Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 14, 2009 23:59

Byłam sprawdzić co robi Norek. Maluszek po tylu przjsciach śpi sobie smacznie zakopany w kocykach w pudełku po butach chyba zmęczony- kurcze muszę sobie sprawić jakieś legowisko-kryjówkę dla maluszków bo to co miałam dałam na kociarnię. Jeszcze wieczorem nakarmiłam go Gerberkiem - jutro chyba kupie jakieś mleko dla maluszków i buteleczkę, może będzie pił zobaczymy.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 15, 2009 6:02

Teresa, śliczny jest Norek , że o Korze nie wspomne :D
Zawsze zazdroszczę , psów, które mają takie pokojowe usposobienie w stosunku do kotów
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt maja 15, 2009 7:05

mar_tika pisze:Uaktualnilam kacik adopcyjny .ZAPRASZAMY:)
A teraz przedstawię kilka osobowosci z naszej kociarni:
Liroy-kociarniany przystojniak.Kocur okolo 1 roczny ,niby postrach kociarni bo gabarytowo duży ,a w główce Fruu Bździuu
Obrazek
MAMUŚKA -najsmutniejsze oczy jakie widziałam u dorosłego kota.Kotka niby dzika,niby ugryzła kobietę która ją łapała.Ja dzis wzięlam jej maluchy do reki i nic nie powiedziała
Obrazek
Obrazek

ale niesamowite te Wasze koty - takie kocie pieknosci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Liroy niesamowicie zadbany i dorodny... Prze, prze, piekny, a Mamuśka tak chwyta za serce... Ja bym jej cale moje oddala (wezcie tylko tego TŻ-a przekonajcie :twisted: )

cudowne cudownosci - oby szybko znalazly dom i swoich Duzych :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt maja 15, 2009 8:58

:wink: dzien dobry srana
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 15, 2009 10:03

widziałam wczoraj mamuśkę...to prawda, w jej oczach jest sam smutek, mam nadzieję że jej maleństwa znajdą domki! O rudzielca to już batalia rozpoczęta, gorzej z "przeciętniakami", każdy z nich zasługuje na uwagę, nieważne jakie ma ubarwienie...
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pt maja 15, 2009 10:28

"Przeciętniaki" maja nieprzeciętne charakterki i serducha :)
Jednak większość ludzi musi mieć coś mniej spotykanego, rzadszego.
Nie do końca rozumiem co im to daje.
Pochwalić się przed znajomymi? Dowartościować?

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pt maja 15, 2009 10:34

blekitna pisze:"Przeciętniaki" maja nieprzeciętne charakterki i serducha :)
Jednak większość ludzi musi mieć coś mniej spotykanego, rzadszego.
Nie do końca rozumiem co im to daje.
Pochwalić się przed znajomymi? Dowartościować?

tak chyba właśnie jest, jak mówisz...niestety ale ludzie ludzi tak oceniają, etykietkują po wyglądzie i myślą że "wiedzą coś o człowieku", taką samą selekcję robią w świecie przyrody...to jest przykre, powiem szczerze że im dłużej żyję tym bardziej kocham zwierzęta...
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pt maja 15, 2009 11:01

PRZYPOMINAM :!: :!: :!:
Marta wystawiłą dziś na allegro ogłoszenia dla naszych kotów więc przypominam wszystkim, którzy wystawiąją kociaki na innych portalach o zrobienie ogłoszeń, bardzo ważne - im więcej ogłoszeń tym lepiej chyba nie muszę nikimu o tym przypominać.

terenia1

Post » Pt maja 15, 2009 11:14

Dziewczyny :D
Moja Połowica zgodziła się przyjąć kota (1-2) na DT skoro sytuacja jest kryzysowa. Z tym, że nie najlepszymi kandydatami teraz jesteśmy.

Parę uwag , bo nie wiem czy się zakwalifikujemy i czy aż tak kryzysowa sytuacja jest ;)
1. lokum- mieszkanie na Śląsku (niewychodzący). Ja nie jestem tam codziennie, ale czesto :) ( W moim domu Rodziców nie moge obarczyć kolejnym kotem, choc Pyśke uwielbiają :love: )
2. głownie jest Ktoś w mieszkaniu wieczorami i rano, wiec raczej małe kociaki odpadaja... W weekend już lepiej :). Moze się zdarzyć, że na jedną noc kot musiałby zostać sam z zapasem karmy, picia i żwirku... Będą dostarczać karme i żwirek (prawie tak jak mojej Połowicy- tylko On sobie daje radę bez żwirku :twisted: )
3. na razie jak coś byśmy dali radę do połowy lipca (mam nadzieję, że kotek by znalazł domek do tego czasu).
Więcej jeśli się nadajemy na pw.

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pt maja 15, 2009 12:13

Luuuuudzie adoptujcie te koty bo moje dorastają i trza im będzie domu!!! Bo inaczej to mi miejsca zabraknie i wyląduję w garażu :strach: :strach: :strach: :strach:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt maja 15, 2009 14:29

terenia1 pisze:PRZYPOMINAM :!: :!: :!:
Marta wystawiłą dziś na allegro ogłoszenia dla naszych kotów więc przypominam wszystkim, którzy wystawiąją kociaki na innych portalach o zrobienie ogłoszeń, bardzo ważne - im więcej ogłoszeń tym lepiej chyba nie muszę nikimu o tym przypominać.

jeszcze cholerka nie zdążyłam wszystkim wystawaić allegro bo poprostu nie mam czasu :roll:
Na kociarni sytuacja kryzysowo-chorobowa.Jestem (jak i reszta brygady)codziennie na kociarni około 2 godz.Krócej się poprostu nie da :roll:
Do tego dochodzą mi wizyty u weta z Bateryjką i karmienie jej strzykawą.

Dziś na Dt do Hidi pojechała Tunis .Jutro bedzie sesja zdjeciowa i beda kolejne ogłoszenia.

Błękitna dziś bedziemy w trójke na kociarni to ustalimy z dziewczynami który najbardziej potrzebuje tymczasu.Ja byłabym za Sisi.Ona najdłużej jest u nas i sporo wycierpiała ,ale to dośc secyficzna koteczka.Sama nie wiem :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt maja 15, 2009 14:31

blekitna pisze:Dziewczyny :D
Moja Połowica zgodziła się przyjąć kota (1-2) na DT skoro sytuacja jest kryzysowa.

Wiosną i latem sytuacja jest przeważnie kryzysowa :( jeśli dajemy radę to dajemy :D ale teraz jest i będzie ciężko,a domy tymczasowe są na wagę złota :D tak że jesteśmy bardzo, bardzo wdzięczne :lol: a o reszcie pewnie pogadamy, ale musimy mądrze wybrać kandydata/ kandydatkę :lol: A Połowicy bardzo bardzo dziękujemy za zgodę :lol:

terenia1

Post » Pt maja 15, 2009 14:50

Na gore po domki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 15, 2009 16:06

Marcysia cudna jest...

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]