Bardzo bardzo dziekuje za DT Kociarczkom:) i dzieki za dom staly:)Ań
w imieniu wszystkich wolontariuszek z Poznania.....
WIelkie Dzieki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze: ja moge tylko wątki "podbijać"
kropkaXL pisze:Jestem cała w skowronkach,ze Gasparek ma dom.niedługo przywyknie do nowych kątów i bardzo dobrze,ze ma towarzyszkę,nie bedzie tak bardzo tesknił.A ja musze sie podzielic swoja radościa-Maszka w niedziele jedzie do własnego domku-jednak Warszawa była jej pisana-domek sam przyjedzie do Moraga po maleństwo,bo pani ma rodziców w Olsztynie i specjalnie przyjedzie po Maszkę.
Korciaczki pisze:kropkaXL pisze:Jestem cała w skowronkach,ze Gasparek ma dom.niedługo przywyknie do nowych kątów i bardzo dobrze,ze ma towarzyszkę,nie bedzie tak bardzo tesknił.A ja musze sie podzielic swoja radościa-Maszka w niedziele jedzie do własnego domku-jednak Warszawa była jej pisana-domek sam przyjedzie do Moraga po maleństwo,bo pani ma rodziców w Olsztynie i specjalnie przyjedzie po Maszkę.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aga9955 pisze:Bardzo bardzo dziekuje za DT Kociarczkom:) i dzieki za dom staly:)Ań
w imieniu wszystkich wolontariuszek z Poznania.....
WIelkie Dzieki.
kociczka39 pisze:Los im,Migusi i Gasparkowi wynagrodził te wszystkie cierpienia![]()
![]()
kropkaXL pisze:Jestem cała w skowronkach,ze Gasparek ma dom.niedługo przywyknie do nowych kątów i bardzo dobrze,ze ma towarzyszkę,nie bedzie tak bardzo tesknił.A ja musze sie podzielic swoja radościa-Maszka w niedziele jedzie do własnego domku-jednak Warszawa była jej pisana Laughing -domek sam przyjedzie do Moraga po maleństwo,bo pani ma rodziców w Olsztynie i specjalnie przyjedzie po Maszkę.
wlasciwie ja tez moge tylko tyle, ale z drugiej strony... Ciesze sie, ze chociaz tyle, bo m.innymikociczka39 pisze:ja moge tylko wątki "podbijać"
Korciaczki pisze:Kociczko, dzięki podbijaniu wątków koty ZNAJDUJĄ domki. Very Happy Very Happy
Ejze! A inne wasze tymczasy to juz nie?Korciaczki pisze:Gościc Gaspara pod naszym dachem był prawdziwą przyjemnością Very Happy
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 39 gości