Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Berek pisze:Dziś panie w mundurkach grasowały wokół tego bloku.
grasowały - dobre określenie godne podziwu dobrze że Pani nie napisałam że tańczyły
Wyglądały na bardzo zadowolone z siebie (kto by nie był... po tylu laurkach...).
Frede pisze:....
myślę sobie że Sdz, Emir oraz inne tego typu organizację zajmują się ratowaniem i opieką nad zwierzętami a nie polemika na takich forach
PcimOlki pisze:Frede pisze:....
myślę sobie że Sdz, Emir oraz inne tego typu organizację zajmują się ratowaniem i opieką nad zwierzętami a nie polemika na takich forach
Natomiast ja sobie myślę, że z polemiki na takich, czy innych, forach, można pozyskać wiedzę, której, co po niektórym organizacjom brakuje. Dobrymi chęciami wiadomo co wybrukowane jest, a głupota pozostanie głupotą.
Jana pisze:Frede, witaj na forum.
Przedstawisz nam się? Taki jest tutaj dobry zwyczaj
Frede pisze:PcimOlki pisze:Frede pisze:....
Natomiast ja sobie myślę, że z polemiki na takich, czy innych, forach, można pozyskać wiedzę, której, co po niektórym organizacjom brakuje. Dobrymi chęciami wiadomo co wybrukowane jest, a głupota pozostanie głupotą.
zgadzam się , z drugiej jednak strony nie dziwie się, że te organizację tego nie robią gdyż jak mogłam przeczytać są przez niektórych bezlitośnie atakowane wręcz prowokowane, a tak być chyba nie powinno.
Frede pisze:Jana pisze:Frede, witaj na forum.
Przedstawisz nam się? Taki jest tutaj dobry zwyczaj
Witam wszystkich miłośników zwierzaków bardzo serdecznie
Z wykształcenia jestem psychologiem, mieszkam w malowniczym miasteczku pod Warszawą. Uwielbiam zwierzęta, interesuję się lotnictwem i podróżami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości