marivel pisze:Nikt nie pyta o takiego pięknego chłopczyka?Kiciuś do góry, pokażjaki jesteś fajny kot.
Witaj mariviel

hop hop
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marivel pisze:Nikt nie pyta o takiego pięknego chłopczyka?Kiciuś do góry, pokażjaki jesteś fajny kot.
Korciaczki pisze:marivel pisze:Nikt nie pyta o takiego pięknego chłopczyka?Kiciuś do góry, pokażjaki jesteś fajny kot.
Witaj mariviel![]()
![]()
hop hop
Justa&Zwierzaki pisze:Alinka nie idzie do adopcji , przed chwila dostałam smsa o tej treści :
Rezygnuje z kotki alinki przepraszam za klopot
Więc jak i Alex tak i Alinka szukaja domku ...
Luinloth pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Alinka nie idzie do adopcji , przed chwila dostałam smsa o tej treści :
Więc jak i Alex tak i Alinka szukaja domku ...:(:(
"Rezygnuję z kotki"? To brzmi jak rezygnacja z jakiegoś zakupu, zero wyjaśnienia![]()
W takim razie niedobry ten domek. Alinka zasługuje na lepszy!
Ale tak przynajmniej wiemy, że nie zasługują na kota, nawet jeśli znowu zmienią zdanie i jednak zechcą Alinkę albo kogokolwiek.Justa&Zwierzaki pisze:Luinloth pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Alinka nie idzie do adopcji , przed chwila dostałam smsa o tej treści :
"Rezygnuję z kotki"? To brzmi jak rezygnacja z jakiegoś zakupu, zero wyjaśnienia![]()
Ludzie juz tacy są ale nawet dobrze że nie wzieli bo jak by mieli potem ja oddawac to bylboby to dla niej trauma a tak mam nadzieje ze jeszcze znajdzie sie super domek .
Tylko mogli mi chociaz podać powód ......
Luinloth pisze:Ale tak przynajmniej wiemy, że nie zasługują na kota, nawet jeśli znowu zmienią zdanie i jednak zechcą Alinkę albo kogokolwiek.Justa&Zwierzaki pisze:Luinloth pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Alinka nie idzie do adopcji , przed chwila dostałam smsa o tej treści :
Ludzie juz tacy są ale nawet dobrze że nie wzieli bo jak by mieli potem ja oddawac to bylboby to dla niej trauma a tak mam nadzieje ze jeszcze znajdzie sie super domek .
Tylko mogli mi chociaz podać powód ......
O, no to może coś się z tego wykluje, tak na WielkanocPetka-P1 pisze:na allegero Alinka ma czterech obserwatorów, a Alex dwóch
Luinloth pisze:O, no to może coś się z tego wykluje, tak na WielkanocPetka-P1 pisze:na allegero Alinka ma czterech obserwatorów, a Alex dwóch
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 541 gości