Moderator: Estraven
Szymkowa pisze:tabo10 pisze:Co do włosów. Obetnij na krótko i nie męcz się rozczesywaniem.
Jakieś pół roku temu, całkiem przypadkiem, fryzjerka obcięła mi włosy na bardzo krótkie. Jestem mega zadowolona, świetnie się z takimi włosami czuję. Tabo10 mnie widziała i może potwierdzić
iza71koty pisze:Powiem tak i mam nadzieje ze zrozumiecie.Nie chcę nowych kotów w domu.To wiąże się tylko ze zwiększoną ilością pracy dla mnie/kosztami jak i stresem kotów w domu.Wiem co się dzieje kiedy przynoszę kotkę do zabiegu.Wykastrowane kocury potrafią mi oszczywać.
W tym roku zabrałam 3 kociaki.Nie pisałam o tym bo jak zwykle brak czasu-ale zabrałam bo musiałam.I na tym koniec.Chce też trochę pożyć w normalniejszych warunkach jak człowiek.Należy mi się po wielu latach zakocenia po kokardki.

iza71koty pisze:Nie wiem jak wygląda rejestracja w Urzędzie teraz -ale chyba pod tym względem niewiele się zmieniło.Czyli oprócz dowodu- świadectwo ukończenia szkoły-świadectwa pracy.Damian nie ma żadnego dokumentu.Oprócz dowodu.Wszystkie papiery gdzieś mu lata temu zginęły.
tabo10 pisze:iza71koty pisze:Nie wiem jak wygląda rejestracja w Urzędzie teraz -ale chyba pod tym względem niewiele się zmieniło.Czyli oprócz dowodu- świadectwo ukończenia szkoły-świadectwa pracy.Damian nie ma żadnego dokumentu.Oprócz dowodu.Wszystkie papiery gdzieś mu lata temu zginęły.
Wszystko da się odtworzyć.
iza71koty pisze:Dla Niego pójście tylko do sklepu- to wielki problem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości