Druga dobra wiadomosc- Kropek, po zmianie piasku, zostawia wszystko co trzeba w kuwecie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Jak dla Ciebie, to obowiązkowo z falbankami
jerzykowka pisze:Wlasnie rozmawialam z Etka- zaproponowala Olafa i Trixi ( przyznam, ze to rowniez moje typyJak zwykle bylysmy zgodne
) dla Karoliny
![]()
Druga dobra wiadomosc- Kropek, po zmianie piasku, zostawia wszystko co trzeba w kuwecie
Kaori... pisze:cześć!
dziękuję wszystkim za takie miłe powitanie![]()
Tak jak anova pisała jestem zdecydowana zaopiekować się dwoma kotkami, mogę je wziąść już w tym tygodniu, tylko potrzebuje pomocy przy transporcie, bo jestem niezmotoryzowana, nie mam też transporterka
aga9955 pisze:Co do Wojciecha Mana to tez mam slabosc wielka....wiekoglowy czarny rasowy kocur. Zdrowy i przymilny chlopak. Powinien isc do domu swojego. Jego kumpel z drugiej klatki roczny Gagster ktory lapie muchy tez......
Czy ktos wie jak poszla sterylka Marcysi.....wczoraj kiepsko sie czulam po jej lapaniu.....mam nadzieje ze wszystko jest ok.
zabers pisze:No, wiem..., ale co by było, gdyby się "wysypała". To dopiero byłaby tragedia. Prawdziwa. Nie wyobrażam sobie tego w tych warunkach.
To może puść sms-a do Magdy jak tam Marcycha?
aga9955 pisze:Zaraz sprobuje zadzwonic. I tak musze z nia ustalic co z tym wetem. Moze sie uda go zwabic we wtorek to akurat bedziemy na miejscu. Chce przypilnowac podanie lekow wszytkim kotom. Przy okazji dobrze gdyby je dokladnie obejrzec i w przyblizeniu okreslic wiek niektorych.
zabers pisze:No witaj, kochana.
Dzięki stokrotne, że dajesz szansę tym biedakom. Olaf jest "wporzo chłopak" i śliczny. Trixie - paniena też niczego sobie. Milutka, nie oburczana..
zabers pisze:Kaori - przyłączam się do akcji ozłacania Ciebie przez Agę![]()
Słuchajcie. Wytypujcie mi jeszcze jednego kociaka do potencjalnej adopcji. Maciek (syn nasz, spadkobierca Fortuny) własnie mi zameldował, że rodzina jego koleżanki chyba byłaby chętna. Nic jeszcze nie jest ostatecznie postanowione, ale w razie czego chciałabym mieć z czym startować. Od razu dodaję, że Maciek z "logicznymi inaczej" się nie zadaje, o naszej akcji opowiedział już chyba całemu światu, więc nie ma obaw, ze kot trafi z deszczu pod rynnę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 1349 gości