znajdywać sobie co rusz nowe miejsce do spania. Juz nie mówiac o tym ze zaczyna chodzic po mieszkaniu. Czyli kocur poczuł sie u siebie
dzieki za radeIKA 6 pisze:Krynia spróbuj kupic saszetki ORSALIT. To nic innego jak elektrolity, które dodane do wody działaja tak jak kroplówka. Powiedziała mi to vetka. Maluchy to spijaja na umór. Musi im to bardzo smakować. Maszko tez chętnie pije.
dziaaaaaaaaaIKA 6 pisze:W aptece bez recepty. Jedna saszetka kosztuje 1,10
IKA 6 pisze:Bo tez sie musisz podstawiac pod miejsce gdzie kot leci z góry. A tak w ogóle to Twoja wina. Po cos tyłkiem zachaczała o drzwi. Ludzie nabroja a potem na koty zwalaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:a ja dzis nie wyspana przez mojego ramolka takie rzygole szly całą noc,,,,,ech dzis znowu na kroplowkiIKA 6 pisze:Mój Maszko zaczyna znajdywać sobie co rusz nowe miejsce do spania. Juz nie mówiac o tym ze zaczyna chodzic po mieszkaniu. Czyli kocur poczuł sie u siebiemakabra jednym słowem
dzieki gibutku az serce sie kroi jak sie patrzy na kota ktory lezy jak szmatkaGibutkowa pisze:krynia08 pisze:a ja dzis nie wyspana przez mojego ramolka takie rzygole szly całą noc,,,,,ech dzis znowu na kroplowkiIKA 6 pisze:Mój Maszko zaczyna znajdywać sobie co rusz nowe miejsce do spania. Juz nie mówiac o tym ze zaczyna chodzic po mieszkaniu. Czyli kocur poczuł sie u siebiemakabra jednym słowem
Kryniu trzymam kciuki z dziadziulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: bettysolo, Blue, kasiek1510, puszatek, Wix101 i 201 gości