Mała dzwonie do Ciebie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:pomponmamo, siriwan-okazało sie ,ze pracuje dzis do północy chyba, a bede musiała chyba jakis tam wkład w treśc wnieść.nie wiem czy dzis damy rade to obgadać cholerka
moony pisze:słuchajcie, jeśli ja mogłabym się w tej akcji też jakoś przydać, to dajcie znać. Jeśli coś trzeba by było przepisać albo co - chętnie służę pomocą.
Mała1 pisze:
Mam dzis tez i dobre wieści![]()
Domek,wczoraj,wspólny znalazła Zojka i Mefisto![]()
zamieszkały w Tychach u Pana, ktoremu odszedł kilkunastoletni kot.
Zojka od razu wlazła do kontenerka, za chwile władował sie tam Mefisto i Pan miał niewiele do gadania![]()
tyle wiem, bede do niego dzwonić
i domek znalazła dzis para dwóch burasiatek-tez trafiły do wspolnego , bardzo sympatycznego domku z którym jestem w kontakcie![]()
Nov@ pisze:Tri-Pianka jest rewelacyjna! Wygłaskałam ją też w niedzielę, a jej to bardzo pasowałoJak tylko podeszłam, wylazła z kątka i domagała się kontaktu. Jak ją włożyłam z powrotem do klatki, była bardzo nieszczęśliwa
Jest strasznie kochana... spokojna, tuli się i mruczy. Ale nie podoba jej się towarzystwo innych kotów. Warczy na inne i burczy. Natomiast dla ludzia jest super
No i oczywiście przepiękna z niej księżniczka. Jest zaszczepiona, więc mam nadzieję, że nie złapie nic poważnego, a co ze sterylką, to nie wiem. Najwidoczniej weterynarz uznał, że szczepienie ważniejsze, no i myślę, że tak jest. Mała mówi, że to nie jest ciąża. Ja się nie znam, nic nie wyczułam. Cudowna kicia w każdym razie, wierzę, że szybko znajdzie dom. Tak o niej myślałam, że zapomniałam o Rudolfinie, a ponieważ nie było jej na kociarni (pewnie siedziała w kącie) a inne przyszły się przytulić, to przypomniałam sobie o niej w domu... świnia jestem jak nie wiem co i zasnąć nie mogłam... świnia nie człowiek, po prostu, ale jak się widzi te wszystkie futra dookoła, to oczy rozbiegane i nie wiadomo kogo głaskać, tulić i oddawać kawałek kolanka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 241 gości