Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 29, 2009 23:06 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

wysyłam kolejne fotki do Ciebie gosiar,Kocurek jest słodki i odwazny, daje sie ostroznie głaskac i ma apetyt...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 30, 2009 11:47 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Dostałam, potem wstawię :)

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pon lis 30, 2009 11:59 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Jakoś nie pomyślałam żeby o nich tu napisać, pewnie dlatego że jestem tylko pośrednikiem pomiędzxy Koterią a DT. Jeszcze dwa koty z rodziny groszków szukają domów, oba przebywają na tymczasie u mojej koleżanki. Jest to krótkowłosy popielaty kocurek i pół-długowłosa popielata koteczka. Kocurek jest trochę nieśmiały i sam jeszcze na kolana nie przychodzi ale zrobił ogromne postępy w oswajaniu, pięknie dogaduje się z kotami rezydentami a koteczka jest miziakiem. Postaram się wkleić ich fotki jak tylko odbiorę je z DT
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon lis 30, 2009 21:58 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Efcia1 pisze:Jakoś nie pomyślałam żeby o nich tu napisać, pewnie dlatego że jestem tylko pośrednikiem pomiędzxy Koterią a DT. Jeszcze dwa koty z rodziny groszków szukają domów, oba przebywają na tymczasie u mojej koleżanki. Jest to krótkowłosy popielaty kocurek i pół-długowłosa popielata koteczka. Kocurek jest trochę nieśmiały i sam jeszcze na kolana nie przychodzi ale zrobił ogromne postępy w oswajaniu, pięknie dogaduje się z kotami rezydentami a koteczka jest miziakiem. Postaram się wkleić ich fotki jak tylko odbiorę je z DT

No mój Ruben warczy na mnie, ale w nocy wchodzi do mojej sypialni-od wczoraj sa wolne..chodza gdzie chca.Duze postepy robi, bo jeszcze go dokarmiam w izolatce, zeby sie przyblizyc do niego,ale gada i powarkuje jeszcze...niech gada.Wrzuc fotki to na NK wrzuce.Wczoraj udało mi sie 2 koty wyadoptowac ..wiec sa szanse...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 02, 2009 15:44 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Poniżej obiecane zdjęcia Groszków, które są w DT i szukają DS. Dziewczyna jest pół-długowłosa, chłopak nie (ale też uroczy). U Marty zrobiły ogromne postępy, chodzą już wyluzowane po całym mieszkaniu, bawią się z rezydentkami, śpią na łóżku. Przed obcymi jeszcze wieją, jak byłam ostatnio w odwiedzinach to im tylko noski spod łóżka wystawały :wink: Ale po jakimś czasie zaczęły z zaciekawieniem wychylać się coraz bardziej. Dziewczyna jest bardziej śmiała
ObrazekObrazek[Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Śro gru 02, 2009 19:25 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

alez pięknosci...kurka mój Ruben juz myslałam,ze sie udobruchał,a ten 19.20 drze"ryjka", bo mu whiskasa mam nałozyc...nic innego nie chce :twisted: Nawet indyka gotowanego...jest punktualny-Punktowa godzina i przyłazi do sypialni drac sie wniebogłosy,wiec pani szybko begnie zarełko do pokoju izolatkowego niesc...ten tam wpada, zjada i wypada...ale jest coraz piekniejszy...widac to od razu, jak sie da "obejrzec"...normalnie znika i sie zaszywa gdzies w domku(pod schodami),albo w półce w łózku...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 02, 2009 23:41 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

no troche nakłamałam, mój kocio wyszedł z ukrycia i przyszedł jesc z wszystkimi rezydantami, po uprzednim "darciu ryjka,ze własnie kolacje chce)No i łazi sobie slicznie po salonie...psa sie wogóle nie boi...no...beda z niego koty :P
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 03, 2009 8:11 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

srebki aportujace...jakbym mojego srebka widziala
Ten kto da im dom nie bedzie tego zalowal
to sa mega przytulasy
i beda sie patrzec z taaaaaką miloscia w oczy swojego nowego duzego
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw gru 03, 2009 9:26 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Piękne te srebki, piękniaste.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Czw gru 03, 2009 19:03 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

cudeńka... :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 07, 2009 12:34 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Przypominam o dwóch Groszkach, które szukają domków, najlepiej w dwupaku...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Pon gru 07, 2009 12:51 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Efcia1 pisze:Przypominam o dwóch Groszkach, które szukają domków, najlepiej w dwupaku...

Polecam i ja, ale jakis zimowy zastój :evil:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 08, 2009 1:04 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

Efcia1 pisze:Przypominam o dwóch Groszkach, które szukają domków, najlepiej w dwupaku...

Tylko i wyłącznie w dwupaku, za bardzo są ze sobą zżyte by je rozdzielać!!! :kotek: + :kotek: = :1luvu:

Inaczej nie oddam z tymczasu :regulamin: :wink:

Obrazek
Obrazek

marva

Od: Wto cze 16, 2009 18:15

Post » Pt gru 11, 2009 23:04 Re: Kilkanaście kotów (długowłose) DT lub schronisko. GROSZKI

iwcia pisze:
Jana pisze:Ten kocurek (na początku brany za kotkę) jedzie do Łodzi do DT:
Obrazek Obrazek

Mały przyjechał z ogromnym gilem, ale na szczęście gil już w odwrocie.
Jest zdezorientowany i trochę wystraszony, ale bardzo grzeczny i spokojny, czekam az się chłopak rozkręci i zacznie bawić :D

Potwierdziły się nasze obawy, Malkolmowi zbiera się płyn w brzuszku :(
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia][następna]