Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 29, 2009 20:36

mar_tika pisze:
bubor pisze:Fajnie że sie tyle uzbierało i fajnie że niebieskooki piękniś oraz persik znalazły domy :D ,
w temacie syjamkowatego to już mnie prawie zaczęły nachodzić grzeszne myśli :oops: , gdyby to jeszcze była dziewczyna to chyba bym przepadł w butach :oops: :wink:

A tak mogę spokojnie odetchnąć :D :wink:

heheh no to cię mamy.Jak tylko trafi nam się syjamowata piękność w spódnicy to jest twoja :wink:
Powiedz już teraz tak!!Unikiniesz stu pytań doooo które zadaje Baśka coby zakwalifkować nowy domek do adopcji :wink:

Ech , może kiedyś spełnię to swoje kocie marzenie :roll: , ale puki co zostajemy z dwiema pannami , zresztą sam niewiem czy by mnie pozostali domownicy nie pogonili gdybym stanął w progu z trzecią panną nawet tak piękną niebieskooką :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lip 29, 2009 20:44

A JA KONTA NIE DOSTAŁAM :cry:
Po "cielesnym" SPA teraz jadę na "duchowe" rekolekcje więc czas mnie nagli bo wyjedżamw sobotę. Proszę o nr konta na PW :D

Lucuś urósł, radzi sobie z nóżką bardzo ładnie, skacze, bryka, poluje ...jest nieocenionym wojownikiem podczas walk o żarełko (przegoni nawet Nescę) :lol: Przytulaśny kocurek :king:
Mruczanka od całej czwórki :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Śro lip 29, 2009 21:43

Ja dostałam jeszcze dwie wpłaty na konto z akcji składka na jedzonko :lol: 10zł od Dorotki Wojciechowskiej i 50 zł od Ewuni i Piotra dziś za całą tą kwotę jeszcze ja skromniutko dorzuciłam 5 zeta zakupiłam 30 puszek jedzonka (czyli łącznie 65zł) dla naszych kociastych, wszystko już zawiezione do kociarni :)
Dziś Basia też wyadoptowała rudo-białe dziewczę :lol:
A ja wieczorkiem byłam jeszcze u Anetki i Marcina obejrzeć jak tam nasze puchatki po pp czyli Maniek, Orson i Kudłaty, chyba już nie do końca nasze bo Maniek i Orson zostają u Marcina i Anetki, a i Kudłaty ma już także domek zaklepany :lol:
Fajna banda kociaków mają wesoło w domku, obcięłam kociakom pazury :) strasznie były zdziwione bo nie dało się już wdrapać na oparcie fotela 8O
Porobiłam troszkę zdjęć, ale taką czarną masę 3 kociaków trudno sfotografować może uda mi się jeszcze wkleić :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 30, 2009 8:42

Dzień dobry Kocia Chatko :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lip 30, 2009 9:04

Rozliczenie na pierwszej stronie.Rozliczyłam się z pieniedzy które wpłynęły mi na konto i które dostałam do ręki.
Rozliczenie ze skarbonki zrobię jak tylko wezmę rozpiskę z kociarni.Tam notujemy wpłaty i wyplaty do skarbonki

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 30, 2009 11:13

Moje rozliczenie także już zrobione, wpisane też rozliczenie bazarków Dorotki. Z pieniedzy składkowych na royala u mnie jest jeszcze 50zł które wpłynęło od majencji :lol: reszta składkowego co wpłynęło do mnie już rozliczona i wydana :?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 30, 2009 11:35

Czy ktoś zechce takiego kota???To Klawisz czyli ZiutekObrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lip 30, 2009 12:21

heh fajny :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lip 30, 2009 14:37

majencja pisze:Czy ktoś zechce takiego kota???To Klawisz czyli ZiutekObrazek

No Maja takich zdjęc to mniej........ bo wszyscy będa chcieli towarzysza do piwa i innych juz nie wydamy :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lip 30, 2009 16:46

Pysia (Kosziba) dziś miała sterylkę. Bardzo dzielna była. Grzecznie dała łapkę do wygolenia, bez oporu przygotowania. Naciecie na brzuszku malutkie. Brzuszek mamy teraz pomarańczowo-srebrny ;) Waga kici 3kg :) Trochę sie urosło :) Chodzi juz po domku i wsuneła własnie jedzenie. Po ponad dobie głodówki. Mam nadzieje, że wszystko ok będzie :)

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Czw lip 30, 2009 17:21

blekitna pisze:Pysia (Kosziba) dziś miała sterylkę. Bardzo dzielna była. Grzecznie dała łapkę do wygolenia, bez oporu przygotowania. Naciecie na brzuszku malutkie. Brzuszek mamy teraz pomarańczowo-srebrny ;) Waga kici 3kg :) Trochę sie urosło :) Chodzi juz po domku i wsuneła własnie jedzenie. Po ponad dobie głodówki. Mam nadzieje, że wszystko ok będzie :)

Będzie dobrze :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lip 30, 2009 18:36

Doczytałyśmy już, trochę tego było. Cieszymy się, że akcja zbierania pieniędzy na karmę, swoją drogą bardzo tanią, jak na royala zakończyła się tak pomyślnie :D . No i przede wszystkim cieszymy się, że syjamowaty znalazł dom, to był przecudny kot! Oby i reszcza kolorowego towarzystwa znalazła dom (Miśka to nasza ulubienica, choć rude też niczego sobie. :lol: ) Tylko jednej rzeczy nie rozumiemy, pewnie gdzieś przegapiłyśmy lub jeszcze niedoczytałyśmy - przecież Dymek był u Tereni1, tak? A na pierwszej stronie pisze, że jest w DT u mar_tiki? :oops:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw lip 30, 2009 18:38

blekitna pisze:Pysia (Kosziba) dziś miała sterylkę. Bardzo dzielna była. Grzecznie dała łapkę do wygolenia, bez oporu przygotowania. Naciecie na brzuszku malutkie. Brzuszek mamy teraz pomarańczowo-srebrny ;) Waga kici 3kg :) Trochę sie urosło :) Chodzi juz po domku i wsuneła własnie jedzenie. Po ponad dobie głodówki. Mam nadzieje, że wszystko ok będzie :)

Super .Koszi wracaj szybciutko do zdrówka :)

mar_tika

Post » Czw lip 30, 2009 18:39

na pewno będzie dobrze
a Kosziba jest boooooska udało mi się ją poznać osobiście
wogóle myślałam, że kiedyś ktoś zrobił psikusa i nazwał ją tosziba heheh
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lip 30, 2009 18:44

majencja pisze:Czy ktoś zechce takiego kota???To Klawisz czyli ZiutekObrazek

Boniu nie pokazujcie tego zdjecia mojemu Darkowi od razu Ziutka zaadoptuje.On wiecznie marudzi że nie ma z kim chodzic na piwo i molestuje mnie o psa ,bo moje koty niepijące :wink:

Kochani Dymuś dziś pojechał do nowego domku.Sama go zawiozłam.Bedzie mieszkał dwie przecznice odemnie.Domek spokojny małżeńastwo po pięćdziesiątce,bedzie rozpieszczanym jedynakiem(wyłączając rybki)
Dałam nowemu domowi tydz na podjęcia decyzji bo mieli wczesniej 10 letniego kota,a Dymek to diabeł wcielony coś ala nasz Gapcio :roll:
Zobaczymy czy po tyg skapitulują czy go pokochają :wink:

mar_tika

[poprzednia][następna]