Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miss_kumcia pisze:dziewczyny, ja przez jakiś czas nie będę pisać czy dodawać nowych zdjęć. szukajcie jej najlepszego domku na świecie.
mi w tej wichurze w Legnicy zginął dziadek i nie mam siły myśleć o niczym..
miss_kumcia pisze:dziewczyny, ja przez jakiś czas nie będę pisać czy dodawać nowych zdjęć. szukajcie jej najlepszego domku na świecie.
[/size]
mi w tej wichurze w Legnicy zginął dziadek i nie mam siły myśleć o niczym..
miss_kumcia pisze:Hop! Hop! Domku!!
Zuzia jest bardzo fajną kotką. Jej zabawy dalej są trochę dzikie i czasem zdaża jej się syknąć na mnie czy na Tygrysa podczas zabawy, ale już mniej niż na początku. Lepiej też układają się stosunki jej z Tygrysem- może to nie jest jeszcze kocia miłość, ale jest zdecydowanie lepiej niż było. Tolerują swoją obecność, czasem się bawią, jedzą obok siebie, czasem jest buzi buzi i korzystają z jednego wc
.
Zuzia jest małą kotką i chyba jej tak zostanie. Chociaż, że je za trzech kocurów to nie przybiera na wadze i teraz jest taka w sam raz. Nie jest wybredna przy jedzeniu, choć niektórych przysmaków dawanych dla przyjemności nie lubi- na przykład nie przepada za dropsami z kocimiętkązje, kiedy widzi, że Tygrys swoje pochłania
![]()
Zuzia jest kotką potrzebującą uwagi. Uwielbia położyć się na brzuchu i mruczeć mi do ucha. Zazwyczaj przychodzi wieczorem i usypia mnie do snu. Nie jest natrętna, ale uwielbia kiedy ktoś głaszcze ją po łepku.
Ktokolwiek szuka takiego kota i lubi czarne koty (z dodatkiem ślicznych zielono-żółtych oczu) niech się odezwie![]()
Zuzia potrzebuje swojego miejsca na ziemi na zawsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, egw, elmas, Majestic-12 [Bot] i 102 gości